stavros.s3 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα.. Τωρα 1 εβδομαδα το Laptop ανεβαζει πολυ μεγαλες 8ερμοκρασιες στην μερια που ειναι το τροφοδοτικο.!! καποιος μου ειπε να το ανοιξω γιατι εχει σκονη και το εκανα αλλα τιποτα.. παλι τα ιδα... μηπως καποιοσ μπορει να με βοηθησει..?? Επισεις οταν το δουλευω με μπαταρια δεν ανεβαζει θερμοκρασια και οταν φορτιζω την μπαταρια και το εχω κλειστο παλι τιποτα.. μονο οταν το εχω στην πριζα και ειναι ανοιχτο... ευχαριστω εκ των προτερων..
Σαϊνόμπι Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ανεβασε μας ενα prntscrn απο HWMonitor. Σκονες καθαρισες μονο? Δεν αλλαξες παστα σε επεξεργαστη και οπου αλλου χρειαζοταν?
stavros.s3 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 παστα θα αλλαζα σημερα .. αλλα τωρα πια δεν φορτιζει καθολου... οπωτε λεω να αλλαξω τρογοδοτικο αν μπορω αλλιωσ για πεταμα.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Θα μπορουσες παντως να το ανεβασεις και αγγελια εδω στο φορουμ αντι να το πεταξεις. Ολο και κατι θα πιανει
Fubar.gr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα.. Τωρα 1 εβδομαδα το Laptop ανεβαζει πολυ μεγαλες 8ερμοκρασιες στην μερια που ειναι το τροφοδοτικο.!! Εννοείς οτι βγάζει ζέστη στο σημείο που μπαίνει το βύσμα του φορτιστή? Πιθανόν το βύσμα εσωτερικά να έχει αποκολληθεί και να μήν κάνει καλή επαφή. Κακή επαφή = μεγάλη αντίσταση = θερμότητα! Οπότε μήν πάρεις καινούριο φορτιστή, μπορεί να μήν φταίει αυτός.
vasi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 συνήθως τα τροφοδοτικά μετά από δυο χρόνια μας αφήνουν.....ψάξε να βρεις ρεζέρβα .... αλλά διόρθωσε το βύσμα....
vasi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 άμα σε χαλάσει το τροφοδοτικό και είναι ο μοναδικός σου υπολογιστής...... στο netbouk acer το άλλαξα τρεις φορές τροφοδοτικό !! το εργοστασιακό κράτησε ενάμιση χρόνο
KiriosD Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Ναι μάνα μου, αλλά δεν είναι κανόνας το ότι χαλάει στα δύο χρόνια. Δε λέω και μένα έκανε νερά ο τελευταίος και τον άλλαξα προτού χαλάσει (ειχα περάσει σαν τρένο μπροστά από το σηκωμένο στον αέρα καλώδιο με αποτέλεσμα να κάνει κενά κάπου μέσα). Μετά είναι ανάλογα τη χρήση/ποιότητα/αυθεντικότητα της συσκευής!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα