Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Guys έχω το iPhone 4 και εκανα μια επαναφορα ρυθμισεων και σβησιμο περιεχομενου πριν καμια ωρα και βαλτε και μετα αφου ανοιξε,εφτασα στις ρυθμισεις του πληκτρολογιου το μονο που αφησα ενεργοποιημενο ηταν το "Κλείδωμα Κεφαλαίων". Πριν κανω την επαναφορα οταν μου εμφανιζοταν το πληκτρολογιο να γραψω κατι (π.χ στο iMessage) το πληκτρολογιο εμφανιζοταν με μικρα πληκτρα και οταν πατουσα το βελακι για να γραψω κεφαλαια τοτε τα πληκτρα γινονταν κεφαλαια. μετα την επαναφορα με την ιδια ρυθμιση που ανεφερα παραπανω τα πληκτρα εμφανιζονται μονιμος κεφαλαια,ανεξαρτητως τη γραφω. αν μπορειτε να με πως να ξαναγινουν τα πληκτρα με την προηγουμενη εμφανιση.. Ευχαριστω
Kostasspil Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μα αυτό ακριβώς είναι το κλείδωμα κεφαλαίων. Αν δεν το θες, το απενεργοποιείς
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 οχι αυτη η επιλογη ειναι για να πατησεις 2 φορες γρηγορα το βελακι για να γραφεις συνεχεια κεφαλαια. εγω δν λεω αυτο παραπανω. λεω την εμφανιση του πληκτρολογιου οτι ειναι μονιμος κεφαλαια τα πληκτρα ενω παλια η εμφανιση τους ηταν με μικρα γραμματα και οταν πατουσα το βελακι γινονταν ολα κεφαλαια (εμφανιση πληκτρολογιου + τα γραμματα οταν εγραφα)
georgeadams Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 λεω την εμφανιση του πληκτρολογιου οτι ειναι μονιμος κεφαλαια τα πληκτρα ενω παλια η εμφανιση τους ηταν με μικρα γραμματα και οταν πατουσα το βελακι γινονταν ολα κεφαλαια (εμφανιση πληκτρολογιου + τα γραμματα οταν εγραφα) Αυτή είναι η εμφάνιση του πληκτρολογίου από το iOS 7 και μετά. Δεν είναι bug, έτσι επέλεξε η Apple να εμφανίζει το πληκτρολόγιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 σοβαρα; τι λες ρε φιλεε.... πωωω μας γ..... αρα εμενα με ειχε μεινει η λειτουργια αυτη απο το iOS 6 μεχρι να κανω την επαναφορα. πω πω ξενεραα.... τεσπα σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την βοηθεια-ενημερωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα