Προς το περιεχόμενο

Turbox strike 10 tablet!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Αγόρασα πρόσφατα ένα turbox strike 10 tablet από το plaisio.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω το google play strore στο συγκεκριμένο?

Με το root checker είδα ότι δεν είναι "root" κατέβασα το supersu που είδα σε κάποιο forum χωρίς αποτέλεσμα.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι τον ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Δημοσ.

Για δοκίμασε να κατεβασεις απο εδω Download: Latest Google Play Store 4.1.10 With Location Bug Fixes το playstore.apk

Στη συνεχεια τσεκαρεις στις ρυθμισεις συστηματος -> ασφαλεια -> αγνωστες πηγες (εγκατασταση εφαρμογων απο αγνωστες πηγες)

μετα με ενα file manager ανοιγεις το apk που κατεβασες

Δημοσ.

Δε μπαίνει φιλε μου.

Γιαυτό είναι και φθηνα....

Τζάμπα λεφτά είναι.

Βασικά πεταμένα.

Ποιος σε έπεισε να το πάρεις;;

• Like 2
Δημοσ.

Δε μπαίνει φιλε μου.

Γιαυτό είναι και φθηνα....

Τζάμπα λεφτά είναι.

Βασικά πεταμένα.

Ποιος σε έπεισε να το πάρεις;;

Μαλλον ο περιπτερας(ή η περιπτερου) απεναντι απο το καταστημα!;)

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά όταν πάτε στο πλαίσιο να αγοράσετε τα τούβλο Χ δεν ρωτάτε κάποια πράγματα;; κρέας αγοράζετε (πιάσε ένα κιλό λαιμού;;) Εγώ θα το πήγαινα πίσω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν βλέπω χρήστη που έχει ένα και μοναδικό μήνυμα και αυτό είναι για μια εντελώς λάθος αγορα, τότε δεν εκπλήσσομαι καθόλου.

Αγαπητέ είναι κρίμα στην σημερινή εποχή με τόση πληροφορηση να πέφτεις σε τέτοια ατοπήματα.....

Και ξαφνικα θυμήθηκες ότι υπάρχει και ένα ινσομνια, το οποιο όμως έπρεπε να το επισκεφτείς πριν την αγορά.....

Λυπάμαι που δεν μπορώ να σου πω μεγια.....

Επεξ/σία από kostasfalcon
  • Like 2
Δημοσ.

Δυστυχως ο φιλος μας', και πισω να το επιστρεψει

Αν το δεχτουνε δηλαδη

Σιγα μην του επιστρεψουν το 100 ρικο του.

Το πολυ πολυ να του πουν να παρει κατι αλλο.

Κριμα τα λεφτα.

Δημοσ.

Όταν βλέπω χρήστη που έχει ένα και μοναδικό μήνυμα και αυτό είναι για μια εντελώς λάθος αγορα, τότε δεν εκπλήσσομαι καθόλου.

Αγαπητέ είναι κρίμα στην σημερινή εποχή με τόση πληροφορηση να πέφτεις σε τέτοια ατοπήματα.....

Και ξαφνικα θυμήθηκες ότι υπάρχει και ένα ινσομνια, το οποιο όμως έπρεπε να το επισκεφτείς πριν την αγορά.....

καλα μην νομιζεις οτι ξερουν κιολας...

και εγω σε αλλο καταστημα τεχνολογιας ρωταγα για ταμπλετ αν εχει google store και μου ελεγαν ναι με σιγουρια

δες αυτο αν θα δουλεψει:

Δημοσ.

Δεν έχει play store? Καλό κ αυτό.

Με απόλυτη βεβαιότητα.....ποτέ ξανά turbo x (από απλά λαστιχάκια μέχρι απουσία βιδών μου έχει τύχει σε pc)

Δημοσ.

Ρε παιδια τον φαγατε τον ανθρωπο... Βοηθεια ζητησε και εσεις απλα λετε γιατι το πηρε απο εκει και τι σας εχει τυχει απο αυτο το καταστημα.

Ελεος...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
How to install Google Apps?

Generally speaking:

If you don't want to or cannot root your device: (Supported on less devices than the root method, but doesn't require root)

Confirm that your bootloader is unlocked.

Confirm that your device supports either Fastboot or Odin/Heimdall.

If not already installed, install a custom recovery for your device using Fastboot or Odin/Heimdall.

Install a Google Apps Package using the newly installed Custom Recovery.

If root is not a problem: (Supported on more devices)

See if you can root the device

If root then:

If possible: Install the Google Apps package for your Android version

If not possible: Install ROM (if exists) with Google Framework.

Επεξ/σία από Anorymous
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

φιλε τραβα στο πλαισιο στο τεχνικο τμημα με την αποδειξη για σιγουρια και θα τους πεις το προβλημα σου και θα στο βαλουν . εγω πηγα στο καταστημα του πειραια και μου το φτιαξανε αμεσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά σοβαρότητα, δεν ήξερε ο άνθρωπος,

έτσι όπως κάθε καταναλωτής πήγε σε κατάστημα ηλεκτρονικών όπου πληρώνεις τον υπάλληλο ουσιαστικά για να σε κατατοπίσει σε ποιοτική αγορά σου, αλλά είναι ξεπουλημένοι όλοι υπόλογοι των αφεντικών τους και πρέπει να σπρώχνουν τα προϊόντα τους.

Σε συνομιλία μου με τον υπεύθυνο πωλήσεων τους, μου είπε πως τα προϊόντα αυτά είναι πολύ καλά και σημειώνουν τις υψηλότερες πωλήσεις. Φανταστείτε δηλαδή τι συμβαίνει! Στο κόσμο τους πραγματικά, εγώ του είπα πως καλό θα ήταν είτε να ανεβάσουν τη ποιότητα τους είτε να σταματήσουν αυτή τη κοροϊδία επιτέλους.

Επεξ/σία από KiriosD
Δημοσ.

Πιθανόν με τον ίδιο τρόπο θα γίνει η εγκατάσταση του playstore και στο δικό σου ταμπλετ. Απλά να ξέρεις πως αν το κάνεις root θα χάσεις την εγγύηση.

Διάβασε πως σε αυτό το θέμα http://www.insomnia.gr/topic/536471-turbo-x-breeze-iv%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CF%87%CE%B5%CE%B9-google-store-play%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%89/page-2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...