nantiafx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα θελω να βαλω μια αγγελια και δεν μπορω να βρω ακτη πως.Δεν μου βγαζει πουθενα καταχωρηση αγγελιας,μονο αυτες που ειναι ηδη καταχωριμενες! Sent from my iPhone using Insomnia
infin1tyGR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δε σου έχει ένα κουμπί που λέει «Καταχώρηση νέας αγγελίας»; Όταν το πατάς, σου βγάζει να επιλέξεις την κατηγορία της αγγελίας σου, και αφού την επιλέξεις μπορείς να συμπληρώσεις κανονικά τα στοιχεία. Μήπως σε μπερδεύει που η σελίδα για την επιλογή κατηγορίας είναι ακριβώς ίδια με αυτή που εμφανίζονται αγγελίες άλλων;
nantiafx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Παταω στος αγγελιες κατω κατω κ μου βγαζει τις αγγελιες πωληση και ζητηση τιποτε αλλο.... Sent from my iPhone using Insomnia
Demon Lord Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δηλαδή πατάς Site: εδώ αλλά μετά δε σου βγάζει αυτό το Site: κουμπί ;
infin1tyGR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μήπως αναφέρεσαι στη mobile έκδοση ή το iPhone app του Insomnia (μάλλον αυτό μιας και βλέπω την υπογραφή); Νομίζω έτσι δεν μπορείς να καταχωρήσεις αγγελία. Θα πρέπει να μπεις από τον browser και να αλλάξεις στην πλήρη έκδοση (κάτω κάτω) ή να χρησιμοποιήσεις υπολογιστή.
nantiafx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ναι στην mobile εκδοση αναφερομαι...να μπω απο google τοτε...οκ ευχαριστω! Sent from my iPhone using Insomnia
Tragic! Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο από πάνω.Και έχω την πλήρη έκδοση. Κάτι άλλο παίζει, ίσως κάποιο bug. Διαφωτίστε μας οι παλιοί και έμπειροι. Να στε καλά, ευχαριστώ πολύ.
Hal9000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Αναζήτηση στις αγγελίες από τα mobile apps δε γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις