patriot21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Χαιρετω τη παρεα!Εχω το εξης προβλημα στο iphone 4s 32gb που εχω..στα καλα καθουμενα μου χαλασε το ακουστικο(δεν ακουω και δε με ακουνε,ουτε ακουω κατι οταν κανω κλησεις,και μετα απο την αναβαθμηση σε 8.0.2(νομιζω) σταματησε να λειτουργει η εξωτερικη καμερα.Τα αντικατεστησα με καινουρια,αλλα το προβλημα δε διορθωθηκε,οποτε βγαζω συμπερασμα οτι κατι τρεχει με τη πλακετα.Μπορει να με βοηθησει καποιος?Ευχαριστω προκαταβολικα!
patriot21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 ο ηχος κλησης ακουγεται κανονικα...να μιλησω και να ακουσω αυτον που με καλει δε μπορω.Ουτε με bluetooth ακουω...
patriot21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δεν εχω skype στο κινητο...κοιτα το ειχα καιρο και καθοταν γιατι ειχε κλειδωσει το apple id..τωρα αγορασα ολοκληρο κινητο και εβαλα τη πλακετα στο κινητο που ειχα...ο τυπος μου ειπε οτι ειχε θεμα το ακουστικο και η καμερα,αλλα δε μου ειπε οτι ειχε βαλει χερι στη πλακετα...δε το καταλαβαινω αυτο που γινεται...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 αυτο που γινετε ονομαζετε audio ic chip .Θελεις αλλαγη κανονικα στο chip διαφορετικα airflow και οσο κρατησει.
patriot21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Σ'ευχαριστω για τη πληροφορια,αλλα με τη καμερα τι γινεται?Και γιατι εγινε αυτο?Μηπως αν το κανω update στην 8.1 θα στρωσει?Και μηπως υπαρχει πιθανοτητα να το γυρισω στην 7.1.2?
Kostasspil Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Το 2ο που ρωτάς δεν γίνεται. Από εκεί και πέρα, δοκίμασε ένα καθαρό restore set up as new για να σιγουρέψεις ότι πρόκειται για hardware
patriot21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μολισ εγινε set up as new,εγινε και update σε 8.1,αλλα το προβλημα παραμενει..Ειναι σιγουρα θεμα μητρικης.Αν γνωριζετε καποιον που μπορει να ασχοληθει με μητρικες και να τις επισκευασει,πειτε μου,μονο ετσι θα λυθει το προβλημα.Ευχαριστω που ασχολειστε!
patriot21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Κλεισιμο θεματος.το κινητο επωληθη!Σας ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα