Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαινεται τρομερο αυτο!

Ομως, περα απο την 'τακτοποιηση', προστατευει λες την καρτα, αν το βαλω στην πισω τσεπη του παντελονιου;

Οταν λες 'εσωτερικη υποστηριξη μεσα', τι ακριβως εννοεις;

Υποστήριξη είναι ότι έχει σκληρό δέρμα ή μέταλλο(ανάλογα τι πάρεις) και κρατάει το σχήμα του.

Από εκεί και πέρα εάν αγοράσεις αυτό που είναι σαν ταμπακιέρα φυσικά θα προστατεύει την κάρτα,αυτό που δείχνεις δεν νομίζω γιατί δεν βλέπω να είναι σκληρό δέρμα.

Πάντως λύσεις πάμπολες υπάρχουν,ψάξε από τις λίστες και δες τι καλύπτει τις ανάγκες σου.

Όπως αυτό που είναι ουσιαστικά μεταλλικό κουτί,δεν πρόκειται να δεις παραμόρφωση με κάτι τέτοιο:

http://www.amazon.com/Latest-Stainless-Blocking-Credit-Holder/dp/B00HZ8PEWE/ref=pd_sim_a_2?ie=UTF8&refRID=0TH3VXKSM4G4D9CSY5WC

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Κινητο

Θηκη κινητου που περιεχει ταυτοτητα, διπλωμα, καρτα

κλειδια 

χρηματα χυμα στην τσεπη.

Δημοσ.

Ειμαι ο μονος που δε γουσταρει πορτοφολι και εχει παντα τα λεφτα χυμα στην τσεπη? :P 

Κατα τα αλλα θα πρωτοτυπισω και εγω, κλειδια, λεφτα, κινητο, τσιγαρα.

Χαρτονομισματα τα εχω κι εγω διπλωμενα σε μπροστινη τσεπη.

Κερματα ομως οχι, δεν γινεται να κουδουνιζουν σαν κουδουνιστρα.

Δημοσ.

μου ειχαν ζητήσει και δεν ειχα και ντράπηκα , απο τότε ειπα να την έχω μαζι για ώρα ανάγκης 

Ενώ τώρα που θα σου ζητήσει κάποια θα είσαι κυρίλας που θα της δώσεις σερβιέτα εε? :P 

Ειμαι ο μονος που δε γουσταρει πορτοφολι και εχει παντα τα λεφτα χυμα στην τσεπη? :P 

Κατα τα αλλα θα πρωτοτυπισω και εγω, κλειδια, λεφτα, κινητο, τσιγαρα.

Ναι αλλά άμα έχεις κάρτες, δίπλωμα, ταυτότητα, κράνη :P δεν λέει να τα έχεις χύμα. Ειδικά τα 2 πρώτα γιατί άμα σπάσουν την έβαψες!!

Δημοσ.

Μαζί μου έχω πορτοφόλι,κλειδιά,κινητό και mp3 για μουσική.Να πώ την αλήθεια κάποιες φορές παίρνω τσαντάκι αλλά με κουράζει να το έχω πάνω μου γιατί το έχεις στο μυαλό σου.Βέβαια όταν έχω μαζί μου το δερμάτινο η κάποιο μπουφάν είμαι τέλεια. :P

Δημοσ.

κινητο
πορτοφολι με οτι αυτο συνεπαγεται (διπλωμα,καρτες ατμ,πιστωτικη)
τσιγαρα,αναπτηρα
κλειδια σπιτιου,αυτοκινητου και usb στικακι 16gb στο μπρελοκ των κλειδιων

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλα, τωρα το χειμωνα εχουμε και εξτρα τσεπες στο μπουφαν εμεις οι αντρες,

το καλοκαιρι ομως πως τα βολευετε οτι θελετε να εχετε παντα μαζι σας;

'μπανανες' και τσαντακια;

Δημοσ.

Κλειδιά και πορτοφόλι με ταυτότητα, χρεωστικές κάρτες, κάρτες από σουπερ, λίγα μετρητά.

Προτιμώ να αγοράζω ρούχα με πολλές τσέπες. Ειδικά το καλοκαίρι πάντα με πλαινές τσέπες που κλείνουν.

Δημοσ.

Σε σακίδιο πλάτης:

πορτοφόλι

κάρτα για τα μέσα

χαρτομάντηλα

υγρά μαντηλάκια

θήκη γυαλιών και γυαλιά ηλίου

ακουστικά

κινητό και κλειδιά στις τσέπες του τζιν ή του μπουφάν το χειμώνα. Επίσης τον χειμώνα, μπαίνουν όλα στις θήκες του μπουφάν.

Δημοσ.

Ξέχασα να αναφέρω το κινητό.

Φορτιστές-powerbank δεν παίρνω. Αγόρασα το κινητό μου με μοναδικό κριτήριο το ότι αντέχει η μπαταρία πάνω από  2 μέρες.

Δημοσ.

Καλα, τωρα το χειμωνα εχουμε και εξτρα τσεπες στο μπουφαν εμεις οι αντρες,

το καλοκαιρι ομως πως τα βολευετε οτι θελετε να εχετε παντα μαζι σας;

'μπανανες' και τσαντακια;

Το καλοκαίρι (και όχι μόνο, όσο καιρό δεν φοράω χοντρό μπουφάν για την ακρίβεια) έχω μαζί μου τσαντάκι ώμου.

Το χειμώνα στις τσέπες μου, λεφτά, κάρτες, ταυτότητα, κινητό, κλειδιά, ίσως κι ενα στυλό και κάποιο κομμάτι χαρτί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...