Pantelwolf Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 1)μικρο πλαστικο θηκακι για καρτες με πιστωτικη-φοιτητικη-διπλωμα-δυο τρεις business cards-smartid για το τραμ-καρτα ασφαλειας υγειας-loyalty card για subway και το μπουριτάδικο. 2)κινητο 3)κλειδια 4)smartid της δουλειας + rsa key. αντε και κανα 10ευρω αν δε δεχονται καρτες η θελω να παρω κανα ψιλολοι. ολα μαζι χωρανε σε μια τσεπη.
fylatos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Γκομενα χωρίς έστω μια τσάντα με στρας δεν είναι γκόμενα. Αν κι συνήθως μιλάμε για τσάντες που δυνητικά χωράνε μισό ουλαμο
carrypizza Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 και ομως οχι….. Ενα Note 4 και ενα Lumia 1020. NOTE 4 <3 αυτα κουβαλαω εγω 2
Unabomber Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 NOTE 4 <3 αυτα κουβαλαω εγω Respect για το κινητο………απο τα πιο συμπαθητικα νοκια που ειχα ποτε. 1
ChimairaX Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Φορτιστή + USB, κινητό, USB OTG, κλειδιά, πορτοφόλι, σελοτέιπ, αναπτήρα, υγρό ηλεκτρονικού τσιγάρου, θήκη φακών επαφής, γυαλιά, χαρτομάντηλα, usb stick, bluetooth ακουστικό.Αυτά τα λίγα.
dimitrisOP Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 κλειδια αυτοκινητου-σπιτιου ολα τα υπολοιπα παρατημενα στο αυτοκινητο 1
slipknot Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μια και ο OP απευθύνεται κυρίως σε άντρες, οφείλω να παρατηρήσω ότι με λύπη βλέπω στο forum ό,τι και έξω. Από αυτό το μικρό δείγμα όσων απάντησαν ήδη, μόλις οι 2 στους 15 αναφέρουν ότι έχουν μαζί τους χαρτομάντιλα. Έχουν τόσες χρήσεις που ο καθένας θα πρέπει να έχει μαζί του ένα πακέτο, έστω μισό. Ελπίζω τουλάχιστον να μην ανήκετε στις ακραίες περιπτώσεις όσων αρνούνται πεισματικά να πάρουν ακόμα και όταν αρρωστήσουν. Όσον αφορά το ίδιο το θέμα τώρα, θεωρώ ότι τα κλειδιά-χρήματα σε πρώτη φάση και το κινητό εκτός από συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι αυτονόητα και δεν θα πρέπει να αναφέρονται. Υπάρχουν kits για κάθε περίπτωση, αλλά αν έπρεπε να ξεκαθαρίσω τι έχω πάντοτε μαζί μου θα έλεγα: -ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΙΛΑ -Ένα folding knife για δουλειές. -Άλλο ένα μαχαίρι, balisong ή karambit για να απασχολώ τα χέρια μου όταν θέλω να σκοτώσω λίγη ώρα. -Lip balm. -Ένα στυλό με κάμερα. -3 usb sticks. -Ένα κέρμα του μισού δολαρίου.
