Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Το καλοκαίρι (και όχι μόνο, όσο καιρό δεν φοράω χοντρό μπουφάν για την ακρίβεια) έχω μαζί μου τσαντάκι ώμου. Το χειμώνα στις τσέπες μου, λεφτά, κάρτες, ταυτότητα, κινητό, κλειδιά, ίσως κι ενα στυλό και κάποιο κομμάτι χαρτί. Στις τσέπες; Δεν φοβάσαι μην στα κλέψουν;
zio10 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Στις τσέπες; Δεν φοβάσαι μην στα κλέψουν; Και τι να τα κάνω;!
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Τσαντάκι πορτοφολι. Ποτε δεν καταλαβα την λογικη καποιων που τα εχουν ολα χυμα μεσα στην τσεπη. Ενα πορτοφολι τα βαζεις ολα μεσα (λεφτα,καρτες) και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Πιο δυσκολο να στο κλεψουν και πιο δυσκολο να το χασεις 1
zio10 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Τσαντάκι Τσαντάκι μόνο άνοιξη - καλοκαίρι όπως έγραψα. Αλλιώς στις τσέπες του μπουφάν περισσότερο. Δε νομίζω ότι το τσαντάκι είναι πιο ασφαλές πάντως!
normal40 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Τσαντάκι μόνο άνοιξη - καλοκαίρι όπως έγραψα. Αλλιώς στις τσέπες του μπουφάν περισσότερο. Δε νομίζω ότι το τσαντάκι είναι πιο ασφαλές πάντως! Το τσαντάκι μόνο αν το φοράς είναι ασφαλές 1
zio10 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 πορτοφολι. Ποτε δεν καταλαβα την λογικη καποιων που τα εχουν ολα χυμα μεσα στην τσεπη. Ενα πορτοφολι τα βαζεις ολα μεσα (λεφτα,καρτες) και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Πιο δυσκολο να στο κλεψουν και πιο δυσκολο να το χασεις Το ίδιο είναι πάνω - κάτω. Εγώ πορτοφόλι πότε παίρνω, πότε όχι. Απλά έχω μια θήκη για τις κάρτες και την ταυτότητα. Το τσαντάκι μόνο αν το φοράς είναι ασφαλές Ε ναι, πως αλλιώς; Καλό είναι να το έχεις μπροστά σου όσο γίνεται και όχι στην πλάτη.
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δεν ειναι το ιδιο. Βαζεις το χερι στην τσεπη να βγαλεις πχ τα λεφτα καταλαθος σερνεις μαζι με τα λεφτα και την καρτα ή τα ψιλα που ειναι χωμενα στα μετρητα πεφτουν κατω δεν παιρνεις χαμπαρι πανε τα λεφτα/καρτες 2
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 πορτοφολι. Ποτε δεν καταλαβα την λογικη καποιων που τα εχουν ολα χυμα μεσα στην τσεπη. Ενα πορτοφολι τα βαζεις ολα μεσα (λεφτα,καρτες) και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Πιο δυσκολο να στο κλεψουν και πιο δυσκολο να το χασεις Είναι δύσκολο να σου κλέψουν το πορτοφόλι από την τσέπη;
zio10 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δεν ειναι το ιδιο. Βαζεις το χερι στην τσεπη να βγαλεις πχ τα λεφτα καταλαθος σερνεις μαζι με τα λεφτα και την καρτα ή τα ψιλα που ειναι χωμενα στα μετρητα πεφτουν κατω δεν παιρνεις χαμπαρι πανε τα λεφτα/καρτες Συνήθως τα έχω σε διαφορετικές τσέπες. Καλά, σίγουρα βολεύει και το πορτοφόλι. Είναι δύσκολο να σου κλέψουν το πορτοφόλι από την τσέπη; Αν είναι να σε κλέψουν θα σε κλέψουν! Τι τσαντάκι, τι πορτοφόλι, τι τσέπες! Αν εννοείς να σε κλέψουν χωρίς να πάρεις χαμπάρι το πορτοφόλι σε εσωτερική τσέπη πιο δύσκολο μου φαίνεται να το πάρουν!
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Είναι δύσκολο να σου κλέψουν το πορτοφόλι από την τσέπη; Είναι πιο δύσκολο λόγο όγκου. Πέρυσι στον ηλεκτρικό έκλεψαν το πορτοφόλι κάποιου απο την εσωτερική τσέπη του μπουφάν (το είχε ανοιχτό) Εγώ όπως και να έχει σε μέρη που παίζει κλεψιμο έχω τα πάντα στις τσέπες και τα χέρια μου στις τσέπες οπότε και να θέλει κάποιος δεν μπορεί 1
Unabomber Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μετα απο 2 χρονια και ολα αυτα....... Καθημερινα, Ενα λεπτεπιλεπτο τσαντακι ( ) της Lowepro που εχει : Κινητο Πορτοφολι Door card Bank Cards ID card Dslr 4G ipad air(ενιοτε αντικαθισταται απο macbook pro) Για καφεδιες, ενα πιο μικρο τσαντακι που εχει μεσα : Κινητο Πορτοφολι Door card Bank Cards ID card Micro-Four Third camera 4G Ιpad mini Αυτα ps: αντε να βρεθει και κανα μολυβι πεταμενο μεσα….…. Πλεον εχουν συρρικνωθει μονο στο mobile phone και στην door card..... Tιποτα αλλο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Είναι πιο δύσκολο λόγο όγκου. Πέρυσι στον ηλεκτρικό έκλεψαν το πορτοφόλι κάποιου απο την εσωτερική τσέπη του μπουφάν (το είχε ανοιχτό) Εγώ όπως και να έχει σε μέρη που παίζει κλεψιμο έχω τα πάντα στις τσέπες και τα χέρια μου στις τσέπες οπότε και να θέλει κάποιος δεν μπορεί Εγώ σε τσάντα/backpack με το οποίο κρατώ οπτική επαφή συνεχώς.
CheOnWeb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Χαρτονομίσματα και κάρτα στην αριστερή τσέπη μ' αυτό. Κέρματα, κάρτα Super Market και 2 στικάκια με OS στην αριστερή τσέπη σ' αυτό. iPhone SE στην αριστερή πλαϊνή τσέπη. Καπνός-αναπτήρας στη δεξιά πλαϊνή. Extra αναπτήρας και κλειδιά στη δεξιά. Ταυτότητα και δίπλωμα... δεν σας λέω 1
Mau-Maus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 σε αυτο το γαματο δερμάτινο πορτοφόλι που το εχω 10 χρόνια και ειναι σαν καινούργιο βαζω λεφτα, ταυτότητα, κάρτες και στις τσέπες κινητό κ κλειδιά ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα