Προς το περιεχόμενο

backup kleidwmenou cd

TheNetPoet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

agorasa to cd tou ploutarxou kai ws synh0ws 0elw na to kanw backup gia na to akouw sto ama3i, epeidh mou gratsounizontai pera dw0e apo to spiti sto ama3i ktl.

einai omws kleidwmeno kai den mporw me to nero na kanw to backup mou. sigoura kapoio programma 0a to kanei, poio omws?

Δημοσ.

Με το CloneCD δε θα πρέπει να έχεις πρόβλημα. Βάλε το CD στο recorder (που είναι πιό αξιόπιστο στο ripping) και φτιάξε ένα image στο σκληρό. Πρέπει να επιλέξεις CD Audio γιά να μη γραφτεί μαζί και το data track που κάνει όλη τη ζημιά.

Δημοσ.
Με το CloneCD δε θα πρέπει να έχεις πρόβλημα. Βάλε το CD στο recorder (που είναι πιό αξιόπιστο στο ripping) και φτιάξε ένα image στο σκληρό. Πρέπει να επιλέξεις CD Audio γιά να μη γραφτεί μαζί και το data track που κάνει όλη τη ζημιά.

Ειναι μερικα ομως cd που δεν τα αναγνωριζουν καθολου τα cdroms μας στα pc....Μου ειχε τυχει ενα και δεν καταφερα τιποτα!!!! :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Του Πλούταρχου το έχω αυτή τη στιγμή στα χέρια μου αντιγραμμένο ενώ πριν λίγο αντέγραψα με αυτό τον τρόπο ένα άλλο από τα καινούρια CD της EMI το οποίο με δυσκόλεψε αρκετά αφού όταν το διάβαζα με το ASUS 52x CDROM μου έκανε κάποιες διακοπές στον ήχο (jitter errors) που δεν μπορούσε να διορθώσει κανένα πρόγραμμα. Το CD-RW (Plextor 12/10/32) αδυνατούσε να το διαβάσει αφού όταν έβαζα το CD μέσα, κολλούσε το αντιγραφικό πρόγραμμα. Τελικά, έβαλα ένα καινούριο Plextor 52/24/52 που είχε πάρει ο αδελφός μου πριν μερικές μέρες και το CD αντιγράφτηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλλον πρέπει να κάνω πέτρα την καρδιά μου και να αλλάξω το Plextor μου (με ένα καινούριο Plextor ;)).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...