Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα σε ολους. Ειναι καιρος να αλλαξω σιγα σιγα το 7ετιας N70 μου,και κοιταζω σε Smartphones μεχρι 240ευρω. Εχω βαλει στο ματι το Xperia Z Ultra απο Android, το Lumia 1320 ή το Lumia 735. Η χρηση που προοριζεται το κινητο ειναι για κλησεις και αρκετο Internet(δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια εχω το Pc γιαυτο ) και η διαρκεια μπαταριας. Κοιταζα και σε μεταχειρ. σε 1520 μερια και 5c με λιγα χρηματα παραπανω αλλα δεν νομιζω να αξιζουν. Το ξερω οτι για αυτα που ζηταω με καλυπτουν και φθηνοτερα κινητα αλλα το κινητο θελω να το κρατησω για αρκετο καιρο(γιαυτο και κοιταζω προς Xperia μερια αν και θα ηθελα να δοκιμασω τα Windows Phones)
Kostasspil Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Εγώ θα πρότεινα το Lumia σε αυτά τα λεφτά.
Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Σε ποιο απο τα παραπανω Lumia αναφερεσαι?
xetasa Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Για lumia θα σου έλεγα εγώ, αλλά το 925. Νομίζω ότι αν και παλιότερο, είναι ανώτερο του 735!
maddoctor Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μα τα λεφτά χτυπάς άνετα πολύ καλό κινητό από κίνα - Xiaomi Mi3 16GB. Έχω την 64GB έκδοση από τον Μάιο και πάει σφαίρα το κινητό. Η μπαταρία είναι μεγάλη και κρατάει 1.5 μέρα περίπου με αρκετή χρήση. Ρίξτου μια ματιά, δεν χάνεις τίποτα.
Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μα τα λεφτά χτυπάς άνετα πολύ καλό κινητό από κίνα - Xiaomi Mi3 16GB. Έχω την 64GB έκδοση από τον Μάιο και πάει σφαίρα το κινητό. Η μπαταρία είναι μεγάλη και κρατάει 1.5 μέρα περίπου με αρκετή χρήση. Ρίξτου μια ματιά, δεν χάνεις τίποτα. Και για One Plus κοιταγα αλλα δεν θελω να μπλεξω με εξωτερικο.
maddoctor Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Και για One Plus κοιταγα αλλα δεν θελω να μπλεξω με εξωτερικο. Το OnePlus One είναι πολύ καλό κινητό, αλλά ξεφεύγει πολύ σε χρήμα. Κοίτα είναι ένα ρίσκο και είτε το παίρνεις και κερδίζεις ή δεν το παίρνεις και συμβιβάζεσαι με ότι βρεις Ελλάδα, αλλά με πιο σιγουριά σε θέμα εγγύησης μόνο. Εγώ πήρα το ρίσκο τον Μάιο και σίγουρα δεν έχω χάσει
giosmas007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλουςΈχω ένα πρόβλημα, θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο κινητό είμαι μεταξύ των NOKIA LUMIA 1320 και SAMSUNG NOTE S3 neo LTE. Η χρήση που το θέλω το κινητό είναι μόνο για σερφάρισμα, ταινίες μουσική και πολύ διάβασμα για αυτό άλλωστε επέλεξα το lumia 1320 για την οθόνη και γιατί είναι 100ε φτηνότερο.Αυτή η διαφορά που είναι μεγάλη στα τεχνικα χαρακτηριστικά των 2 κινητών το note 3 έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή και μεγαλύτερη μνήμη είναι σημαντική για ένα windows phone? με την έννοια του ότι δεν έχουν τόσο μεγάλες απαιτήσεις σε hardware τα windows phone.Θα ήθελα τις γνώμες σας
highpriest Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Τα windows δεν έχουν ίδιες απαιτήσεις σε hardware με τα android. Είχα android με 1 gb μνήμη διπύρηνο και lagαρε, ενώ το ταπεινό μου lumia 520 με τα 512MB ram δεν μου κόλλησε ποτέ. Καλή επιλογή το 1320 για αυτό που θέλεις και αρκετά φθηνότερη από το note. Εγώ βέβαια και για να απαντήσω και στο ερώτημα του φίλου με το πρώτο ποστ θα πήγαινα για το 730 lumia που ειναι και dual sim.
Fulgore Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Τα windows δεν έχουν ίδιες απαιτήσεις σε hardware με τα android. Είχα android με 1 gb μνήμη διπύρηνο και lagαρε, ενώ το ταπεινό μου lumia 520 με τα 512MB ram δεν μου κόλλησε ποτέ. Καλή επιλογή το 1320 για αυτό που θέλεις και αρκετά φθηνότερη από το note. Εγώ βέβαια και για να απαντήσω και στο ερώτημα του φίλου με το πρώτο ποστ θα πήγαινα για το 730 lumia που ειναι και dual sim. Μιας και ξεχασα να αναφερω τελικα τι κινητο πηρα για να κλεισει το topic,τελικα βρηκα το 1520 used στα 230 και αυτο προτιμησα.Ως τωρα εχω να πω τα καλυτερα και για την μεγαλη του οθονη(το Browsing και τα youtube videos ειναι πλεον απολαυση),τα πολυ δυνατα του specs που θα δεχονται και μελλοντικες αναβαθμισεις στα σιγουρα,και το σημαντικοτερο που εψαχνα και δεν βλεπω να το αναφερει κανεις ειναι η τεραστια μπαταρια που εχει,δεν σε κρεμαει με τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα