giannis97 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 καλησπέρα, έχω το xperia e single, καθώς παίζω παιχνίδια lagαρουν πάρα πολύ, κυρίως το real racing 3, τι να κάνω για να μην lagαρουν;
jek20 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 άλλαξε κινητό,δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να μην λαγκάρουν
giannis97 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 άλλαξε κινητό,δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να μην λαγκάρουν εάν υπήρχαν τα χρήματα φίλε μου θα αγόραζα ένα πολύ ακριβό και καλό κινητό, δεν είναι έτσι όμως, επειδή κολλάνε τα παιχνίδια να αλλάξω κινητό, όσοι έχουν τα λεφτά και τους περισέβουν αγοράζουν, εμείς που δεν έχουμε δεν αγοράζομαι, εάν έχεις κάτι να μου προτείνεις για το lag στα παιχνίδια ευχαρίστως να το δοκιμάσω.η εύκολη λύση είναι να αγοράσω κινητό, και επειδή δεν μπορώ να διαθέσω χρήματα δεν θα αγοράσω. αυτό που έχω το αγόρασα για να το κρατήσω αρκετό καιρό, όχι να το αφήσω στην άκρη !
infin1tyGR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 εάν υπήρχαν τα χρήματα φίλε μου θα αγόραζα ένα πολύ ακριβό και καλό κινητό, δεν είναι έτσι όμως, επειδή κολλάνε τα παιχνίδια να αλλάξω κινητό, όσοι έχουν τα λεφτά και τους περισέβουν αγοράζουν, εμείς που δεν έχουμε δεν αγοράζομαι, εάν έχεις κάτι να μου προτείνεις για το lag στα παιχνίδια ευχαρίστως να το δοκιμάσω.η εύκολη λύση είναι να αγοράσω κινητό, και επειδή δεν μπορώ να διαθέσω χρήματα δεν θα αγοράσω. αυτό που έχω το αγόρασα για να το κρατήσω αρκετό καιρό, όχι να το αφήσω στην άκρη ! Σου είπε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δε γίνεται να αγοράζεις φθηνό κινητό και να περιμένεις να τρέχει απροβλημάτιστα όλα τα παιχνίδια.
giannis97 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 έχω ακουστά πως κάποιες εφαρμογές βοηθάνε πολύ. όπως το lagfix. και ξανά λέω δεν είναι λύση η αγορά του νέου κινητού. εάν έχεις εσύ τα λεφτά να αγοράσεις, συγγνώμη κιόλας αλλά δεν είναι λογική.
jek20 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Άμα έχεις υπολογιστή με windows 8, κατέβασε το και παίξτο εκεί, το έχει και στο store της microsoft Επίσης το lagfix δεν είναι για τα παιχνίδια, αλλά για το λειτουργικό, για να μην έχει μικροκολλήματα
kataramenos32 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Η μονη λυση ειναι να αλλαξεις συσκευη δυστυχως
chios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Με 150-200€ παίρνεις κινητό από Κίνα και ξεχνάς τα κολλήματα λαγγαρισματα κλπ. Όταν αγοράζεις από Ελλάδα αυτές τις σαβουρες που τα πουλάνε για τηλέφωνα αυτά παθαίνεις. Πάρε ένα σοβαρό τηλέφωνο από Κίνα να ξεμπερδέψεις για πολλά χρόνια. 1
black adder Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) έχω ακουστά πως κάποιες εφαρμογές βοηθάνε πολύ. όπως το lagfix. και ξανά λέω δεν είναι λύση η αγορά του νέου κινητού. εάν έχεις εσύ τα λεφτά να αγοράσεις, συγγνώμη κιόλας αλλά δεν είναι λογική. Λογική δεν είναι να αγοράζεις κάτι,που δεν ξέρεις τι σου προσφέρει. Λογική δεν είναι να αγοράζεις κάτι,και μετά να διαμαρτύρεσαι που λειτουργεί ακριβώς όπως ανέμενες. Λογική δεν είναι να μπαίνεις σε ένα φόρουμ ζητώντας βοήθεια,και να αντιδράς άσχημα όταν την δέχεσαι. Λογική δεν είναι να απασχολείς κόσμο,επειδή το κινητό που αγόρασες αντί για gameboy,λαγκάρει με κάποιο racing arcade του κιλού. Και είναι και της EA,για όνομα του λαού,δε σε θέλει σήμερα καθόλου.. Λογική δεν είναι να έχεις ακουστά πράγματα,και να τα προτείνεις σαν λύσεις,όταν έχεις μείνει μόνο στο στάδιο του ακούσματος. Τέλος ,λογική είναι go to 1,μέχρι να καταλάβεις γιατί αυτά που σου λέω είναι λογικά. Bonus:Όταν κάποιος σου προτείνει να αλλάξεις κινητό,σε φόρουμ τεχνολογίας εν έτει 2014 στην Ελλάδα,κατά πάσα πιθανότητα,αυτός δεν είναι πλούσιος και δεν είναι η εύκολη λύση,είναι η μόνη. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2014 από stormrain Abusive response
Xristaras12 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 φιλε το συγκεκριμένο κολλάει ελαφρα και στο τάμπλετ μου με τον Tegra 3 που δεν είναι και κανένα τέρας δύναμης πλέον,είναι απόλυτα λογικό να μην μπορεί η adreno 200 σου να το βγάλει άψογα. όσο για τα λεφτά και τις συσκευές που αναφέρεις,τα παιχνίδια αυτά για να παίξουν άψογα θέλουν τηλεφωνο επιπέδου GS4 και άνω.Τα ίδια δεν συμβαίνουν και στον υπολογιστή; το Pc με 400€ μπορεί να τρέξει τέρμα όλα το Crysis3 σε σχέση με ένα στα 1500€;
vrwmiaris Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 ΠΑΊΡΝΕΙΣ μια κονσόλα και παίζεις εκεί, μη ζητάς πολλά από παιχνίδια για το κινητό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα