Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι πουθενα. Το μονο - ειναι το spen, αλλα ετσι και αλλιως εγω δεν το χρησιμοποιουσα, οποτε και δεν ειναι μεινονεκτημα για εμενα.

• Like 1
  • Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Motorola Moto g αρκετά καλό!

Είναι το 1ο μου "δυνατό" smartphone και είμαι πολύ ευχαριστημένος για μένα το μόνα του αρνητικά είναι 

1.Το ότι δεν δέχεται κάρτα sd για παραπάνω χώρο..

2.Built-in μπαταρία, με την έννοια ότι θέλει κάνα 70ρι+ για να την αλλάξεις αν πάθει κάτι!

αυτά! :)

Δημοσ.

Πιστεύω πολλοί στο φόρουμ ξέρουν ότι έχω κινέζικο κινητό - Xiaomi Mi3 64GB. Εννοείται ότι είμαι όχι απλώς ικανοποιημένος, αλλά φοβερά ικανοποιημένος. Μάλιστα όποιος θέλει μπορεί να δει ένα συγκριτικό του κινητού μου με πολλά γνωστά κινητά εδώ.

Δημοσ.

nexus 5 πολυ καλο αν ειχε και καλυτερη μπαταρια θα ηταν σουπερ

Η μπαταρία δηλαδή πόσο κρατάει με χρήση normal και internet? Εϊμαι μεταξύ του να πάρω Nexus 5 ή κάτι πιο πάνω σε τιμή ..πχ Samsung S4 και LG G2 . Αλλά εχω ακούσει ότι το Nexus 5 είναι πολύ value for money αν εξαιρέσεις την μπαταρία που όλοι λένε ότι δεν ειναι πολύ καλή...

Δημοσ.

Η μπαταρία δηλαδή πόσο κρατάει με χρήση normal και internet? Εϊμαι μεταξύ του να πάρω Nexus 5 ή κάτι πιο πάνω σε τιμή ..πχ Samsung S4 και LG G2 . Αλλά εχω ακούσει ότι το Nexus 5 είναι πολύ value for money αν εξαιρέσεις την μπαταρία που όλοι λένε ότι δεν ειναι πολύ καλή...

μια μέρα με το ζόρι
Δημοσ.

Επειδή συζητάτε για το Nexus 5: To αγόρασε κάποιους που πριν είχε το Nexus 4 να μου πει τι διαφορά έχει στην μπαταρία; Γιατί σε αυτήν την περίπτωση είμαι και θέλω να ξέρω τι θα αντιμετωπίσω

Δημοσ.

Δε θα βγω πολυ οφ οτπικ αλλα μιας και σε πετυχα και θελω να κανω την ιδια μεταβαση.

Υπαρχει καπου ειναι ηταν καλυτερο το νοτε 2 και να σε απογοητευσε το 1+1?

π.χ Βραδυνη καμερα,gps, η κατι αλλο?

S pen.. Δε το αλλαζω με τιποτα.. Κατοχος note 3 και ηταν τελικα πιο χρησιμη επιλογη.. Κ μονο το S pen ειναι κριτηριο για να μη φυγεις ποτε απ τη σειρα note...

Δημοσ.

Lumia 520. Αρκετά ευχαριστημένος, επειδή άρχισε να μου φαίνεται μικρό και το έχω βαρυφορτώσει για τα κυβικά του. Όχι ότι κολλάει, αλλά θέλω άπλα και σε χώρο, και σε οθόνη και σε ταχύτητες. Το επόμενο και πάλι Lumia θα είναι κατά 95%.

Δημοσ.

μια μέρα με το ζόρι

Αλήθεια; Εντάξει νομίζω είναι πολύ άσχημα μια μέρα... Μπορείς να την αλλάξεις; Γενικά έχει τέτοιο θέμα σαν μοντέλο ή είναι πρόβλημα της συσκευής σου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...