tunerakos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας φίλοι μου.. Έχω δημιουργήσει μια εφαρμογή για android (για την ακρίβεια είναι στα τελειώματα) και θα ήθελα να βάλω σε αυτή διαφημίσεις και να τη διαθέσω δωρεάν. Πέρα από το admob βλέπω ότι στην Ελλάδα υπάρχει και το marketcube. Το έχει δοκιμάσει κανείς? Τελικά θα συμφέρει να βάλω διαφημίσεις ή τζάμπα πήγε το development και δεν θα πάρω μια πίσω. Επίσης κάτι ακόμα. Διάβασα ότι πρέπει να έχεις εταιρία για να πληρώνεσαι από τις διαφημίσεις από τη Google. Ισχύει κάτι τέτοιο? Η εφαρμογή θα χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση από το τους χρήστες (μιας και θα είναι βοηθητική) και υπολογίζω περίπου 50.000 downloads σαν ρεαλιστικό στόχο. Επίσης θα πρέπει να έχουν οι χρήστες ανοιχτά τα δεδομένα ή το wifi για να τη χρησιμοποιήσουν επομένως οι διαφημίσεις θα εμφανίζονται. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας...
nilosgr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Με 50.000 θα βγαζεις 30~70€/μηνα. Για παροχους εκτος admob δεν αξιζει (εκτος αν εχει χρηστες απο usa), το εχω δοκιμασει.
tunerakos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση! Κάτι ακόμα θα ήθελα να μάθω. Θα πρέπει να έχω κάποια εταιρεία προκειμένου να δέχομαι τα κέρδη? Διάβασα ότι το admob ζητά στοιχεία εταιρείας.
nilosgr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 οχι οχι απλα βαζεις οτι εισαι individual developer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα