mythradyl Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Πήρα ένα νέο pc, με λειτουργικό windows7 x64, έχω κάνει όλα τα updates και όταν βάζω να δώ ταινία, είτε με cd είτε κατεβασμένη, δεν έχει εικόνα μόνο ήχο. Μετά κατέβασα και τα Κ-lite πακέτα,αλλά πάλι τίποτα. Τα βίντεο από youtube κανονικά τα παίζει. Δώστε τα φώτα σας!
Bilbo1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 προτεινω shark007 codecs με shark suggested settings, δεν εχω βρει κατι προς το παρον που δεν παιζει λιγη προσοχη στην εγκατασταση αμα το βαλεις που πατας next επειδη θελει να βαλει αυτα τα ενοχλητικα addons http://shark007.net/
mythradyl Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Πάλι τίποτα κάτι άλλο φταίει δεν είναι τα players :S
TheELF Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασες με κάποιο Player που έχει ενσωματωμένους τους codec;;; π.χ. smplayer ή vlc. Διαφορετικά ίσως να είναι από ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών κάτι στο hardware acceleration ίσως.
mythradyl Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ναι και vlc έχω δοκιμάσει. Tώρα στις ρυθμίσεις στην κάρτα γραφικών τι ακριβ΄σ να ψάξω?!
guardianx71 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Θα πω κάτι που ίσως ακουστεί περίεργο. Την κάρτα γραφικών την έχεις συνδέσει με 1 μόνο καλώδιο έτσι? Ίδια συμπεριφορά με βίντεο να μην έχει εικόνα και το youtube να παίζει κανονικά είχα σε έναν φίλο μου που είχε συνδέσει και το vga και το hdmi. Ουσιαστικά δεν έβλεπε ποια ήταν η πρωτεύουσα οθόνη. Το ίδιο και αν έχεις συνδεδεμένες 2 οθόνες . Δες μήπως στο βγάζει στην άλλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα