Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PC με A8 6600K , F2A88XM-HD3 και CX430M την μια ποσταρει την αλλη όχι.

Δοκιμασα clear cmos αλλά τίποτα. Ολα είναι συνδεδεμένα καλά.

Εμένα μου βρωμαει τροφοδοτικό. Έχετε καμια ιδεα;

Θενξ!

Δημοσ.

πολλα και διαφορα, μητρηκη, ραμ, μπορει και τροφοδοτικο και apu

αρχηκα παιξε με τις ραμ. αλλαξε θεσεις βαλε βγαλε μνημες.

μετα θα εκανα ενα bios update μήπως κατι παει στραβα με τις μνημες (πχ η δικια μου εβαζε λαθος values στα timings πριν το update)

μετα θα εκανα δοκιμες, τον apu σε αλλο συστημα, το τροφοδοτικο σε αλλο συστημα (ιδια ή μεγαλητερης καταναλωσης συστημα) ραμ σε αλλο συστημα κλπ

ξεκηνα με τις μνημες. ειναι καινούρια mobo? παριομιο προβλημα ειχε/εχει φιλος μου με παλιο pc, καμια φορα δεν αναβει, τελικα τα τυναζαν οι θυρες των ram..

• Like 2
Δημοσ.

Ram αλλαξα θέση,τπτ!

Τώρα τον πήρα σπίτι (ημασταν επισκέπτες) και θα κάνω τραμπα με το XFX μου μπας και πιάσει.

Θα σας ενημερώσω :D

Δημοσ.

Τελικά έφταιγε το τροφοδοτικό (Corsair CX430M). Το έβαλα και στο PC της υπογραφής (έχοντας βγάλει την gpu καλού-κακού :D ) και μόνο οι ανεμιστήρες και τα λαμπάκια άναβαν. Ούτε μπιπ ούτε τπτ!

Θα το πάει την Τετάρτη στο e-shop,ελπίζω να μας δώσουν πιστωτικό και να πάρει XFX TS 450!

Δημοσ.
Δημοσ.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φταίει το cx430. Αν μπορείς καλύτερα να δοκιμάσεις με κάποιο άλλο τροφοδοτικό. Υπάρχει αρκετός κόσμος στο νετ που το παθαίνει αυτό και αιτία είναι το τροφοδοτικό, που κατά 99% αυτό θα'ναι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...