Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάρτα τράπεζας παίρνω κι εγώ μαζί πάντα, δεν ξέρεις τι γίνεται. Μπορεί να χρειαστούν λεφτά. Για τα usb συμφωνώ :)

Bασικά πλέον πληρώνω μετρητά σε όλες τις συναλλαγές, πλην internet, οπότε ίσως γι αυτό την εχω μονο στο συρταρι πια...

• Like 1
  • Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε σακίδιο πλάτης:

πορτοφόλι

κάρτα για τα μέσα

χαρτομάντηλα

υγρά μαντηλάκια

θήκη γυαλιών και γυαλιά ηλίου

ακουστικά

κινητό και κλειδιά στις τσέπες του τζιν ή του μπουφάν το χειμώνα. Επίσης τον χειμώνα, μπαίνουν όλα στις θήκες του μπουφάν.

Μόνο σερβιέτες δεν περνεις μαζί σου εσυ

Δημοσ.

Να παίρνετε και σερβιέτες. Μπορεί να έχουμε ξεχάσει τις δικές μας. Επίσης, ειδικά τα υγρά μαντηλάκια πολύ χρήσιμα [π.χ. σε περίπτωση κουτσουλιάς].

• Moderators
Δημοσ.

Να παίρνετε και σερβιέτες. Μπορεί να έχουμε ξεχάσει τις δικές μας. Επίσης, ειδικά τα υγρά μαντηλάκια πολύ χρήσιμα [π.χ. σε περίπτωση κουτσουλιάς].

Γιατί κουτσουλια συγκεκριμένα; έχεις εμπειρία; :P

• Moderators
Δημοσ.

Στο αυτοκίνητο:

Χαρτομαντηλα

Υγρά μαντηλακια

Φαρμακειο με όχι ληγμενα υλικά. :)

Γυαλιά ηλιου χύμα

Μαζί μου:

Πορτοφόλι με χρεωστικες, λίγα κερματα και λίγα μετρητά. Το παίρνω λόγω των τεραστιων διαστάσεων ταυτοτητας κ διπλωματος. Πάντα είναι στην εσωτερική τσεπη μπουφάν το χειμώνα ή σε κλειστή με κουμπι τσεπη βερμουδας το καλοκαίρι.

Κινητό

Και κλειδια αυτοκινήτου (του σπιτιού είναι στο αυτοκίνητο).

Πλέον 99% των μετακίνησεων μου γίνονται με αυτοκίνητο, ωστόσο αν πρέπει να χρησιμοποιήσω ΜΜΜ, παίρνω μαζί μου τα υγρα μαντηλακια και τα γυαλιά ηλίου, συνήθως χύμα επίσης για να μπορώ να τα εναλλασσω με της μυωπιας άμεσα.

Φλασακια ποτέ. Power bank επίσης ποτέ.

Η τσάντα της δουλειάς έχει λαπτοπ, καμιά 10ρια φλασακια, φωσφοριζε γιλεκο, ασύρματο πληκτρολόγιο με touchpad, 2 σκληρούς usb, usb to serial converter, 2 αντάπτορες απο serial σε console για Cisco και Alcatel switches, καλώδια ethernet, 2 ζεύγη οπτικες ίνες, νερο, ντεπον, υγρά μαντηλακια, αντισηπτικο, στυλό, τετράδιο... Αλλα την παίρνω μόνο στη δουλειά.

Δημοσ.

Πορτοφόλι, κλειδιά σπιτιού, αυτοκινήτου, κινητό. Φλασακι έχω στα κλειδιά μου, μιας και το μέγεθος του απλά δεν δικαιολογεί να μην το εχω πάντα μαζί μου.

Στην τσάντα πλάτης έχω power bank, cables και panadol, αλλά εξαιρετικά σπάνια να την πάρω σε καθημερινή βάση, πάρα μόνο σε ταξίδια η όταν θέλω να πάρω το λαπτοπ μαζί μου, η όταν θέλω να κουβαλάω εγγραφα. Έχω φροντίσει να έχω καλή τσάντα πλάτης που να μπορώ να την φοράω από φόρμες μέχρι και με κουστούμι, ενώ ταυτόχρονα έχω αξιόλογη χωρητικότητα.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κάποιος να κυκλοφορήσει χωρίς πορτοφόλι. Που θα βάλει ταυτότητα, διπλωμα(άμα οδηγεί πάνω από ένα αμάξι), κάρτες, μετρητά, κάρτα δουλειάς κτλ κτλ...

Προσωπικά δεν έχω χάσει ποτέ πορτοφόλι στην ζωή μου, αλλά εχω χάσει δίπλωμα όταν το είχα πάρει χύμα στην τσέπη μου. Άρα το επιχείρημα μπορεί να τα χάσεις όλα μαζί δεν το δέχομαι. Άμα έπρεπε να κουβαλάω 5 χύμα αντικείμενα στις τσέπες θα τα έχανα όλη την ώρα.

Δημοσ.

Παιρνω παντα κλειδια,κινητο,χαρτομαντηλα ακουστικα και πορτοφολι ή λεφτα χυμα.Βαζω και χαρτονομισματα στη θηκη του κινητου οταν δεν εχω πορτοφολι.Χειμωνα τα βαζω σχεδον ολα στο μπουφαν.Καλοκαιρι παιρνω και τσαντα πλατης αμα τυχει καμια φορα και βαζω στη τσαντα ζακετα, καμια μπλουζα,

powerbank,ακουστικα,χαρτομαντηλα και

ενα φορητο ηχειο μαζι με φορτιστες.Τον χειμωνα παλι παιρνω μονο powerbank και ακουστικα μαζι με καλωδια.

Δημοσ.

Όλα στο παντελόνι....

Κινητό στη δεξιά τσέπη

Λεφτά στην αριστερή

Κλειδιά στη πίσω δεξιά

Ταυτότητα, πάσο και εισιτήρια στη πίσω αριστερά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...