Leokatana Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Κινητό, κλειδιά και πορτοφόλι. Οταν καπνιζα τα τσιγάρα και τα λεφτα χύμα στην τσέπη!!!
l337 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Κάρτα τράπεζας, μετρητά, κλειδιά, smartphone, usb stick, καπνός-χαρτάκια.Χειμώνα αν φοράω μπουφάν, μέσα σε αυτό, αλλιώς πάνω μου.
stelios18120 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Κλειδια σπιτιού και αυτοκίνητου,κινητο και χρεωστική κάρτα,και μερικά μετρητά Δεν παίρνω πορτοφόλι και γενικά δεν τα γουσταρω γιατί αν τα χάσεις χάνεις τα πάντα όλα μαζί.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 πορτοφολι. Ποτε δεν καταλαβα την λογικη καποιων που τα εχουν ολα χυμα μεσα στην τσεπη. Ενα πορτοφολι τα βαζεις ολα μεσα (λεφτα,καρτες) και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Πιο δυσκολο να στο κλεψουν και πιο δυσκολο να το χασεις εγώ είμαι ένας απ'αυτούς που τα 'χουν χύμα στην τσέπη τους. Ο λόγος είναι ότι πρώτον δεν έχω σχεδόν ποτέ πολλά λεφτά μαζί μου (φοιτητής γαρ) για να χρειαστώ πορτοφόλι, και δεύτερον αν στο κλέψουν, τα έχεις χάσει ουσιαστικά όλα, καρτες, λεφτά, ταυτότητα ή ό,τι άλλο έχεις βάλει εκεί. Προσωπικά πιστεύω πως είναι πιο εύκολο να σου κλέψουν το πορτοφόλι.
panos0100 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Εγώ έχω πάντα το κινητό στην τσέπη του μπουφάν, ένα πακέτο χαρτομάντιλα, κλειδιά δεν παίρνω ποτέ και ελπίζω να είναι κάποιος στο σπίτι να ανοίξει,(θα τα πάρω μόνο αν χρειαστώ το στικακι) πορτοφόλι επίσης δεν παίρνω, πάντα τα λεφτά τα έχω χύμα στην τσέπη και κοιτάω να έχει φερμουάρ. Τώρα το καλοκαίρι με το τζιν είναι λίγο ποιο στριμωγμένα μέσα στην τσέπη άλλα εντάξει κάτι γίνεται
zio10 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μετα απο 2 χρονια και ολα αυτα....... Πλεον εχουν συρρικνωθει μονο στο mobile phone και στην door card..... Tιποτα αλλο. Πληρώνεις με το κινητό να φανταστω; (Ή τους λες γράψτα;; ) 1
Unabomber Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Πληρώνεις με το κινητό να φανταστω; (Ή τους λες γράψτα;; ) Ειτε με το κινητο, ειτε με το watch.... 2
Moderators Kercyn Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δε μπορώ να καταλάβω πώς σας βολεύει το πορτοφόλι ρε παιδιά. Εγώ όσες φορές είχα μου φαινόταν πολύ ογκώδες (και δεν ήταν καν μεγάλο) και δε με βόλευε. Άμα έχεις 10 κάρτες, ταυτότητες, χαρτικά κλπ οκ μπορεί να βολεύει, αλλά μόνο για λεφτά και καμιά κάρτα με την καμία. 1
fotaras13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ποτέ δεν είχα πορτοφόλι! Αν εξαιρέσουμε μόνο το στατό για ευνόητους λόγους ή καμιά εκδρομή/ταξιδάκι (σπάνια και πάλι) ούτε εμένα με βολεύει Χυμα στο μπουφάν με φερμουάρ και όλα καλά. Δεν καπνίζω, οπότε τα μόνα πράγματα που κοιτάζω να έχω πάντα μαζί μου είναι κλειδιά και κινητό. Άντε και ταυτότητα όταν παω καπου μακρυα (χωρις car) αλλα συνηθως την ξεχναω... Κάρτα τράπεζας, μετρητά, κλειδιά, smartphone, usb stick, καπνός-χαρτάκια.Χειμώνα αν φοράω μπουφάν, μέσα σε αυτό, αλλιώς πάνω μου. Κάρτα τράπεζας για ποιο λόγο όταν υπάρχουν και μετρητά μαζί; Επίσης θα βγεις βόλτα σε ρεμπετάδικο ξερω γω και θα έχεις και usb πάνω σου;
zio10 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ποτέ δεν είχα πορτοφόλι! Αν εξαιρέσουμε μόνο το στατό για ευνόητους λόγους ή καμιά εκδρομή/ταξιδάκι (σπάνια και πάλι) ούτε εμένα με βολεύει Χυμα στο μπουφάν με φερμουάρ και όλα καλά. Δεν καπνίζω, οπότε τα μόνα πράγματα που κοιτάζω να έχω πάντα μαζί μου είναι κλειδιά και κινητό. Άντε και ταυτότητα όταν παω καπου μακρυα (χωρις car) αλλα συνηθως την ξεχναω... Κάρτα τράπεζας για ποιο λόγο όταν υπάρχουν και μετρητά μαζί; Επίσης θα βγεις βόλτα σε ρεμπετάδικο ξερω γω και θα έχεις και usb πάνω σου; Κάρτα τράπεζας παίρνω κι εγώ μαζί πάντα, δεν ξέρεις τι γίνεται. Μπορεί να χρειαστούν λεφτά. Για τα usb συμφωνώ
l337 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Κάρτα τράπεζας για ποιο λόγο όταν υπάρχουν και μετρητά μαζί; Επίσης θα βγεις βόλτα σε ρεμπετάδικο ξερω γω και θα έχεις και usb πάνω σου; Κάρτα τράπεζας κουβαλώ γιατί τις περισσότερες φορές με αυτή πληρώνω. Με cash πληρώνω συνήθως πολύ συγκεκριμένα πράγματα -χαμηλής συνήθως- αξίας. usb stick πάντα και παντού κουβαλώ γιατί ποτέ δεν ξέρεις που και πότε μπορεί να χρειαστεί (είναι και η δουλειά μου τέτοια). 1
skiabox Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Αν μπουν φόροι στις αναλήψεις να δω τι θα κάνετε. Δε θα πάρετε κάρτα ούτε τότε;
FireKiller Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 πορτοφόλι - κλειδιά - διαβατήριο/ταυτότητα - κινητόόταν έχω τσάντα πλάτης τότε και τα εξής:laptop - headset - καρτοθήκη - στυλό - φλασάκια - power bank - γυαλιά ηλίου και καμιά φορά και την dslr.
vrwmiaris Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Αν μπουν φόροι στις αναλήψεις να δω τι θα κάνετε. Δε θα πάρετε κάρτα ούτε τότε; Πρόλαβα τα μετέφερα έξω και τα υπόλοιπα τα έβγαλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα