zio10 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Στις πίσω τσέπες δεν έχω βάλει ποτέ τίποτα, σα να μην υπάρχουν!
johnbond Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 σε normal συνθήκες 0-50eur ταυτότητα,δίπλωμα κλειδιά και το κινητό μου Όλα στο παντελόνι....Κινητό στη δεξιά τσέπηΛεφτά στην αριστερήΚλειδιά στη πίσω δεξιάΤαυτότητα, πάσο και εισιτήρια στη πίσω αριστερά. Έτσι τα έχω και γω με εξαίρηση την ταυτότητα που τη βάζω μαζί με τα λεφτά στην αριστερή μπροστινή.
L0k0p0k013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Πορτοφόλι κλασσικά με ολα τα κλασσικά χαρτια διπλώματα κλπ κλειδιά με usb stick και σπανια χαρτομαντιλα.
volos27 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Τα γνωστα, τσιγαρα, αναπτήρα, μάσκαρα, πουδρα, αρωμα, υγρα μαντηλακια, σερβιετες κ κλειδια 1
mentoras99 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Εκτος κι αν υπαρχει πραγματικα συγκεκριμενος λογος για ταυτοποιηση, δεν καταλαβαινω γιατι αρκετοι κουβαλουν παντα ταυτοτητα μαζι τους. Λες και θα μας πιασει η αστυνομια και θα παμε για εξακριβωση, ή θα αποδημησουμε εις κυριον οποτε ας εχουμε και την ταυτοτητα στο στομα!
sargio01 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Το τελευταίο που είπες, αφού δεν έχουμε ΤΑΠ πια κουβαλάμε την αστυνομική Σοβαρά τώρα, αν στο άκυρο εμπλακείς σε περίεργη κατάσταση που θα χρειαστείς εξακρίβωση γιατί να τρέχεις; Το πιο απλό, είσαι συνοδηγός και εμπλέκεστε σε τρακάρισμα, άντε τώρα να μην μπορείς να είσαι μάρτυρας για να υποστηρίξεις το φιλαράκι σου που οδηγούσε ας πούμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα