Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντα:

-Κλειδιά

-Λίγα χρήματα

Καθημερινά(σε τσάντα πλάτης case logic):

-Πορτοφόλι με κάρτες-ταυτότητες-ρευστό

-Λάπτοπ-ereader-ασύρματο ποντίκι και φορτιστές για το λάπτοπ και για τα κινητά.

-Σακούλες για το σούπερ μάρκετ(εδώ τις πληρώνεις κανονικά).

-Χαρτομάντιλα και διάφορα καθαριστικά για γυαλιά και λάπτοπ.

-Εξωτερικός σκληρός 1Τ/2.5" και καλώδιο.

-Ομπρέλα(σπαστή) για τις μέρες με λίγη βροχή.Για τις άλλες την μεγάλη ομπρέλα-μπαστούνι.

-Ένα θερμός για νερό-καφέ-τσάι.

-Usb stick των 16Gb.

-Φύλλα Α4 για σημειώσεις(αυτά με τις τρύπες στα αριστερά) και φάκελος για αυτά.

-Στυλό διάφορων χρωμάτων και ρολ-μπλάνκο.

-2 κινητά,ένα για το hotspot με την κάρτα και το άλλο το "επαγγελματικό".

Έξοδος:

Ανάλογα που πάω και με ποιον.

Για μπύρα εδώ κοντά μόνο κλειδιά-χρήματα-κινητά.

Για βόλτα αλλού(π.χ. περπάτημα στο άλσος) την καθημερινή τσάντα με διαφορές ανάλογα με την περίπτωση(π.χ. όχι λαπτοπ,αλλά έξτρα αλλαξιά κ.ο.κ.)

Και μετά λέτε τις γυναίκες.

• Like 5
  • Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο σωστός ο άντρας όλα τα παραπάνω τα φορτώνει στην τσάντα της γκόμενας.

δεν εχεις πεσει ακομα στην γκομενα που φορτωνει στο τσαντακι του αντρα τα πραματα της γι αυτο μιλας.  :P  :P  :P

• Like 1
Δημοσ.

δεν εχεις πεσει ακομα στην γκομενα που φορτωνει στο τσαντακι του αντρα τα πραματα της γι αυτο μιλας. :P :P :P

Όχι αλλά έχω καταλήξει να κουβαλάω την τσάντα της γκόμενας με τα στρας στη μέση της Τσιμισκή γιατί την πόνεσε ο ώμος. Γκρίνια >>>> αξιοπρέπεια

• Like 4
Δημοσ.

Εχω ενα προβλημα με την καρτα ΑΤΜ, την οποια θελω να εχω παντα πανω μου, καθως δεν θελω να εχω πολλα μετρητα μαζι μου και μπορει να χρειαστω κατι εκτακτο, να εχω προσβαση.

Πολλες φορες το βαζω σε μια απο τις πισω τσεπες, καθως δεν ειναι δυνατον να μπει σε μποροστινη.

Αλλα εκει, υπαρχει 'καταπονηση' της καρτας λογω πιεσης οταν καθομαι.

Καποτε μου ειχε λυγισει μία, γιατι ακουμπησα για καποια λεπτα προχειρα στην κοχη της πλατης απο ενα παγκάκι.

Απο τη μια θελω τα λιγοτερα δυνατόν πραγματα πανω μου, απο την αλλη δεν γινεται να ειμαι και χωρις τα απαραιτητα.

Για καλοκαιρι λοιπον, το κινητο στο χερι πολλες φορες, φλασακι-κλειδια-μετρητα στην τσεπη, αλλα με την καρτα ΑΤΜ καμια καλη ιδέα τι να κανω;

Υπάρχει "πορτοφολάκι" μόνο για κάρτες/κλειδιά που είναι λίγο μεγαλύτερα από το μέγεθος της κάρτας και έχουν εσωτερική υποστήριξη μέσα:

http://www.amazon.com/Leather-Bifold-Credit-Holder-1529CF/dp/B0067FKBDI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1414406445&sr=8-1&keywords=credit+card+wallet

http://www.amazon.com/AlpineSwiss-Leather-Wallet-Super-Pocket/dp/B00AB0AX4C/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1414406445&sr=8-3&keywords=credit+card+wallet

http://www.amazon.com/SHARKK-Aluminum-Wallet-Credit-Holder/dp/B006PGGJOE/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1414406445&sr=8-2&keywords=credit+card+wallet

Μερικά δείγματα,έχω δει IRL τέτοια και ήταν εξαιρετικά μικρά και βολικά.

Και μετά λέτε τις γυναίκες.

Τι θέλεις να κάμω; Να κυκλοφορώ δίχως τα απαραίτητα; :-(

Όλα τα παραπάνω χρειάστηκαν πολλάκις σε διαφορετικές καταστάσεις.

Ιδίως το USB-σκληρός και οι σακούλες έγιναν ανάρπαστα για τους συναδέλφους που πάντα ζητάνε...

Δημοσ.

Τι θέλεις να κάμω; Να κυκλοφορώ δίχως τα απαραίτητα; :-(

Όλα τα παραπάνω χρειάστηκαν πολλάκις σε διαφορετικές καταστάσεις.

Ιδίως το USB-σκληρός και οι σακούλες έγιναν ανάρπαστα για τους συναδέλφους που πάντα ζητάνε...

Αρα σε άλλους χρειαζονται. Οχι σε σενα. :-)

και σορυ για το οφ τοπικ, αλλά αυτο το πραγμα να εχω πραγματα μαζι μου που χρειαζεται ο άλλος μου τη δινει. Στη σχολη επαιρνα καθε μερα ενα πακετο χαρτομαντηλα και καθε μερα τελειωνε. Γιατι μου ζητουσε η καθε μλκσμενη (καλος μλκς και γω) να πα να κατουρησει και γω εδινα.

ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΓΜΤ;;;; ΚΙΝΗΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ;;;; ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. Μετα το κοψα ομως. Και δεν ειναι απο τσιγκουνια, ειναι γιατι ετσι, δε γουσταρω.

Δημοσ.

Αρα σε άλλους χρειαζονται. Οχι σε σενα. :-)

και σορυ για το οφ τοπικ, αλλά αυτο το πραγμα να εχω πραγματα μαζι μου που χρειαζεται ο άλλος μου τη δινει. Στη σχολη επαιρνα καθε μερα ενα πακετο χαρτομαντηλα και καθε μερα τελειωνε. Γιατι μου ζητουσε η καθε μλκσμενη (καλος μλκς και γω) να πα να κατουρησει και γω εδινα.

ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΓΜΤ;;;; ΚΙΝΗΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ;;;; ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. Μετα το κοψα ομως. Και δεν ειναι απο τσιγκουνια, ειναι γιατι ετσι, δε γουσταρω.

Φυσικά και χρειάζονται σε εμένα,απλά το ανέφερα ως παράδειγμα ότι πραγματικά χρειάζονται,αλλά δεν τα κουβαλάν όλοι.

Δεν είναι τόσο τραγική η κατάσταση όπως την δικιά σου.Π.χ. τις σακούλες τις χρησιμοποιήσαμε για να κουβαλήσουμε φαΐ από την καφετέρια,όλοι μαζί, όχι τέτοια φάση όπως την περιγράφεις στην περίπτωση σου.

Όλες τις φορές που τα έδινα ήταν για να κάνει και την δική μου ζωή ευκολότερη. π.χ. λιγότερη σπατάλη ώρας για updload-download,συσκευασίες φαγητού που δεν είναι μνι από την βροχή κ.ο.κ.

Το ότι κουβαλάω τόσα είναι λόγω εμπειρίας σε διάφορες καταστάσεις.

Δημοσ.

Καθημερινα, 

Ενα λεπτεπιλεπτο τσαντακι ( :-D ) της Lowepro που εχει :

Κινητο

Πορτοφολι 

Door card

Bank Cards

ID card

Dslr

4G ipad air(ενιοτε αντικαθισταται απο macbook pro)

Για καφεδιες,  ενα πιο μικρο τσαντακι που εχει μεσα :

Κινητο

Πορτοφολι 

Door card

Bank Cards

ID card

Micro-Four Third camera 

4G Ιpad mini

Αυτα  :-D

ps: αντε να βρεθει και κανα μολυβι πεταμενο μεσα….….  :-D

Δημοσ.

Καθημερινα, 

Ενα λεπτεπιλεπτο τσαντακι ( :-D ) της Lowepro που εχει :

Πορτοφολι 

Door card

Bank Cards

ID card

Dslr

4G ipad air(ενιοτε αντικαθισταται απο macbook pro)

Για καφεδιες,  ενα πιο μικρο τσαντακι που εχει μεσα :

Πορτοφολι 

Door card

Bank Cards

ID card

Micro-Four Third camera 

4G Ιpad mini

Αυτα  :-D

ps: αντε να βρεθει και κανα μολυβι πεταμενο μεσα….….  :-D

κινητο :'( ?

Δημοσ.

κινητο :'( ?

Tα αυτονοητα δεν χρειαζεται να τα επαναλαμβανουμε……  :-D

Αντε θα κανω edit να το προσθεσω.  :-)

Done.

Δημοσ.

όλα τα μικρόπράματα μέσα στο μαύρο (νεσεσέρ) εκτός από την σπιρουλίνα που είναι γκουμούτσα έτσι ώστε κάθε στιγμή να ξέρω που είναι το κάθε τι και να μην είναι όλα χυμαδιό στην τσάντα.

post-289055-0-51287800-1414410712_thumb.jpg

Δημοσ.

Tα αυτονοητα δεν χρειαζεται να τα επαναλαμβανουμε……  :-D

Αντε θα κανω edit να το προσθεσω.  :-)

Done.

μα φανταστω iphone ε?

όλα τα μικρόπράματα μέσα στο μαύρο (νεσεσέρ) εκτός από την σπιρουλίνα που είναι γκουμούτσα έτσι ώστε κάθε στιγμή να ξέρω που είναι το κάθε τι και να μην είναι όλα χυμαδιό στην τσάντα.

με ολα αυτα πας για καφε? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...