Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και οι τιμες στην εν λογω πολη ειναι περιπου 30% λιγοτερο απο εδω με συμφερει να το φερω απο εκει.

Οποτε μιας και σκεφτομαι να παω για λιγο διαστημα , υπαρχει κανενας τροπος να τον φερω ?

Σαν χειραποσκευη μαλλον το ξεχναω λογω αρχικα κιλων μιας και η Turkish αν δεν κανω λαθος επιτρεπει μεχρι 8 kg

Σκεφτομαι για το iMac 27'' 5Κ

i7   4.0Ghz

8GB Ram ( θα γινει μετα upgrade απο crucial ;) )

1ΤΒ SSD

AMD Radeon R9 M295X 4GB GDDR5

Βγαινει στα 418.000   ( 3.055euro )

Απο Αμερικη 4138 $   ( 3265euro )

Ελλαδα 4345 euro :blink:

• Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μην κυνηγάς την σκιά σου, φίλε μου !.

Δεν αξίζει τον κόπο. :)

Ποια σκια ? :huh:

Αφου θα παω που θα παω , γιατι ακριβως δεν αξιζει τον κοπο ?  1300euro λιγοτερα ειναι ... 

Δημοσ.

Ολόκληρο iMac θα φέρεις, θα πληρώσεις και 30-40 ευρώ για έξτρα κιλά. Θα αγοράσεις κανονική βαλίτσα που να το χωράει μέσα. Θα το δηλώσεις εύθραυστο και οπωσδήποτε θα την περάσεις ζελατίνα στο αεροδρόμιο και είσαι έτοιμος!

Ααα...και αν μπορείς μου φέρνεις και μένα ένα macbook αν είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές!  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου προτεινα να κανεις βαλιτσα το κουτι του και ολα τα παραπανω που ειπε ο Dr.Fuzzy .

Μεταφεραμε ποδηλατα Αθηνα-Μοσχα-Λευκορωσια μεσα σε κουτες και τα ειχαμε ως αποσκευες . 

Δημοσ.

Σαν χειροαποσκευή δε γίνεται, οπότε ή θα το περάσεις σαν κούτα-εύθραστο και θα πληρώσεις τα κιλά που αναλογούν (εκτός και αν δικαιούσαι βαλίτσα οπότε αν έχεις μόνο αυτό δεν πληρώνεις τίποτα) διαφορετικά το ξεχνάς. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί θες να το πάρεις μόνο σαν χειροαποσκευή;

Δημοσ.

Δεν σκεφτηκα να το παρω σαν χειραποσκευη , απλα επειδη η θηκη που μου προταθηκε λιγο πιο πανω δεν κανει για μεταφορα γιαυτο και ειπα οτι "Αν το βαλω μεσα σε αυτο μονο σαν χειραποσκευη θα το ειχα , αλλα δεν μπαινει βαση κιλων αρχικα και μετα λογω διαστασης  ;)"

Δημοσ.

Χωρίς το κουτί θα το βάλεις...

Λογικα ναι , η συγκεκριμενη θηκη εχει και τα αφρωδη που μπορω να τα κοψω οπως θελω

οποτε μαλλον δεν θα χρειαστω το κουτι

Δημοσ.

Ναι, εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί θες να κάνεις πατέντες και δεν τον αφήνεις στο κουτί του και να το περάσεις σαν αποσκευή-εύθραστο και να τελειώνει το θέμα.

Δημοσ.

Γιατι αν φαινεται οτι ειναι ενα iMac θα κλαπει ! 

και αν δεις πως χειριζονται τις αποσκευες ειδικα σε μεγαλα αεροδρομια για να μην καθονται πολυ ωρα  θα καταλαβεις ! 

B)

Δημοσ.

Γιατι αν φαινεται οτι ειναι ενα iMac θα κλαπει ! 

και αν δεις πως χειριζονται τις αποσκευες ειδικα σε μεγαλα αεροδρομια για να μην καθονται πολυ ωρα  θα καταλαβεις ! 

B)

Φίλε μου τι λες τώρα; Βάζεις Fragile πάνω πρώτα απ΄όλα, το βάζεις σε μια βαλίτσα ή κούτα και δε φαίνεται τίποτα και αν θες το ασφαλίζεις κιόλας! Μην είμαστε υπερβολικοί! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...