basre Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας,ειμαι καινουργιος στον χωρο της φωτογραφιας-ερασιτεχνικα παντα.Και θα ηθελα να με βοηθησετε γιατι ειμαι αναμεσα σε διλλημα. Canon eos 1200d ή Nikon D3200 Να τονισω οτι ειμαι entry level!! Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 τωρα ποια μηχανη εχεις? τι budget εχειςκαι τι θες να τραβας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basre Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Τωρα εχω μια olympus compact Δεν εχω γενικα φωτογραφιες με την παρεα,τοπια,πορτραιτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/332337/Nikon-D5100-Kit.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basre Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Αναμεσα σε αυτες που λεω παραπανω θελω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 οποια σου καθετε καλύτερα στα χερια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Αναμεσα σε αυτες που λεω παραπανω θελω ο λογος? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basre Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 η Ο λογος πρωσοπικοε φιλε Ntinara ΤΑΚΕ5 Δεν εχω την δυνατοτητα να τις δω απο κοντα γιατι μενω επαρχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να διαλέξεις, εφόσον δεν έχεις "προικα" εξοπλισμό, δεν έχεις ειδικές φωτογραφικές ανάγκες (π.χ μακρο ή φωτογράφηση με φλας ή κάτι τετοιο). H 3200 έχει λιγο καλυτερα χαρακτηριστικά αλλά δεν θα καταλάβεις την διαφορά πριν φτάσεις στο σημείο να μην σου φτάνει ένα entry-level μοντέλο και τότε θα πρέπει να το αλλάξεις οπότε δεν νομίζω ότι έχει νόημα να τα συζητάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Εχεις καθολου φιλους που ασχολουντε? Εαν ναι,επελεξε την ιδια μαρκα που εχουν και αυτοι για να μπορειτε να ανταλλαζετε/δοκιμαζετε φακους/flash κοκ. Εαν παλι οχι,και οι δυο που εχεις επιλεξει θεωρω πως δεν ειναι καλες επιλογες.Στην θεση σου θα πηγαινα σε mirrorless(πιθανοτατα sony/samsung) η εαν ηθελα ντε και καλα dslr θα κοιτουσα την d5100. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 η Ο λογος πρωσοπικοε φιλε Ntinara ΤΑΚΕ5 Δεν εχω την δυνατοτητα να τις δω απο κοντα γιατι μενω επαρχεια καταλαβαινεις οτι ετσι δε μπορουμε να σε βοηθησουμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα