Προς το περιεχόμενο

Γιατι τοσο μενος για τα Lidl;

redhotstef

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και επειδή ήμουνα Ελλάδα πριν δύο βδομάδες και πέρασα από τα Lidl Ελλάδας, να συμπληρώσω ότι είναι ακριβότερα από της Γερμανίας.Και επίσης πέρασα και από τα αλλά τα "ποιοτικά" με τιμές στον Θεό..αυτήν την Coca-Cola στην Ελλάδα παρθένες την συσκευάζουν;

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αααααααααααχχαχαα! ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ τώρα!

το 2012 πριν πάω σουηδία είχαν προσφορά τα λιδλ χειμωνιάτικα, για βουνό κλπ. Είμαι λοιπόν από σερί, ζαμπον, παει η ώρα 8 παρα και λέω "ας πάω να δω τι εχει, να παρω κανα ισοθερμικό, καμιά κάλτσα". 8και20 είχαν τελειώσει τα μπουφάν, τα "νορμαλ" νουμερα σε παντελονια κλπ. Πηρα κατι ισοθερμικα και καλτσες.

2013, ο αδερφός θέλει δεύτερο σετ για το βουνό και επειδή δεν το ψήνουμε να σκάσουμε τριψήφια για τα (σαφώς) πιο ποιοτικά/μάρκες, λέμε θα παμε παλι λιδλ αλλα οργανωμένοι! 8 παρα 10 ειμαστε εκει, το παρκινγκ γεμάτο! μέσα να γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ.

Ρωτάω τον αδερφό μου εγώ, ως άλλη μαρια αντουανέτα (1 χρονο σουηδια για), "καλά ρε μλκ, μοδα έχει γίνει το snowboard και τρέχουν ολοι να πάρουν τα ισοθερμικά;"

"τι snowboard ρε ΜΑΛΑΚΑΑΑ, το κοκκαλάκι του να ζεστάνει θέλει ο κόσμος".

Τελικά προλάβαμε με τα χίλια ζόρια να βρούμε 1(ενα) παντελόνι στο νουμερο μας και ενα μπουφαν. Αλλά επειδή το φόρεσα στο βουνό (οι μισοι αυτο ειχαν :D ) μπορώ να πω πως έμεινα πολυ ικανοποιημένος από το ποσο αντιανεμικό και ποσο αντιυγρασιακό ηταν! 

the end

• Like 6

θεμα: καθαρηστικα- απορρυπαντικα.

σε γενικες γραμμες τα καθαρηστικα του λιντλ ειναι παραπανω απο αποδεκτα για την αποδοση τους σε σχεση με την τιμη τους. τα χρησιμοποιω και τα προτεινω ανεπιφυλακτα.

ειδικοτερα τωρα, οσον αφορα τα υγρα απορρυπαντικα για το πλυντηριο, χρησιμοποιουσα μονο ενα απορρυπαντικο μαρκας W5, εως οτου επλυνα με γνωστα ακριβα απορρυπαντικα.....!!!!  δεν το χρησιμοποιω πια και το αποτρεπω ανεπιφυλακτα.

" W5 απορρυπαντικο απο τα λιντλ , γιατι οταν λεμε οτι ειναι ουδετερο με τα ρουχα, ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ!!! "

Α ολα κι ολα, εγω παω λαϊκη (οποτε τυχει βεβαια) και μαρεσει. Ερχεσαι σε επαφη με ανθρωπους που δε συναντας καθε μερα. Εχει πλάκα.

Πού 'σουνα Μαρία εχτές;

Που σε πήρα οχτώ φορές

Και δεν ήσουνα εκεί

Είχες πάει λαϊκή;;;

• Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Έχω ψωνίσει πολλές φορές απο τα λιντλ λόγω απόστασης και γνωρίζω πάρα πολύ καλά τι έχουν κ τι όχι εδω και πάρα πολλά χρόνια... 

Το μόνο π μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι μακρυά απο τα τρόφιμα τους... Οι άνθρωποι είναι πραγματικοί εγκληματίες, δεν τους καίγεται απολύτως κανένα γαμ*** καρφί για τις επιπτώσεις. Ποτέ ένα προιόν τους δεν παραμένει ίδιο. Πάντα προσπαθούν να του αλλάξουν την ποιότητα προς το χειρότερο για να μπορούν να κρατάνε τις τιμές χαμηλά. ΜΑΚΡΥΑ!!! Στο διάολο και ακόμα παραπέρα!!! 

Δεν είμαι ούτε υπέρμαχος ούτε πολέμιος των Lidl (ψωνίζω κάποια πράγματα και κάποια όχι) αλλά γενικότητες του στυλ "μας σκοτώνουν" ή "είναι οι σωτήρες μας" μπορεί να βγαίνουν πολύ εύκολα, είναι όμως ατεκμηρίωτα.

Καλό θα είναι και οι μεν και οι δε(ν) να παραθέτουν κάποιο επιχείρημα (όπως άλλωστε σε κάθε συζήτηση).

πχ "πήρα αυτό το ουάου παντελόνι 3 ευρώ και μου κράτησε 200 χρόνια"

ή "πήρα αυτό το αλλαντικό και είχε μαμούνια"

Για όλα τα υπόλοιπα σχόλια μπορούμε άνετα να θεωρήσουμε ότι προέρχονται από άτομα που δεν έχουν προσωπική πείρα/άποψη για το θέμα αλλά απλά γουστάρουν να τρολάρουν

Discount market είναι. Φτηνή σαβούρα για τους μη έχοντες και τους τσιφούτηδες. Το κακό είναι οτι μας μάθανε έτσι και οτι τα γνωστά ποιοτικά προϊόντα στη χώρα μας είναι πανάκριβα. Ήρθε ο μάγκας ο Γερμανός και μας τον φερμάρησε.

• Like 1

Discount market είναι. Φτηνή σαβούρα για τους μη έχοντες και τους τσιφούτηδες. Το κακό είναι οτι μας μάθανε έτσι και οτι τα γνωστά ποιοτικά προϊόντα στη χώρα μας είναι πανάκριβα. Ήρθε ο μάγκας ο Γερμανός και μας τον φερμάρησε.

Αραξε την πετσα σου νεοπλουτε ελληνα που σου πεφτει λιγο το Lidl 

Πανε στα υπολοιπα να σου πιανουν τον κωλο για να λες οτι ψωνισες απο τον Βασιλοπουλο ξερω γω

Οπως ολα τα σουπερ μαρκετ , το Lidl εχει τα καλα του κ τα κακα του

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...