Demon Lord Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Nokia 6103. Για να παίρνω τηλέφωνο και να στέλνω μηνύματα μου είναι υπεραρκετό και εύχρηστο. Για ό,τι άλλο έχω το κομπιούτερ 1
Leokatana Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 xiaomi mi3, παρα πολυ ευχαριστημένος, δεν παιζω παιχνιδια αλλα εχω δει ταινια απο xbmc χαλαρά. Γενικά το κινητό είναι οτι καλύτερο ειχα!!!
GiwrgosP- Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Nexus 5! Δεν νομιζω να παω σε κατι κατωτερο ξανα!
cabdik Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 προς τι το θεμα? παιζει κανα Poll... τιποτα? εχει κανα νοημα να πω αν εχω iPhone- Galaxy - Νοκια- HTC- Xiaomi ...κλπ κλπ κλπ..? δεν το ρωταω με κακια, απλα απορια ειναι...! 2
kleo1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 προς τι το θεμα? παιζει κανα Poll... τιποτα? εχει κανα νοημα να πω αν εχω iPhone- Galaxy - Νοκια- HTC- Xiaomi ...κλπ κλπ κλπ..? δεν το ρωταω με κακια, απλα απορια ειναι...! φαντάζομαι τι βαρεμάρα δέρνει μερικούς για να ανοίγουν τέτοια ανούσια θέματα. μπορούμε να ανοίξουμε επίσης: ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα; τι ομάδα είστε; τι φάγατε σήμερα; τι φοράτε τώρα (αυτό μπορεί να γίνει ενδιαφέρον) έλεος ρε μάγκες 3
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ακομα με Note 2.Πολυ ευχαριστημενος. Θελω να παω σε oneplus one καποια στιγμη.
overpower Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ακομα με Note 2.Πολυ ευχαριστημενος. Θελω να παω σε oneplus one καποια στιγμη. Αξιζει η μεταβαση, την εκανα και εγω πριν λιγο καιρο απο note 2 σε 1+1... 2
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Αξιζει η μεταβαση, την εκανα και εγω πριν λιγο καιρο απο note 2 σε 1+1... Δε θα βγω πολυ οφ οτπικ αλλα μιας και σε πετυχα και θελω να κανω την ιδια μεταβαση. Υπαρχει καπου ειναι ηταν καλυτερο το νοτε 2 και να σε απογοητευσε το 1+1? π.χ Βραδυνη καμερα,gps, η κατι αλλο?
speedman_26 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 nexus 5 πολυ καλο αν ειχε και καλυτερη μπαταρια θα ηταν σουπερ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα