atssssss Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Έχω εδώ και 5 χρόνια μία τηλεόραση SONY 46'' Εδώ και 2-3 χρόνια έχει βγάλει το πρόβλημα που βλέπετε στις φωτογραφίες. Άρχισε σε μικρότερο βαθμό και επεκτεινόταν. Αρκετές φορές παλαιότερα, όταν ήταν πολλές ώρες ανοιχτή "έστρωνε" και όταν την ανοίγαμε ξεκίναγε σιγά-σιγά και μειωνόταν. Έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει; Σκεφτόμουν είτε το inverter, είτε τον επεξεργαστή εικόνας. Το 2ο το ξιλοαποκλείω επειδή δεν το κάνει σε όλη την οθόνη. Ξέρετε τι είναι, τι μπορεί να κοστίζει και αν έχετε κάποιον να προτείνετε να την πάω. Στην ίδια την SONY λογικά δεν αξίζει να την πάω οικονομικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Εμένα πιο πολύ για καμμένες λάμπες μου κάνει να έχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Σε καποιο ιδιωτη ηλεκτρονικο. Ψαξου στο διαδικρυο εχει πολλους. Μονος σου δυσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Στην ίδια την SONY λογικά δεν αξίζει να την πάω οικονομικά. Το μόνο σίγουρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα