Προς το περιεχόμενο

Γιατι τοσο μενος για τα Lidl;

redhotstef

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την εποχή που το χρήμα έρρεε άφθονο τα lidl ήταν άδεια. Ο κόσμος δεν στράφηκε σε αυτά ούτε για την ποιότητα τους ουτε για την γεύση των προϊόντων του αλλά λόγω φθήνιας.

Τα οικονομικά μου δεν ειναι τα καλυτερα δυνατά αλλά εχω τόσο κακές γευστικές εντυπώσεις από το μαγαζί που το άδειο στομάχι μου φαντάζει πιο θελκτικό.

Από που και να τα πιάσεις τα lidl εκπέμπουν μια δευτεροτρίτη κλάση. Και στην διατροφή μέχρι στιγμής δεν έχω αναγκαστεί να κάνω εκπτώσεις. Δοκίμασα η αλήθεια είναι lidloproducts αλλά η μεγάλη πλειοψηφία τους ήταν άθλια. Μόνο τα κωλοχαρτα λένε, οι ηλεκτρικές συσκευές του και τα μπισκότα του.

• Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εμένα μου αρέσουν οι εθνικές εβδομάδες του. Γενικά στην Ελλάδα το έθνικ φουντ είναι λίγο δυσεύρετο ή πανάκριβο, οπότε τα Lidl σου δίνουν μία ευκαιρία να δοκιμάσεις εξωτικά πράγματα, άλλοτε καλής και άλλοτε κακής ποιότητας.

Λίγο άσχετο, αλλά αρκετές φορές στο παρελθόν το Lidl έχει φέρει λαχανικά σε φυτώριο. Στην Ελλάδα για να πουλήσεις ζαρζαβατικά σε φυτώριο* θα πρέπει να έχεις πτυχίο γεωπόνου και σε μερικές επαρχιακές πόλεις το κυνηγάνε πολύ και πέφτουν καμπάνες σε μικρέμπορους. Τώρα πως το Lidl εμπορεύεται το συγκεκριμένο προϊόν σε σουπερμάρκετ ένας θεός ξέρει.

*φυτώριο είναι το φυτό λίγες μέρες/ εβδομάδες αφού έχει ξεπετάξει από τον σπόρο

• Like 2

Την εποχή που το χρήμα έρρεε άφθονο τα lidl ήταν άδεια. Ο κόσμος δεν στράφηκε σε αυτά ούτε για την ποιότητα τους ουτε για την γεύση των προϊόντων του αλλά λόγω φθήνιας.

Τα οικονομικά μου δεν ειναι τα καλυτερα δυνατά αλλά εχω τόσο κακές γευστικές εντυπώσεις από το μαγαζί που το άδειο στομάχι μου φαντάζει πιο θελκτικό.

Από που και να τα πιάσεις τα lidl εκπέμπουν μια δευτεροτρίτη κλάση. Και στην διατροφή μέχρι στιγμής δεν έχω αναγκαστεί να κάνω εκπτώσεις. Δοκίμασα η αλήθεια είναι lidloproducts αλλά η μεγάλη πλειοψηφία τους ήταν άθλια. Μόνο τα κωλοχαρτα λένε, οι ηλεκτρικές συσκευές του και τα μπισκότα του.

ειναι υποδιεστερα αλλα για προιοντα ιδιωτικης ετικετας ειναι τα καλυτερα για μενα 

Καθολου τυχαιο οτι το 90% των τυπων που σπαμαρουν συνεχως τετοιου τυπου ανεκδοτα για τα Λιντλ σε φεισμπουκ κλπ ειναι κλασσικα στη κατηγορια 30πλην που η σχεση τους με τα εξοδα/εσοδα ενος σπιτιου ειναι το χαρτζιλικι που παιρνουν απτο μισθο του μπαμπα και κατα τα αλλα το ψυγειο να ναι γεματο και τι μας νοιαζει πως γεμιζει?

Επισης στον επαναστατη φιλο των Μ3 (λογικα ειδικη παραγγελια εκτος Γερμανιας) να πω οτι συμφωνω και για αρχη απο αυριο να πεταξουμε στη θαλασσα τα Γερμανικα αμαξια , τις Γερμανικες συσκευες και οποιο Γερμανικο τεχνολογικο ειδος εχουμε , στην τελικη τι τους θελει τους Γερμανικους μετασχηματιστες , μονωτηρες κλπ η ΔΕΗ? μια χαρα χωρις αμαξια , πλυντηρια και ρευμα θα ειμαστε και χιπστερς. Φυσικα  το μετρο να επεκταθει σε λεωφορεια και ολα τα προιοντα που ενω δεν το ξερουμε ειναι Γερμανικων συμφεροντων (πχ οι συσκευες της Πιτσος που εδω και χρονια ειναι της Bosch)

Στο θεμα μας τωρα πολλα προιοντα απο λιντλ ειναι value4money και επισης πολλα προιοντα ειναι επωνυμα (φετα,γιαουρτι,νεςκαφεδες,καποια σαμπουαν κλπ) Δεν λεω οτι ντε κ καλα να παιρνει καποιος τα παντα απο Λιντλ (και κατα επεκταση τα παντα απο ΑΒ ειτε Μαρινοπουλο κλπ). 2014 εχουμε συγκρινεις τιμες,ποιοτητα και προσφορες κ επιλεγεις , φτανει πια με την ψυχολογια της αβουλης μαζας και την αυτοκρατορια της βλακειας

Α και επειδη δε βγαζω κ τον εαυτο μου απεξω , πρωτη βδομαδα στο εξωτερικο σκεφτομουν μα καλα γιατι ειναι τοσο γεματο το Λιντλ και το Αλντι? Μετα καταλαβα οτι για ακριβως το ιδιο γαλα, χυμους, γιαουρτι ,χαρτι πληρωνα 30 % παραπανω στο αντιστοιχο Καρφουρ της Γερμανιας.

