Προς το περιεχόμενο

Police Academy 1-7 - The Complete Collection [Blu-ray] 23.80€ amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.

Σχετικό αλλά και άσχετο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι.

Τόσες ωραίες συλλογές υπάρχουν και τπτ.

Δημοσ.

Σχετικό αλλά και άσχετο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι.

Απο τη στιγμή που έχει μόνο 3 γλώσσες σιγά μην είχε ελληνικά..

Πάντως αν κατέχεις την αγγλική είναι πολύ καλύτερα να βλέπεις το έργο χωρίς υπότιτλους ή έστω με αγγλικούς για βοήθεια.Καταλαβαίνεις 100% τι εννοούν οι ηθοποιοί και όχι τι εννοεί ο μεταφραστής.

Εγώ το ξεκίνησα αναγκαζόμενος απο κάποια σειρά που έβλεπα που δεν είχει ελληνικά,και τώρα βλέπω όλα τα έργα με αγγλικούς υπότιτλους.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει χωρίς υποτίτλους και πραγματικά δεν μπορώ και ξέρω σχετικά καλά αγγλικά. Πρέπει να είμαι πολύ συγκεντρωμένος και αν πάλι έχει εκφράσεις δύσκολο. Με αγγλικούς υποτίτλους πιστεύω όμως τα βγάζεις πέρα και βλέπεις και μερικές φορές χάνεται το νόημα στην μετάφραση. Ωραία προσφορά πάντως για όποιον ενδιαφέρεται!

Δημοσ.

Απο τη στιγμή που έχει μόνο 3 γλώσσες σιγά μην είχε ελληνικά..

Πάντως αν κατέχεις την αγγλική είναι πολύ καλύτερα να βλέπεις το έργο χωρίς υπότιτλους ή έστω με αγγλικούς για βοήθεια.Καταλαβαίνεις 100% τι εννοούν οι ηθοποιοί και όχι τι εννοεί ο μεταφραστής.

Εγώ το ξεκίνησα αναγκαζόμενος απο κάποια σειρά που έβλεπα που δεν είχει ελληνικά,και τώρα βλέπω όλα τα έργα με αγγλικούς υπότιτλους.

Εγώ τις ταινίες με τη γυναίκα τις βλέπω χωρίς υπότιτλους. Όταν όμως έχεις κόσμο όλο και κάποιος θα έχει πρόβλημα.

Γενικά το άμαζον έχει πολύ καλά πακετάκια blu-ray αλλά οι υπότιτλοι είναι αποτρεπτικός παράγοντας.

Αλλά ακόμα και 10 γλώσσες να έχει σε υπότιτλους, καμία δεν είναι σε ελληνικά.

Δημοσ.

Toσο πολυ μας υπολογιζουν.. :-(

Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...