xaniared Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Εγώ φίλε έχω φέρει με τις βαλίτσες από Καναδά και γλίτωσα 2 χιλιάρικα. Είχα πληρώσει κάτι λίγα στο αεροπλάνο, αλλά ήμουν τυχερός γιατί δε με έλεγξαν οι τελωνειακοί. Όταν είδαν την κούτα στην Αθήνα μου λένε ''΄Τι είναι αυτό??'' και τους λέω ''υπολογιστής για τη δουλειά μου'' και μου λένε '' Αααα. οκ'' αχαχχαχα Στην Ελλάδα το Full μοντέλο που πήρα έκανε σχεδόν 4 χιλιάρικα και εγώ έδωσα 1900.... 1
themis_81 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 ειναι μικροτερη η πιθανοτητα , αλλα και παλι δεν αναφερθηκε πουθενα οτι θελω να το εχω μοστρα και στο χερι , ακριβως το αντιθετο ψαχνω. Οπως επισης δεν ψαχνω για πατεντες και κομπινες για να γλυτωσω κατι . Απλα θελω αν καποιος εχει κανει κατι αντιστοιχο να μοιραστει την εμπειρια του για να φτασει ολοκληρο . Απλα αν το κοστος μεταφορας μαζι με την τσαντα και την ασφαλιση φτασουν ενα χιλιαρικο , ε δεν με συμφερει . Απλα επειδη μου ειναι σχετικα ευκολο να παω και ειναι στα σχεδια μου για το 2015 , κανω μια αναζητηση . τοσο απλα Το θεμα του τελωνειου αν δουν ενα ανοιγμενο και χρησιμοποιημενο μηχανημα χωρις αποδειξεις και παραστατικα , ε δεν νομιζω οτι θα κολλησουν κιολας εκει . Αν ειναι με την κουτα του και τα αφρολεξ κλπ κλπ ειναι πιο δυσκολο να τους πεισεις . Και με την Turkish που λογικα θα παω οταν θα φτασω Αθηνα θα φαινομαι σαν πτηση απο Κωνσταντινουπολη και οχι απο Τοκυο Εγώ φίλε έχω φέρει με τις βαλίτσες από Καναδά και γλίτωσα 2 χιλιάρικα. Είχα πληρώσει κάτι λίγα στο αεροπλάνο, αλλά ήμουν τυχερός γιατί δε με έλεγξαν οι τελωνειακοί. Όταν είδαν την κούτα στην Αθήνα μου λένε ''΄Τι είναι αυτό??'' και τους λέω ''υπολογιστής για τη δουλειά μου'' και μου λένε '' Αααα. οκ'' αχαχχαχα Στην Ελλάδα το Full μοντέλο που πήρα έκανε σχεδόν 4 χιλιάρικα και εγώ έδωσα 1900.... Ποιες βαλιτσες προτιμησες ?
Dr.Fuzzy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μα ποιο χιλιάρικο; 40-50 ευρώ έχει μια έξτρα βαλίτσα ή κούτα στα ίδια κιλά! Ότι πιθανότητες έχεις να σε σταματήσουν τελωνείο για βαλίτσα-κούτα έχεις και για χειροαποσκευή, όσο για τα αφρολέξ και το κουτί, αν θέλουν να σε περάσουν τελωνείο δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι! Οπότε εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί θες να κάνεις πατέντες και να το κρατάς στο χέρι, που στην τελική και το κουτί πρέπει να πετάξεις αλλά και θα σου κοστίσει πολύ ακριβότερα γιατί θα πρέπει να αγοράσεις ειδική αποσκευή για να το πάρεις μέσα στο αεροπλάνο...που χλωμό το κόβω να σε αφήσουν βάση όγκου!
themis_81 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μα ποιο χιλιάρικο; 40-50 ευρώ έχει μια έξτρα βαλίτσα ή κούτα στα ίδια κιλά! Ότι πιθανότητες έχεις να σε σταματήσουν τελωνείο για βαλίτσα-κούτα έχεις και για χειροαποσκευή, όσο για τα αφρολέξ και το κουτί, αν θέλουν να σε περάσουν τελωνείο δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι! Οπότε εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί θες να κάνεις πατέντες και να το κρατάς στο χέρι, που στην τελική και το κουτί πρέπει να πετάξεις αλλά και θα σου κοστίσει πολύ ακριβότερα γιατί θα πρέπει να αγοράσεις ειδική αποσκευή για να το πάρεις μέσα στο αεροπλάνο...που χλωμό το κόβω να σε αφήσουν βάση όγκου! καλα , οταν καταλαβεις οτι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΧΕΡΙ , συνεχιζουμε ...
xaniared Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 ..... Ποιες βαλιτσες προτιμησες ? Δε χωράει σε καμία βαλίτσα. Απο τη Apple μου το είχαν βάλει σε extra κουτί που απλά κάλυψε το υπάρχον
Dr.Fuzzy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 καλα , οταν καταλαβεις οτι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΧΕΡΙ , συνεχιζουμε ... Αφού δεν θα το έχεις στο χέρι λοιπόν, ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ είναι σε βαλίτσα ή κούτα, ότι σου είπα δηλαδή εξαρχής! Επομένως τι ακριβώς συζητάμε και ποιος είναι αυτός που δεν καταλαβαίνει!
themis_81 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Συζηταμε τι ειναι προτιμοτερο ... so simple
Dr.Fuzzy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Κατά τη γνώμη μου λοιπόν όπως σου είπα προτιμότερο είναι να το βάλεις σε μια κούτα που δεν θα φαίνεται τι έχει μέσα και να ζητήσεις να σου βάλουν Fragile. Με αυτόν το τρόπο δε θα το πετάξουν όπως κάνουν με τις βαλίτσες, θα είναι πιο προστατευμένο αφού θα έχει τα αφρώδη και θα κρατήσεις και τη συσκευασία του. Τώρα, αν τελικά στο ανοίξουν το ίδιο θα συμβεί και αν το έβαζες στη βαλίτσα, οπότε και στις δύο περιπτώσεις θα πληρώσεις τελωνείο, μόνο που στη δεύτερη θα έχεις πληρώσει έξτρα την ειδική βαλίτσα που συζητάς και θα έχεις χάσει και την συσκευασία. 1
itsgosu Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 καθε χρόνο οι ίδιες ιστορίες. φίλε ξέχνα το.αν φέρεις εσυ imac 27άρι από τόκιο χωρίς ντράβαλα εγώ γίνομαι τραβέλα. 2
apostol1s Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 φιλε εαν ητανε τοσο απλα για 1300ευρο θα πεταγα καθε εβδομαδα τοκιο.αυτη τη δουλεια θα εκανα.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Καλά ότι γίνεται, γίνεται, απλά πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ότι μπορεί και να πληρώσεις τελωνείο. Κάθε εβδομάδα δε θα πήγαινες διότι το εισιτήριο έχει κανά χιλιάρικο και παραπάνω και αν σκεφτόσουν να φέρεις 2-3 Mac τότε σίγουρα θα πλήρωνες τελωνείο!
themis_81 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Το εισητηριο για Τοκυο ( Μαρτιο περιπου ) ειναι απο 550 ευρω μεχρι 640 ευρω ... Και οπως προανεφερα θα παω ουτως ή αλλως και για Νεα Υορκη αντιστοιχα ειναι 570 μεχρι 670 αν τα κλεισω απο τωρα . Ενα απο τα 2 ταξιδια θα τα κανω γιατι θα παω σε συγγενεις . Απο Νεα Υορκη που ειχα ξαναπαει το 2011 ειχα φερει 4 Μacbook Pro ( ενα 17'' ενα 15'' και δυο 13'' ολα για φιλους ) χωρις κουτια κλπ απλα τα ειχα στις χειραποσκευες τις δικες μου και της κοπελλας μου και δεν με σταματησαν πουθενα . ( χωρις κουτια κλπ , τα οποια ειχα ταχυδρομησει σκετα σε μια κουτα πριν γυρισω Ελλαδα ) . Με swiss airlines μεσω Ζυριχης αν δεν κανω λαθος . φιλε εαν ητανε τοσο απλα για 1300ευρο θα πεταγα καθε εβδομαδα τοκιο.αυτη τη δουλεια θα εκανα. με 600 ευρω εισητηριο υπαρχει κοσμος που το κανει , ειδικα για macbook και ipad - iphone κλπ . Αν εχεις τα κουραγια καντο . Εμενα επειδη 1300 μου φαινονται αρκετα σαν ποσο για να γλυτωσω , ψαχνω να βρω αν εχει κανει καποιος κατι αντιστοιχο . Απο εκει κ περα ο καθενας παιρνει τα ρισκα που του αναλογουν . Οταν ειχα φερει το macbook μου απο Αμερικη δεν με χαλασε καθολου που με 580 ευρω εισητηριο πηγα , εκατσα 16 μερες και επεστρεψα εχοντας γλυτωσει σχεδον 1500 ευρω ( μου βγηκαν σχεδον τα εξοδα μου εκει μιας και δεν πληρωνα διαμονη ) καθε χρόνο οι ίδιες ιστορίες. φίλε ξέχνα το.αν φέρεις εσυ imac 27άρι από τόκιο χωρίς ντράβαλα εγώ γίνομαι τραβέλα. κανε καμμια προβα καλου κακου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα