mentoras99 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Η ερωτηση αφορα τους ανδρες γιατι οι γυναικες εχουν σχεδον τσαντα μαζι τους, οποτε δεν τιθεται θεμα, καθμια οτι θεωρει απαραιτητο το εχει στην τσαντα της, χωρις να χρειαζεται να πολυσκεφτει.Ο ανδρας ομως, τι θεωρει απαραιτητο να εχει παντα μαζι του;Κλειδια σπιτιου, αυτοκινητου, χρηματα, φλασακι, καρτα απο ατμ, κινητο κλπΑς πει ο καθενας τι θεωρει χρησιμο και απαραιτητο να εχει παντα μαζι του κατα την εξοδο απο το σπιτι. Κι επισης το πως τα κουβαλα, δηλαδη στις τσέπες, ή σε καποιου τυπου τσάντα κλπ. Βεβαια, εξαρταται το πως τα κουβαλα κανεις και απο τις εποχες, καθως το χειμωνα με μπουφαν κλπ υπαρχουν τσεπες για...γεμισμα, ενω καλοκαιρι ή παίρνεις μαζι σου λιγοτερα, ή γινεται αποθηκευση σε 'μπανάνες' κλπ.Να πω οτι με ενδιαφερει κυριως για αυτομομες εξοδους απο το σπιτι, για καποια δουλεια, ή διασκεδαση, ή βολτα κλπ.Πιστευω οτι το πηγαινε-ελα δουλεια, ειναι 'ειδικη' περιπτωση, και σιγουρα κι εκει εχουμε μαζι μας τα απαραιτητα, αλλα εκει παιζουν κι αλλοι παραγοντες, οπως, το να εχουμε αφησει κατι μονιμα στο χωρο εργασιας και γενικα να βολευομαστε κι αλλιως.
Gtr34 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Πορτοφόλι, τηλέφωνο, κλειδιά σπιτιού στις τσεπες. 6
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Πορτοφόλι, τηλέφωνο, κλειδιά σπιτιού στις τσεπες. ^^ Αυτά. +Κλειδί αυτοκινήτου.
nickarmy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 σε βόλτες σχεδόν πάντα την dslr σε θήκη ώμου
stelios18120 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 κλειδια-κινητο-λεφτα-κλειδι αυτοκινητου- και αν δεν εχω μπαταρια και δεν προλαβαινω να το φορτισω σπιτι γιατι πρεπει να βγω παιρνω και ενα μικρο power bank που εχω 1
sphinxgr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Λεφτά, smartphone και γενικές γνώσεις. Ότι σου χρειάζεται για να τα καταφέρεις σε όποιες συνθήκες....
Cossutius. Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Προφυλακτικά φυσικάΣε αντρες αναφέρεται ρε :-pΚλειδια λεφτα και διπλωμα η ταυτοτητα ίσως.
Soulseeker Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Κλειδια,κινητο και λεφτα αν εχω σκοπο να χαλασω. Αλλιως με το κινητο κανονιζονται και αυτα. Ολα σε τσεπες παντα
LongTom Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Πάντα: -Κλειδιά -Λίγα χρήματα Καθημερινά(σε τσάντα πλάτης case logic): -Πορτοφόλι με κάρτες-ταυτότητες-ρευστό -Λάπτοπ-ereader-ασύρματο ποντίκι και φορτιστές για το λάπτοπ και για τα κινητά. -Σακούλες για το σούπερ μάρκετ(εδώ τις πληρώνεις κανονικά). -Χαρτομάντιλα και διάφορα καθαριστικά για γυαλιά και λάπτοπ. -Εξωτερικός σκληρός 1Τ/2.5" και καλώδιο. -Ομπρέλα(σπαστή) για τις μέρες με λίγη βροχή.Για τις άλλες την μεγάλη ομπρέλα-μπαστούνι. -Ένα θερμός για νερό-καφέ-τσάι. -Usb stick των 16Gb. -Φύλλα Α4 για σημειώσεις(αυτά με τις τρύπες στα αριστερά) και φάκελος για αυτά. -Στυλό διάφορων χρωμάτων και ρολ-μπλάνκο. -2 κινητά,ένα για το hotspot με την κάρτα και το άλλο το "επαγγελματικό". Έξοδος: Ανάλογα που πάω και με ποιον. Για μπύρα εδώ κοντά μόνο κλειδιά-χρήματα-κινητά. Για βόλτα αλλού(π.χ. περπάτημα στο άλσος) την καθημερινή τσάντα με διαφορές ανάλογα με την περίπτωση(π.χ. όχι λαπτοπ,αλλά έξτρα αλλαξιά κ.ο.κ.) 1
viper2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 τα κλειδιά της μηχανης, κινητό, χαρτονομισματα
fylatos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ο σωστός ο άντρας όλα τα παραπάνω τα φορτώνει στην τσάντα της γκόμενας. 25
mentoras99 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Εχω ενα προβλημα με την καρτα ΑΤΜ, την οποια θελω να εχω παντα πανω μου, καθως δεν θελω να εχω πολλα μετρητα μαζι μου και μπορει να χρειαστω κατι εκτακτο, να εχω προσβαση. Πολλες φορες το βαζω σε μια απο τις πισω τσεπες, καθως δεν ειναι δυνατον να μπει σε μποροστινη. Αλλα εκει, υπαρχει 'καταπονηση' της καρτας λογω πιεσης οταν καθομαι. Καποτε μου ειχε λυγισει μία, γιατι ακουμπησα για καποια λεπτα προχειρα στην κοχη της πλατης απο ενα παγκάκι. Απο τη μια θελω τα λιγοτερα δυνατόν πραγματα πανω μου, απο την αλλη δεν γινεται να ειμαι και χωρις τα απαραιτητα. Για καλοκαιρι λοιπον, το κινητο στο χερι πολλες φορες, φλασακι-κλειδια-μετρητα στην τσεπη, αλλα με την καρτα ΑΤΜ καμια καλη ιδέα τι να κανω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα