Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει "πορτοφολάκι" μόνο για κάρτες/κλειδιά που είναι λίγο μεγαλύτερα από το μέγεθος της κάρτας και έχουν εσωτερική υποστήριξη μέσα:

http://www.amazon.com/AlpineSwiss-Leather-Wallet-Super-Pocket/dp/B00AB0AX4C/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1414406445&sr=8-3&keywords=credit+card+wallet

Μερικά δείγματα,έχω δει IRL τέτοια και ήταν εξαιρετικά μικρά και βολικά.

Φαινεται τρομερο αυτο!

Ομως, περα απο την 'τακτοποιηση', προστατευει λες την καρτα, αν το βαλω στην πισω τσεπη του παντελονιου;

Οταν λες 'εσωτερικη υποστηριξη μεσα', τι ακριβως εννοεις;

όλα τα μικρόπράματα μέσα στο μαύρο (νεσεσέρ) εκτός από την σπιρουλίνα που είναι γκουμούτσα έτσι ώστε κάθε στιγμή να ξέρω που είναι το κάθε τι και να μην είναι όλα χυμαδιό στην τσάντα.

Τυχερη ως γυναικα, στο θεμα των δυνατοτητων μεταφορας αντικειμενων μαζι σου!

Η τσαντα ειναι αυτονοητο αξεσουαρ στη γυναικα.

Στον ανδρα ουτε ειναι.....ουτε και το θελει συνηθως να κουβαλα πολλα μαζι του, αλλα για τα 'χρειαζουμενα' πρεπει να βρισκουμε τον καλυτερο δυνατο τροπο.

κανένας δεν κουβαλάει ταυτότητα?

Αν ηταν σε μεγεθος πιστωτικης, καπου θα την βαζαμε.

Αλλα ετσι οπως ειναι η γαλαζια ελληνικη ταυτοτητα, ασε καλυτερα.

Πλακα πλακα, εχω παρατηρησει οτι στανταρντ οι γυναικες την εχουν παντα μαζι τους, ενω εμεις σχεδον ποτε.

Δημοσ.

<p>Μας ξέρουν.</p>

:P

Αποστολή από το Xperia neo v με τη χρήση Insomnia App

Υπάρχει "πορτοφολάκι" μόνο για κάρτες/κλειδιά που είναι λίγο μεγαλύτερα από το μέγεθος της κάρτας και έχουν εσωτερική υποστήριξη μέσα:

http://www.amazon.com/AlpineSwiss-Leather-Wallet-Super-Pocket/dp/B00AB0AX4C/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1414406445&sr=8-3&keywords=credit+card+wallet

Μερικά δείγματα,έχω δει IRL τέτοια και ήταν εξαιρετικά μικρά και βολικά.

Φαινεται τρομερο αυτο!

Ομως, περα απο την 'τακτοποιηση', προστατευει λες την καρτα, αν το βαλω στην πισω τσεπη του παντελονιου;

Οταν λες 'εσωτερικη υποστηριξη μεσα', τι ακριβως εννοεις;

όλα τα μικρόπράματα μέσα στο μαύρο (νεσεσέρ) εκτός από την σπιρουλίνα που είναι γκουμούτσα έτσι ώστε κάθε στιγμή να ξέρω που είναι το κάθε τι και να μην είναι όλα χυμαδιό στην τσάντα.

Τυχερη ως γυναικα, στο θεμα των δυνατοτητων μεταφορας αντικειμενων μαζι σου!

Η τσαντα ειναι αυτονοητο αξεσουαρ στη γυναικα.

Στον ανδρα ουτε ειναι.....ουτε και το θελει συνηθως να κουβαλα πολλα μαζι του, αλλα για τα 'χρειαζουμενα' πρεπει να βρισκουμε τον καλυτερο δυνατο τροπο.

κανένας δεν κουβαλάει ταυτότητα?

Αν ηταν σε μεγεθος πιστωτικης, καπου θα την βαζαμε.

Αλλα ετσι οπως ειναι η γαλαζια ελληνικη ταυτοτητα, ασε καλυτερα.

Πλακα πλακα, εχω παρατηρησει οτι στανταρντ οι γυναικες την εχουν παντα μαζι τους, ενω εμεις σχεδον ποτε.

Πάντως και εγώ δεν την κουβαλάω πάντα για τον ίδιο λόγοΑποστολή από το Xperia neo v με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

το αντιθετο θα ελεγα κρινωντας απο μενα. Ποτέ δε τη κουβαλαω, ενώ όσους αντρες ξερω, την εχουν παντα μαζι τους.

Δημοσ.

Λεφτά, κλειδιά, κινητό, τσιγάρα.

Τα δύο ακριανά είναι πλεονασμός καθώς η καπνοθήκη ντουμπλάρει για πορτοφόλι/καρτοθήκη.

Όσο για ταυτότητα, ποτέ, κουβαλάω το νέο δίπλωμα οδήγησης όμως.

Δημοσ.

Κλειδιά σπιτιού-αυτοκινήτου, πορτοφόλι (και ότι έχει μέσα :P), κινητό, αναπτήρα (δεν καπνίζω αλλά πάντα μου χρησιμεύει), κολόνια σε μπουκαλάκι δείγματος :P και καμιά φορά το καλώδιο φόρτισης του κινητού (για να το συνδέσω ποιο πολύ στο αμάξι)

Δημοσ.

κινητό 

κλειδιά 

μια σερβιέτα μηπως χρειαστεί κάποια (τυχαίνει και σου ζητάνε)  

Ο Ρομπέν των Γυναικών?

Δημοσ.

Στη μια τσεπη πορτοφολι, κλειδια και καρτα μεσων, και στην αλλη κινητο. Για ταυτοτητα εχω την καρτα μεσων μμμ. Με ειχε πιασει η αστυνομια μια φορα η ομαδα βιας και μου ειχε πει να εχω παντα ταυτοτητα μαζι μου. Αλλα εξακολουθω να μην την παιρνω. Δοξα το θεο δε μοιαζω για αλλοδαπος. Πισω τσεπη τιποτα. Εχασα λεφτα απο πισω. Τσιγαρα πακετο δεν χωραν στο τζιν οποτε μπουφαν.

Δημοσ.

Ο Ρομπέν των Γυναικών?

μου ειχαν ζητήσει και δεν ειχα και ντράπηκα , απο τότε ειπα να την έχω μαζι για ώρα ανάγκης 

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι ο μονος που δε γουσταρει πορτοφολι και εχει παντα τα λεφτα χυμα στην τσεπη? :P 

Κατα τα αλλα θα πρωτοτυπισω και εγω, κλειδια, λεφτα, κινητο, τσιγαρα.

Δημοσ.

Τεχνολογικο forum και να μη εχει κανεις μαζι του ενα power bank... για το κινητο?

Μου κανει εντυπωση εκτος και αν το ξεχασαν να το αναφερουν.

Εγω: Πορτοφολι,κλειδια,κινητο,power bank.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...