ChimairaX Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μια και ο OP απευθύνεται κυρίως σε άντρες, οφείλω να παρατηρήσω ότι με λύπη βλέπω στο forum ό,τι και έξω. Από αυτό το μικρό δείγμα όσων απάντησαν ήδη, μόλις οι 2 στους 15 αναφέρουν ότι έχουν μαζί τους χαρτομάντιλα. Έχουν τόσες χρήσεις που ο καθένας θα πρέπει να έχει μαζί του ένα πακέτο, έστω μισό. Ελπίζω τουλάχιστον να μην ανήκετε στις ακραίες περιπτώσεις όσων αρνούνται πεισματικά να πάρουν ακόμα και όταν αρρωστήσουν. Εγώ τα έχω για το ηλεκτρονικό τσιγάρο βέβαια, αλλά έχουν φανεί χρήσιμα και για άλλες περιπτώσεις (και όχι μόνο για μύξες)
Valerie_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μια και ο OP απευθύνεται κυρίως σε άντρες, οφείλω να παρατηρήσω ότι με λύπη βλέπω στο forum ό,τι και έξω. Από αυτό το μικρό δείγμα όσων απάντησαν ήδη, μόλις οι 2 στους 15 αναφέρουν ότι έχουν μαζί τους χαρτομάντιλα. Έχουν τόσες χρήσεις που ο καθένας θα πρέπει να έχει μαζί του ένα πακέτο, έστω μισό. Ελπίζω τουλάχιστον να μην ανήκετε στις ακραίες περιπτώσεις όσων αρνούνται πεισματικά να πάρουν ακόμα και όταν αρρωστήσουν. Όσον αφορά το ίδιο το θέμα τώρα, θεωρώ ότι τα κλειδιά-χρήματα σε πρώτη φάση και το κινητό εκτός από συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι αυτονόητα και δεν θα πρέπει να αναφέρονται. Υπάρχουν kits για κάθε περίπτωση, αλλά αν έπρεπε να ξεκαθαρίσω τι έχω πάντοτε μαζί μου θα έλεγα: -ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΙΛΑ -Ένα folding knife για δουλειές. -Άλλο ένα μαχαίρι, balisong ή karambit για να απασχολώ τα χέρια μου όταν θέλω να σκοτώσω λίγη ώρα. -Lip balm. -Ένα στυλό με κάμερα. -3 usb sticks. -Ένα κέρμα του μισού δολαρίου. Θα ήθελα να μάθω τη χρήση του αν δεν σε πειράζει
Papakaliati Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχουν kits για κάθε περίπτωση, αλλά αν έπρεπε να ξεκαθαρίσω τι έχω πάντοτε μαζί μου θα έλεγα: -ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΙΛΑ -Ένα folding knife για δουλειές. -Άλλο ένα μαχαίρι, balisong ή karambit για να απασχολώ τα χέρια μου όταν θέλω να σκοτώσω λίγη ώρα. -Lip balm. -Ένα στυλό με κάμερα. -3 usb sticks. -Ένα κέρμα του μισού δολαρίου. Και έναν συνδετιρα για να αφοπλίζεις τις βόμβες; και γιατί 3 στικάκια; 1
nicoc89 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 κινητό κλειδιά ακουστικά (για να τα φοράω και να αγνοώ όλο τον κόσμο , τα βγάζω μόνο οταν ΕΓΩ θέλω να μιλήσω η να ακούσω κάποιον)μαχαιράκιαν έχω τσάντα επίσης παίρνω χαρτομάντιλαπροφυλακτικάμια σερβιέτα μηπως χρειαστεί κάποια (τυχαίνει και σου ζητάνε) κανα νερό και κανα φαγητό σε περίπτωση που βρεθώ κάπου που να μην έχει φακό κατσαβίδι και μια κόρνα αέρα για περίπτωση ανάγκης αν με πλακώσουν συντρίμμια τα παραπάνω δεν ζυγίζουν πολύ ούτε πιάνουν χώρο , αν όμως χρειαστούν θα σε βγάλουν απο μια δύσκολη θέση. Τα έχω παρατημένα στην τσάντα μου και υπάρχουν. Δεν παίρνω συχνά τσάντα αλλα ειναι σαν είδη πρώτης ανάγκης . 2
DoctorasZivangkos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 εγω εχω παντου και παντα το Iphone μου το 6 plus το πορτοφολι κλειδια mercedes πουρα κλειδια διαμερισματος μαντιλι ενα taser για δυσκολες περιστασεις αν φοραω κουστουμι που συνηθως φοραω βαζω και στην μεσα θηκη το note 4 το οποιο ειναι το εργαλειο δουλειας μου και τελος εχω παντα ενα σπρει πιπεριου και αυτο για αυτοαμυνα
slipknot Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 και γιατί 3 στικάκια; 1 live usb με OS, 1 με αρχεία και 1 για παν ενδεχόμενο. Θα ήθελα να μάθω τη χρήση του αν δεν σε πειράζει Έχει το κατάλληλο μέγεθος για στρίψιμο, για όποτε χρειαστεί να λυθούν διαφορές με αντρικό τρόπο, αλλά βασικά είναι τυχερό. 1
panos2171 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Κλειδιά, κινητο, ταυτότητα, λεφτά και καμια φορά τα handsfree.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα