Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να βαλω μια αγγελια και δεν μπορω να βρω ακτη πως.Δεν μου βγαζει πουθενα καταχωρηση αγγελιας,μονο αυτες που ειναι ηδη καταχωριμενες!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δε σου έχει ένα κουμπί που λέει «Καταχώρηση νέας αγγελίας»; Όταν το πατάς, σου βγάζει να επιλέξεις την κατηγορία της αγγελίας σου, και αφού την επιλέξεις μπορείς να συμπληρώσεις κανονικά τα στοιχεία. Μήπως σε μπερδεύει που η σελίδα για την επιλογή κατηγορίας είναι ακριβώς ίδια με αυτή που εμφανίζονται αγγελίες άλλων;

Δημοσ.

Παταω στος αγγελιες κατω κατω κ μου βγαζει τις αγγελιες πωληση και ζητηση τιποτε αλλο....

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μήπως αναφέρεσαι στη mobile έκδοση ή το iPhone app του Insomnia (μάλλον αυτό μιας και βλέπω την υπογραφή); Νομίζω έτσι δεν μπορείς να καταχωρήσεις αγγελία. Θα πρέπει να μπεις από τον browser και να αλλάξεις στην πλήρη έκδοση (κάτω κάτω) ή να χρησιμοποιήσεις υπολογιστή.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο από πάνω.Και έχω την πλήρη έκδοση. Κάτι άλλο παίζει, ίσως κάποιο bug. Διαφωτίστε μας οι παλιοί και έμπειροι. Να στε καλά, ευχαριστώ πολύ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...