Ναι εννοειται καποια πραγματα δεν τα βρισκεις σε λιντλ , θες πχ τα ταδε δημητριακα  της νεστλε οκ πας στο κλασσικο σουπερμαρκετ , δεν αναφερομαι σε αυτα.

• Like 6

ασχετο αλλα ειπα να ρωτησω.

Ημουν πολυ μικρος οταν ειχα παει με τους γονεις μου Αθηνα -ειμαι απο επαρχια- και θυμαμαι ειχαμε παει σε ενα μεγαλο καταστημα καπου κοντα στο Νεο Ηρακλειο. Πρεπει να ταν καμια 10-15αρια λεπτα με το αμαξι. Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ειχε ενα mcdonalds απ εξω (ειχα φαει εκει) και οταν εμπαινες μεσα, απο τα δεξια ειχε ενα χωρο γεματο με κασετες και walkman.  Αυτο εγεινε πριν 20 χρονια περιπου, αλλα οποιος γνωριζει τη περιοχη σιγουρα θα ξερει. Μου χε κανει εντυπωση ποσο μεγαλο ηταν και ειχε τα παντα μεσα. Δε ξερω αν σας φωτισα αλλα αυτα θυμαμαι.

ειναι τοσο αστειο να κραζουμε μια εταιρια λογω τον φτηνων προιοντων της,αλλα προτιμαμε τα φτηνα προιοντα  που προσφερει ο μασουτης,το carrefour κτλπ,μη μπορουμε να καταλαβουμε οτι το γιαουρτι "στρουγγα" μια μικρης επιχειρησης που πουλιεται στα lidl ειναι παρομοιας ποιοτητας με το γιαουρτι "στανη" μιας εξισου μικρης επιχειρησης που συνεργαζεται με τον μασουτη,η λογικη ειναι αφου πουλιεται στα lidl ειναι κακης ποιοτητας αλλα αμα το ιδιο πουλιεται στον μασουτη ειναι καλης ποιοτητας και φτηνο..... ειδικα τα σχολια τυπου μην αγοραζετε τπτ γερμανικο ειναι τοσο ακυρα,οταν πολλα απο αυτα που υπαρχουν στην ζωη μας ειναι γερμανικης προελευσης

• Like 4

ρε παιδια αλλα φτηνα μερη δεν υπαρχουν εκτος απο το lidl; τοσες λαικες αγορες σκατα τρωνε; αν πας στην λαικη προς το τελος οι τιμες θα ειναι χωμα. κρεαταγορες δεν υπαρχουν;

εγω εδω στο βελγιο πηγαινω καθε 2 εβδομαδες στην αγορα και φορτωνω κρεατα να τιγκαρει η καταψυξη και τα πληρωνω χωμα (σιγα μην τα δινω στα σουπερ μαρκετ για να μου τα βαζουν σε βιτρινα).

• Like 1

Δεν έχει σε όλα τα μέρη λαϊκές και κρεαταγορες.

επισης οι περισσότεροι φίλοι μου (συμπεριλαμβανομένου και εμού) δεν εχουν πατήσει και δε σκοπεύουν να πατήσουν σε λαική...

Αυτό δεν ισχύει νομίζω. Τα Lidl παντα μα παντα είχαν πολυ κόσμο απλα ίσως δεν ψώνιζε τόσα τρόφιμα απο εκει...

Επιπλέον, κατα την γνώμη μου, δεν ειναι φθηνά, εκτος αν πάρεις β-γ ποιότητα που όπως και να εχει και αλλου υπάρχουν ιδιωτικές ετικέτες...

Προσωπικά ψωνίζω ελάχιστα στανταρ πραγματα (π.χ. πίτσες που χρησιμοποιώ σαν βασεις για πιτσα και εργαλεία) και δεν εχω παραπονο με την ποιότητα!

Μια χαρά προϊόντα έχει τα Lidl, εκτός από τις έθνικ γεύσεις διαθέτει και αρκετά ελληνικά προϊόντα σε αποκλειστική διάθεση που είναι αν όχι καλύτερα εξίσου καλά με τα "επώνυμα" των μεγάλων Σ/Μ.

Το μόνο κακό που έχουν είναι πως αν και σχεδόν όλα τα Lidl διαθέτουν 4 ταμεία σπάνια υπάρχει πάνω από 1-2 ταμίες που εργάζονται με αποτέλεσμα να υπάρχει πάντα αρκετή αναμονή.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...