dieccast Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα, στο ccleaner ειναι καλο να κανουμε scan την επιλογη registry που ειναι κατω απο το κανονικο cleaner? Ή καλυτερα οχι μην δημιουργηθει θεμα στο pc? γιατι εχω διαβασει οτι την registry καλυτερα να μην την πειραζουμε! ευχαριστω εκ των προτερων
Athens44 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 εγω το κανω μηνες αραιά και δε εγινε κατι, αντιθετως πιστευω οτι διορθωνει προβληματακια της. εξου κα ιτο εχει και σαν επιλογη αλλιως δε θα το ειχε! γι αυτο βγηκαν τετοια προγραμματα,για να κανουν με ασφαλεια καθαρισμο της registry εγω χρονια καθαριζω τη registry σε pc μου,χρειαζεται! 1
Kostasspil Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Είναι γεγονός ότι την registry αν δεν ξέρεις καλό είναι να την αφήνεις ως έχει. 1
dieccast Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 εγω το κανω μηνες αραιά και δε εγινε κατι, αντιθετως πιστευω οτι διορθωνει προβληματακια της. εξου κα ιτο εχει και σαν επιλογη αλλιως δε θα το ειχε! γι αυτο βγηκαν τετοια προγραμματα,για να κανουν με ασφαλεια καθαρισμο της registry εγω χρονια καθαριζω τη registry σε pc μου,χρειαζεται! Είναι γεγονός ότι την registry αν δεν ξέρεις καλό είναι να την αφήνεις ως έχει. Αρα παιδια να καθαριζω registry ή οχι?
Kostasspil Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Η απόφαση ανήκει σε σένα φίλε, εμείς σου είπαμε την άποψή μας.
Athens44 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 μπορει να παρει και ενα backup πριν την καθαριζει ωστε να κανει επαναφορα μετα. ετσι δε παει? γενικα λεω οχι για το ccleaner
black adder Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Εγώ το κάνω κάθε φορά που ανοίγω το πρόγραμμα. Δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα ποτέ. Κοιτώντας τη registry μετά,όλο και κάτι του ξεφεύγει,αλλά όπως και να το κάνουμε,εμένα τουλάχιστον,μου έχει δουλέψει άψογα.
dieccast Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Αρα λογικα θα κανω και ενα backup! Και θα το κανω και γω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα