mary Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Α ολα κι ολα, εγω παω λαϊκη (οποτε τυχει βεβαια) και μαρεσει. Ερχεσαι σε επαφη με ανθρωπους που δε συναντας καθε μερα. Εχει πλάκα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeZaS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Kαι στη ΒΜW? Ναι και στα καριόλια της BMW, άλλο το οτι μου αρέσουν τα αυτοκίνητά τους. Δεν έχω την δυνατότητα να αγοράσω τέτοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Α ολα κι ολα, εγω παω λαϊκη (οποτε τυχει βεβαια) και μαρεσει. Ερχεσαι σε επαφη με ανθρωπους που δε συναντας καθε μερα. Εχει πλάκα. Κι εγώ Σαλόνικα πάω με τη μάνα έχει πλάκα,οι ψαράδες ειδικά και ο τρόπος που αποκαλούν τις γυναίκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Αθερίνα μου;Τσιπούρα μου; Γαυρίνα μου; Μια χαρά προϊόντα μπορείτε να βρείτε στα Lidl πάντως ρε παιδιά. Μάλλον μερικοί βαριέστε να ψάξετε. Ή το φυσάτε τόσο πολύ το χρήμα που ψωνίζετε μόνο σε ΑΒ ντελικατέσεν ξερωγώ. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μονο χαρτικα, απορρυπαντικα και ψιλοπραγματα αγοραζω απο τα lidl, εχουν καλες τιμες σε αυτα. Τα αλλα στον κρεοπωλη, μαναβη της περιοχης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Και γλυκίσματα/μπισκότα καθως και μπύρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 άλλο γεύση άλλο ποιότητα το πόσο ποιοτικό είναι κάποιο φαγητό δεν έχεις παρα να δεις την ετικέτα , αν τώρα η εταιρία που φτιάχνει το προιόν λέει άλλα στην ετικέτα και άλλα κάνει ,ο ελεγκτικός μηχανισμός φταίει (στα λιντλ μια χαρα εργαλειάκια έχει με εγγύηση και αλλαγή αμέσως... ) τις λαικές δεν της εμπιστεύομαι γιατί δεν ξέρεις πότε ο άλλος έχει ψεκάσει τελευταία φορά (που υποθετικά πάντα στις αλυσίδες έχουν υπογραφεί συμβόλαιο και λοιπά για να είναι πιστοποιημένο το προιόν + οτι αν γίνει κάποιος έλεγχος δυσφημίζεται το σουπερμαρκετ άρα το προσέχουν ποιο πολύ και οι ίδιοι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Οι κατεψυγμενες πιτσες του ειναι λιγο καλυτερες απο τις αντιστοιχες του carrefour. Για τις φθηνες παντα μιλαμε. "Καλες" κατεψυγμενες δεν παιρνω απο supermarket γιατι η τιμη δεν διαφερει και πολυ απο τις ετοιμες take-away Επισης στα σοκολατοειδη εχει αριστους κλωνους twix-snickers. Αυτα τα ειδη παω μια φορα το μηνα στα Lidl και στοκαρω. Κοιταω επισης τι εχει απο ρουχα, εργαλεια και αλλα κατα περιπτωση. Τα υπολοιπα απο αλλα supermarket. 2 φορες ειπα να παρω μπανανες απο το Lidl (τη δευτερη για επιβεβαιωση) και ειχανε μια περιεργη γευση σαν να ετρωγα σαπουνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 because??? reasons.... Μιλώντας από την πλευρά μου: α) δεν έχω χρόνο να σπαταλαω σε πάγκους αριστερά δεξιά β) δεν μου αρέσει ούτε η πολυκοσμία ούτε η πλεμπα του κόσμου που συνήθως έχουν και γ) η βρώμα και η βαβουρα που επικρατεί δε θεωρώ ότι θα αντισταθμίσουν το 20-30% των χρημάτων που θα εξοικονόμησω ( Ναι και στα καριόλια της BMW, άλλο το οτι μου αρέσουν τα αυτοκίνητά τους. Δεν έχω την δυνατότητα να αγοράσω τέτοιο Τώρα μπαίνεις στη λογική όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια και είσαι λάθος... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ναι και στα καριόλια της BMW, άλλο το οτι μου αρέσουν τα αυτοκίνητά τους. Δεν έχω την δυνατότητα να αγοράσω τέτοιο Δηλαδή αν είχες τη δυνατότητα να αγοράσεις θα έκανες μια εξαίρεση για τη Βayerische Μotoren Werke.. I like the way you think. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μιλώντας από την πλευρά μου: α) δεν έχω χρόνο να σπαταλαω σε πάγκους αριστερά δεξιά β) δεν μου αρέσει ούτε η πολυκοσμία ούτε η πλεμπα του κόσμου που συνήθως έχουν και γ) η βρώμα και η βαβουρα που επικρατεί δε θεωρώ ότι θα αντισταθμίσουν το 20-30% των χρημάτων που θα εξοικονόμησω ( ισχυει οτι εχουν πολυ κοσμο. ισχυει οτι εκει θα βρεις χαμηλοτερα κοινωνικα στρωματα (το να τους αποφευγεις ομως λεγεται και διακριση, αν και ρεαλιστικα ολοι κανουμε διακρισεις). ο χρονος ειναι καθαρα υποκειμενικος. παντως ποιοτικα με το χερι στην καρδια μονο σε λαικες βρισκω φρουτα και λαχανικα καλης ποιοτητας σε πολυ ανταγωνιστηκες τιμες. προσωπικα εξοικονομω πανω απο 50% σε βασικα ειδη διατροφης, κυριως κρεας. οποτε ειναι μεγαλο το πλεονεκτιμα. ο καθενας προφανως αγοραζει από οπου θέλει. αλλα δεν νομιζω οτι το lidl γλιτωσε κανεναν απο την πλεμπα. οι ιδιοι που αγοραζουν απο lidl σιγουρα συμπληρωνουν κι απο λαικη. Δεν έχει σε όλα τα μέρη λαϊκές και κρεαταγορες. δεκτον αυτό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Εντάξει απλά είπε κάποιος ένα δυο αστεία και μετά έγιναν popular όπως τα τσακ νορις.... Υπερβολές για χάριν του χιούμορ είναι.... Κατά τα άλλα τα Lidl για μένα είναι πολύ καλά σε πολλούς τομείς (χαρτικά, σοκολάτες, κατεψυγμένα, παγωτά, γιαούρτια, χυμοί , αναψυκτικά, σνακς, ψωμιά τοστ, δημητριακά ) γενικότερα έχουν καλά προϊόντα σε μεγαλύτερες ποσότητες και καλύτερες τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό... Και τα μανάβικα του ικανοποιημένο με έχουν αφήσει... και το γάλα του - φρέσκο και εβαπορέ.... Αντίθετα δε θα έπαιρνα κρέας γιατί το χρώμα του κάποιες φορές σε κάτι μπριζόλες δεν είναι ότι καλύτερο... συν του ότι το πουλάνε μέχρι και την ημέρα που λήγει (βάζοντας το με αυτοκόλλητο -30%).... Εμφιαλωμένο νερό 0,99 η εξάδα... που είναι πολύ καλά για οικογένειες όπως τη δικιά μου που πίνουμε μόνο εμφιαλωμένο (γλιτώνουμε περίπου 35 λεπτά στην εξάδα σε σχέση με carrefour πχ) Επίσης δεν έχω δει γκαζάκια πιο φθηνά αλλού.. ούτε αφρόλουτρα (που είναι μια χαρα 1 λίτρο νομίζω 1,79 κάτι πράσινα, μπλε, κιτρινα) Ακόμα, στα επώνυμα προϊόντα έχει συνήθως χαμηλότερη αρχική τιμή (χωρίς προσφορές) απλά το πρόβλημα είναι ότι έχει περιορισμένη ποικιλία σε επώνυμα προϊόντα.... Φέρνει κατά καιρούς ρούχα, εργαλεία, παπούτσια , ηλεκτρικά, είδη ψαρέματος και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς τα οποία και σε τιμή και ποιότητα είναι καλά (έχω πάρει κάτι αθλητικά με 13 ευρώ που είναι ίσως το πιο άνετο παπούτσι που έχω βάλει) Εκεί που έχουν πρόβλημα είναι στο προσωπικό.... Όσο μεγάλο και να είναι και όση πελατεία και αν έχει, σπάνια θα δεις πάνω από τρία ταμεία... (συνήθως 2) με αποτέλεσμα μεγάλες ουρές γιατί ο κόσμος παίρνει και πολλά συνήθως.... και επίσης οι υπάλληλοι είναι οι πιο αγενείς σε σχέση με άλλα σουπερμαρκετ ( και στο carrefour δεν πάνε πίσω βέβαια) . Μιλάνε πολύ άσχημα στους πελάτες.... Και χρεώνουν τις πλαστικές σακούλες 4 cent που είναι μέγιστη γυφτιά... (ξέρω ξέρω είναι για το καλό του περιβάλλοντος... ) και δε μου αρέσει που στο lidl και στο carrefour υπάρχει η αντιμετώπιση απέναντι στον πελάτη ότι είναι σίγουρα κλέφτης.....Σε αναγκάζουν πάντα να αφήνεις τη τσάντα σου στην είσοδο και οι σεκιουριτάδες σε παίρνουν από πίσω... (εδώ παίρνει ένα plus o AB που δεν έχει σεκιούριτι και ούτε μου έχουν πει ποτέ να αφήσω την τσάντα μου...) P.S. Έχω πάρει και προφυλακτικά από το lidl και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν είμαι σήμερα πατέρας... ούτε φορέας κάποιου STD....χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Όσο για τα """ελληνικά""" προϊόντα που αναφέρθηκαν παραπάνω για τσεκάρετε και αυτό !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Τα Lidl έχουν ανάμεικτα προϊόντα.Κάποια σκ@τ@ και κάποια τρομερό VfM. Πρέπει να ψάξεις και να δεις.Φυσικά σε φρούτα και λαχανικά(εκτός κρεμμύδια που φέρνει το τοπικό πολύ καλής ποιότητας και φτηνά) δεν θα πας εκεί,θα πας στις λαϊκές ή στους μανάβηδες που ξέρεις. Προσωπικά αγοράζω από εκεί τυρί,γάλα και καμία φορά σνίτσελ(που είναι το μόνο που φέρνει εδώ) και πολλά από τα καθαριστικά.Ενίοτε και άλλα προϊόντα που φέρνει μόνο περιοδικά. Όλα ίδιες ή παραπλήσιες μάρκες με τα "καλά" σούπερ μάρκετ,αλλά σε τιμές χώμα. Από εκεί και πέρα δυστυχώς δεν υπάρχει ιδανική λύση.Ο καθένας πρέπει να ψάξει και να ζυγίζει τις προτεραιότητες και τις επιλογές του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Aπο το lidl να χω ψωνισει 2 φορες,δεν μου αρεσει η ποιοτητα του αλλα θα πω κατι που μου κανε εντυπωση. Ειδα να πουλανε υργα μαντηλακια 20 λεπτα το πακετακι. Δηλαδη με τι κοστος τα χουνε φτιαξει για να χουνε κερδος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις