cocous Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε ολους. Απλα ηθελα να αναφερω οτι εχω φτιαξει ενα pc απο τον Φεβρουαριο του 2014 εχοντας βαλει την ashrock 990fx xtreme 3 (μητρικη). Βασικα στην αρχη ειχα δοκιμασει ολα τα υλικα πανω της και δουλευανε αψογα. Εχθες ηθελα να κανω format και ειπα να το κανω με ενα usb flash 3.0 που ειχα τα windows για πιο γρηγορα. Ετσι το συνδεσα στις θυρες usb 3.0 της μητρικης τις οποιες δεν τις πολυχρησιμοποιουσα και δεν εκανε τίποτα. Μπαινω στα bios να δω αν ειναι ενεργοποιημένα και ητανε κανονικα. Το θεμα ειναι όμως οτι ουτε στα bios αναγνωριζε το φλασσακι. Αυτο πουπαρατηρησα ειναι οτι δεν αναβει ουτε το λαμπακι που εχει το φλασσακι καθ το μυαλο μου παει στο οτι τα usb δεν δινουν ρευμα. Δοκιμασα και live cd ubuntu αλκα και εκει τιποτα. Σημερα εβγαλα την μητρικη να την παω για εγγυηση. Η ερωτηση μου ειναι αν αυτός ειναι λογος για rma? η θα μου πουν διαφορα και θα εχω μπερδεματα.
Xristaras12 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 έχω την εντύπωση ότι οι usb3 θα παίξουν ΑΦΟΥ περαστεί ο driver τους. Λογικά τα winodws δεν έχουν καν usb3 drivers για να bootάρουν απο κει.
cocous Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Έβαλα και drivers αλλα τίποτα Βασικα δεν παιρνει ρεύμα ουτε το φλασσακι.
Xristaras12 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 αν δεν πάρεις καμιά άλλη απάντηση θα σου έλεγα να την πάς για εγγύηση τότε. Δε νομίζω ότι θα έχεις κάποιο μπλέξιμο όπως αναφέρεις.
cocous Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Απλα φοβαμαι τυχον επισκευη κα τέτοια. Μετα δεν θα την εχω εμπιστοσυνη και ανησυχώ μην μου προκαλέσει και αλλού προβλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα