x_vagos_x Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν άφησα και πολλές πληροφορίες που να μην συμπεριέλαβα στον τίτλο Low profile, για Micro κουτί που στα specs του λέει max height CPU cooler: 10.5 cm Κάτι τέτοιο κάνει δουλειά; Ιδανικά θα ήθελα κάτι αντίστοιχο με τις stock ψύκτρες της Intel. Βοηθήστε παιδιά, βλέπω video στο youtube και το ανεμιστήρι της stock ψύκτρας γυρνάει στις 3000 στροφές. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2014 από x_vagos_x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/4574718/Arctic-Cooling-Freezer-7-LP.html http://www.skroutz.gr/s/417191/Arctic-Cooling-Freezer-11-LP.html http://www.skroutz.gr/s/2886094/Alpenfoehn-Panorama.html http://www.skroutz.gr/s/417208/Scythe-Shuriken-Rev-B.html http://www.skroutz.gr/s/423908/CoolerMaster-GeminII-M4.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Thanks. Μάλλον θα πάω σε αυτήν, την προτελευταία που προτείνεις. Σε παρόμοια χρήματα έχει και την Zalman CNPS89000 Quiet. Ποια απ' τις δυο να προτιμήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Την Shuriken! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 ΟΚ. Την παρήγγειλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 ΟΚ. Την παρήγγειλα. Αν προορίζεται για το σύστημα της υπογραφής,αν μπορείς πες κάποια στιγμή εντυπώσεις,θερμοκρασίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ναι είναι για το PC της υπογραφής. Τελικά πήρα την Zalman (όχι από ξεροκεφαλιά, την είχαν ετοιμοπαράδοτη χθες στο κατάστημα Ελληνικού που με ενδιέφερε επειδή ακύρωσε κάποιος άλλος, και δεν θα άντεχα να περιμένω μέχρι ααααύριο να παραλάβω την Shuriken). Εντάξει δεν υπάρχει η διαφορά από την stock. Stock: από cold boot έτρεχε μόνιμα στις 2000-3000rpm. Αρχική θερμοκρασία σύμφωνα με bios 35°C που σε 2-3 λεπτά γινόταν 55°C όπου και σταθεροποιούταν. Βλέποντας βιντεάκια στο Youtube όπως ανέφερα, το ανεμιστήρι στο φουλ και λογικά οι θερμοκρασίες άγγιζαν τους 70+°C. Ομολογώ δεν το τσέκαρα, αλλά το κουτί είχε ζεσταθεί σε σημείο που φοβήθηκα ότι θα σβήσει το PC λόγω θερμοκρασίας. Καλά ο θόρυβος, δε, μόνιμα ένα σφύριγμα (πχοιότητα το ανεμιστηράκι της stock, δεν το συζητώ ). Και κουλά σκαμπανεβάσματα στις στροφές. Σπασμωδικά ανέβαζε στροφές για 3-4 δευτερόλεπτα και μετά επανερχόταν. Αλλά ενοχλητικά συχνά. Κάθε 40-60 δευτερόλεπτα. Με την Zalman ( <3 ), τώρα. Από cold boot είμαστε στις 1000-1100rpm. Bootαρα στους 21°C και μέχρι να φτιάξω τα BIOS settings από reset (κανα 2λεπτο λογικά) είχε ανέβει τους 34°C. Με ένα restart πριν ξεκινήσω να γράφω το post και με uptime γύρω στις 2 ώρες που περνάω προγράμματα κτλ με youtube ανοιχτό για "παρέα" είμαστε στους 44°C. Ηχητικά είμαστε στα επίπεδα stock Intel ψύκτρας ακόμα και με φόρτο στην CPU. Δοκίμασα να κάνω convert ένα avi to mp4 για 5 λεπτά. Δεν ξερω πόσο αντιπροσωπευτικό είναι σαν διάρκεια, αλλά το ανεμιστήρι δούλεψε και ακούστηκε αρκετά παραπάνω. Γενικότερα είμαι σουπερ ικανοποιημένος και θα συνιστούσα την Zalman CPNS8900 Quiet με κλειστά μάτια για απλά τέτοια HTPC/MCPC συστηματάκια. Δεν γνωρίζω τι παίζει σε gaming με τον θόρυβο ή τις θερμοκρασίες καθώς δεν ασχολούμαι. Πώς σας φάνηκε το σεντόνι μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μεγεια σου αν και κακη επιλογή λόγο ανυπομονησίας .... Με την σουρικεν θα είχες πολύ καλύτερα αποτελέσματα και σε θερμοκρασίες και σε θόρυβο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ολες οι low profile ειναι για το φουτσο...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ολες οι low profile ειναι για το φουτσο...... Δυστυχώς για τη χρήση που το θέλω, όμως, όλα τα μεγαλύτερα κουτιά που χωράνε και μεγαλύτερες ψύκτρες είναι εξίσου για τον φούτσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Για να μην ανοίγω νέο θέμα , ας πατήσω με το συμπάθιο στο υπάρχων μιας και ψάχνω κι εγώ κάτι ανάλογο Στο htpc σύστημα θέλω να μπει , O/c δεν θα γίνει στον athlon απλά θέλω λίγη παραπάνω ησυχία με βαριά ένα 30€ κι αυτές είναι 5 επιλογές : ALPENFOEHN SILVRETTA RAIJINTEK ZELOS ALPENFOEHN PANORAMA COOLERMASTER GEMINII M4 SCYTHE SHURIKEN REV.B Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L0rd Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 έχω μια SCYTHE SHURIKEN REV.B για πουλημα αν θελεις. Αν εισαι και βεροια - θεσσαλονικη ακομα καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα