Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy s4 mini ή Motorola moto G (2014 version)?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, σκέφτομαι να αλλάξω το Xperia P μου.Είμαι σε αυτό το δίλημμα του να επιλέξω ή το Sgs4 mini ή το καινούριο μοντέλο του 2014 της Motorola το moto G. Προσπαθώ να τα συγκρίνω αλλά το ένα έχει κάτι θετικό που δεν το έχει το άλλο...
Μιας και τα βρίσκεις τα τα 2 σε σκρουτζομαγαζα και πάνω κάτω έχουν σχεδόν την ίδια τιμή γίνεται ακόμα πιο δύσκολη η σύγκριση οπότε είναι δέκτες οι όλες οι απαντήσεις σας.Και πιο εμπειρικές γνώμες από κάποιους που είχαν κάποιο από τα δυο κινητά η γενικά έχουν εκτεταμένες γνώσεις πάνω στο θέμα. 
Ευχαριστώ  :-)  :-)  :-) 

Τα δύο λινκ των κινητών:

https://www.skroutz.gr/s/5427371/Motorola-Moto-G-2nd-Gen-8GB-Dual-SIM.html

https://www.skroutz.gr/s/3385582/Samsung-Galaxy-S4-mini-i9195-LTE-8GB.html

(Αν υπάρχει γενικά κάποιο καλύτερο κινητό μέχρι τα 200-210 ευρώ Let me know  B) )

Δημοσ.

Δεν υπαρχει η παραμικρη συγκριση μεταξυ των δυο. Απο Ελαδα το Moto G ειναι με διαφορα το καλυτερο τηλεφωνο που μπορεις να παρεις σε αυτα τα λεφτα. Στο μονο πραγμα που μπορει να σκαλωσει καποιος ειναι στην εμφανιση. Απο εκει και περα αν δεν σε ενδιαφερει το σχεδιο τοτε απλα δεν υπαρχει λογος να κοιταξεις οτιδηποτε αλλο. 

Δημοσ.

Δεν υπαρχει η παραμικρη συγκριση μεταξυ των δυο. Απο Ελαδα το Moto G ειναι με διαφορα το καλυτερο τηλεφωνο που μπορεις να παρεις σε αυτα τα λεφτα. Στο μονο πραγμα που μπορει να σκαλωσει καποιος ειναι στην εμφανιση. Απο εκει και περα αν δεν σε ενδιαφερει το σχεδιο τοτε απλα δεν υπαρχει λογος να κοιταξεις οτιδηποτε αλλο. 

Εχουν την ιδια τιμη,,,

1)εσυ ποιο θα επελεγες (στην ιδια τιμη) και γιατι?

2) Αν εχεις καποιο αλλο υποψιν ενημερωσε με

Σε ευχαριστω για το χρονο σου                                  

Δημοσ.

Αντι του S4 mini γιατι δεν κοιτας το https://www.skroutz.gr/s/5066415/Samsung-Galaxy-S-III-Neo-I9301I-16GB.html?from=account_favorites; Πιο καινουριο με καλυτερα χαραστηριστικα.

το ειχα δει κι εγω αλλα καπου ειδα οτι εχει καποιο προβλημα ... αλλα σε ευχαριστω οταν το ειχα δει εγω ηταν καπου στα 200 αλλα τωρα θα το ψαξω πιο πολυ για το συγκεκριμένο

Φυσικα Moto G

ολοι μου λενε μοτο γ αλλα δεν μμ λενε γιατι οχι το σ4 και ναι στο μοτο γ ... αν μπορει καποιος ας μμ εξηγησει γιατι το θεωρουν τοσο ανωτερο ... γιατι το καθενα απο τα δυο για εμενα εχει κατι καλο που το εχει το αλλο π.χ το μοτο εχει καλυτερη αναλυση ενω το σ4 οχι τοσο ... αυτο αν μπορει καποιος να μμ το αναλυσει.

Συγνωμη για τις λεπτομεριες αλλα το χπερια π μμ εχει σπασει τα νευρα οταν με παιρνουν τηλ

Δημοσ.

Βασικός λόγος που προτείνεται το moto g τόσο πολύ είναι το stock Android που φοράει και πάει σφαίρα, καθώς και οι άμεσες αναβαθμίσεις.

Δημοσ.

Έχει φάει τα ψωμιά του το s4 mini. Αναβαθμίσεις δεν πρόκειται να πάρει έχει λίγη ραμ για το βαρύ TouchWiz που φοράει έχει χειρότερη οθόνη όπως είπες

Βασικός λόγος που προτείνεται το moto g τόσο πολύ είναι το stock Android που φοράει και πάει σφαίρα, καθώς και οι άμεσες αναβαθμίσεις.

Σας ευχαριστω πολυ και τους 2 οποτε το σ4 μινι οχι ... αλλα το αλλο που προτεινε ο φιλος απο πανω εχει πολυ καλυτερα χαρακτηριστηκα και ειναι σχετικα πιο καινουριο (sgs3 neo)

https://www.skroutz.gr/s/5066415/Samsung-Galaxy-S-III-Neo-I9301I-16GB.html?from=account_favorites

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ και τους 2 οποτε το σ4 μινι οχι ... αλλα το αλλο που προτεινε ο φιλος απο πανω εχει πολυ καλυτερα χαρακτηριστηκα και ειναι σχετικα πιο καινουριο (sgs3 neo)

https://www.skroutz.gr/s/5066415/Samsung-Galaxy-S-III-Neo-I9301I-16GB.html?from=account_favorites

Και παλι το moto g ειναι καλυτερο. Καλυτερο και γρηγοροτερο λογισμικο που παιρνει αναβαθμισεις. Μεγαλυτερη οθονη, ανωτερος ηχος και σαφεστατα καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. Το moto g σε ενα χρονο απο τωρα θα πηγαινει σφαιρα ενω το s3 neo ειναι πιθανο οτι την ιδια χρονικη στιγμη θα ψαχνεις αντικαταστατη οπως και με τοσα τηλεφωνα αυτης της κατηγοριας (εκτος του moto g φυσικα). 

• Like 1
Δημοσ.

Από Κίνα θα ενδιαφερόσουν!? Πχ στα 174€ βρίσκεις αυτό -> XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G. Αλλιώς από Ελλάδα, όλοι βλέπουν προτείνουν το Moto G

Δημοσ.

Και παλι το moto g ειναι καλυτερο. Καλυτερο και γρηγοροτερο λογισμικο που παιρνει αναβαθμισεις. Μεγαλυτερη οθονη, ανωτερος ηχος και σαφεστατα καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. Το moto g σε ενα χρονο απο τωρα θα πηγαινει σφαιρα ενω το s3 neo ειναι πιθανο οτι την ιδια χρονικη στιγμη θα ψαχνεις αντικαταστατη οπως και με τοσα τηλεφωνα αυτης της κατηγοριας (εκτος του moto g φυσικα). 

ξερεις αν το moto g εχει υπέρυθρες ? (μπορει να ειναι χαζη η ερωτηση αλλα θα μου ηταν πολυ χρησιμο να εχει)

Από Κίνα θα ενδιαφερόσουν!? Πχ στα 174€ βρίσκεις αυτό -> XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G. Αλλιώς από Ελλάδα, όλοι βλέπουν προτείνουν το Moto Gτο 

το ξερω το κινητο αλλα τωρα θα για το παραγγειλω θελει paypal πιστωτικη η καταθεση...

παρεμπιπτόντως είμαι ανηλικος και προφανως δεν μπορω να κανω τα παραπανω και παλι και να μπορουσα θα ηταν τρεξιμο σε ευχαριστω παντως 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...