Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω ένα μεταχειρισμένο PSP αλλά επειδή θέλω να το χακάρω κιόλας για να παίζω παιχνίδια από την κάρτα μνήμης θέλω να ξέρω:

1.Ποια έκδοση να προτιμήσω (2004 ή 3004) (δεν θέλω street);;

2.Τι έκδοση fw πρέπει να έχει ώστε να μπορέσω να του περάσω;;

3.Μπορώ να παίξω τα παιχνίδια του PS1 χωρίς προβλήματα (εννοώ σε full speed κτλ);;

Δημοσ.

1. προτιμησε το 3004

2. παρε ετοιμο φλασαρισμενο. τα περισσοτερα psp ειναι φλασαρισμενα πλεον (συν του οτι φλασαρονται οτι λογισμικο και να φορανε)

3. εχω παιξει 2-3 χωρις προβλημα

(το χω βαλει για πουλημα το δικο μου, αλλα δεν εχω αποφασισει αν το δωσω τελικα :ph34r:)

Δημοσ.

1. προτιμησε το 3004

2. παρε ετοιμο φλασαρισμενο. τα περισσοτερα psp ειναι φλασαρισμενα πλεον (συν του οτι φλασαρονται οτι λογισμικο και να φορανε)

3. εχω παιξει 2-3 χωρις προβλημα

(το χω βαλει για πουλημα το δικο μου, αλλα δεν εχω αποφασισει αν το δωσω τελικα :ph34r:)

1.Έχω ακούσει όμως ότι βγάζουν προβλήματα και έχουν χαμηλή φωτεινότητα τα 3004,αληθεύει;;

2.Σε περίπτωση που δεν είναι φλασαρισμένο,μπορώ να το φλασάρω ανεξάρτητα από το λογισμικό του δηλαδή!Ωραία!!

Δημοσ.

εχω εγω δυο psp από τα παιδια μου αν ενδιαφέρεσαι στειλε pm. είναι χακαρισμενα και παιζουν από τη μνημη game.

Δημοσ.

1. προσωπικα δε με ενοχλει η φωτεινοτητα! μια χαρα ειναι!τι προβληματα ακουσες οτι βγαζουν?

2. απ οτι ξερω ναι!το δικο μου ειχε το τελευταιο fm και το φλασαρα

Δημοσ.

1. προσωπικα δε με ενοχλει η φωτεινοτητα! μια χαρα ειναι!τι προβληματα ακουσες οτι βγαζουν?

2. απ οτι ξερω ναι!το δικο μου ειχε το τελευταιο fm και το φλασαρα

1.Έχω διαβάσει ότι η οθόνη βγάζει scanlines (αν και δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό).

Δημοσ.

μπα, κανενα προβλημα, στο δικο μου τουλαχιστον!

Μάλιστα...σαν κονσόλα γενικά τι λέει;;Ξέρω ότι έχει χειρότερα γραφικά από PS2 αλλά από παιχνίδια πώς πάει (ποιότητα κυρίως).Σε σύγκριση με ένα DSi ας πούμε τι λέει;;Και κάτι ακόμα,από ότι ξέρω έχει WiFI b.Αυτό από τι ξέρω σημαίνει χαμηλές ταχύτητες οπότε browsing το ξεχνάω,σωστά;;

Δημοσ.

κακα τα ψεματα, browsing δε θα κανεις :P για πολλους και διαφορους λογους!

dsi δεν εχω πιασει στα χερια μου!

γραφικα κατι αναμεσα σε ps1-ps2. προς του ps2 ομως.

την χρησιμοποι μονο για παιχνιδια. εχει πολλους τιτλους που μπορεις να διαλεξεις οτι σε ενδιαφερει και να παιξεις! οποτε η ποιοτητα εξαρταται απ το game

επισης emulators!

θεωρω πως ειναι οτι πρεπει για gaming!

ταινιες δεν εχω δει. μονο κατι βιντεακια. πολυ καλη εικονα για την αναλυση κ το μεγεθος της οθονης

Δημοσ.

κακα τα ψεματα, browsing δε θα κανεις :P για πολλους και διαφορους λογους!

dsi δεν εχω πιασει στα χερια μου!

γραφικα κατι αναμεσα σε ps1-ps2. προς του ps2 ομως.

την χρησιμοποι μονο για παιχνιδια. εχει πολλους τιτλους που μπορεις να διαλεξεις οτι σε ενδιαφερει και να παιξεις! οποτε η ποιοτητα εξαρταται απ το game

επισης emulators!

θεωρω πως ειναι οτι πρεπει για gaming!

ταινιες δεν εχω δει. μονο κατι βιντεακια. πολυ καλη εικονα για την αναλυση κ το μεγεθος της οθονης

Απ'ότι ξέρω έχει και TV output οπότε αν το συνδέσω στην TV θα μπορέσω να αντικαταστήσω το PS2 εν μέρη.Καλό!!Για πείτε και μια λογική τιμούλα για αγορά τώρα :) Δηλαδή,σε τι τιμές να κοιτάξω (για used πάντα);;

Δημοσ.

το 3004 το δινουν απο 60 μεχρι 100+

αναλογως τα παρελκομενα+παιχνιδια+κατασταση

μια βολτα απ τις αγγελιες πανε και θα δεις πολλα.

καλωδιο δεν εχω δοκιμασει για την tv, αν και θα ηθελα.

τωρα αν μπορει να αντικαταστησει το ps2 δε το ξερω :X

• Like 1
Δημοσ.

φιλε καλησπερα, να σου πω και εγω την γνωμη μου μιας και απεκτησα psp πριν κανα μηνα περιπου, παρε ενα ετοιμο "σπασμενο" και μην πληρωσεις πανω απο 50 γιουρια, εχω ειδη ενα ds και ενα psvita, αλλα ποτε δεν ειχα psp , το μηχανακι λοιπον απλα τα σπαει, εχει απειρα παιχνιδια, παιζει εμουλατορς και τα παλια του ps1, τι αλλο να ζητησεις δλδ?, για μενα αγορα με κλειστα ματια, τωρα για ποιο μοντελο ακριβως δεν ξερω να σε βοηθησω.

• Like 1
Δημοσ.

χμμμ, κατω απο 50 θα βρει το 3004? δυσκολα, εκτος αν καποιος το δωσει οσο οσο αντι να το πεταξει

οσο παλια και να ειναι η κονσολα, αυτο που κανει το κανει καλα και πιστευω αξιζει το καθε ευρω της! αν ηταν να επαιρνα καποιο αναμεσα σε psp και ps vita, θα επελεγα το πρωτο για πολλους λογους!

επισης το σπασιμο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. οποτε μη πεσετε στην παγιδα και καλα πιο ακριβο γιατι ειναι σπασμενο κλπ

Δημοσ.

πηρες τελικα ρε θηριο;;;;

κατι πηρε το ματι μου

Ναι :ph34r:  Χθες μου ήρθε και του έβαλα 6.20 Pro B10 και είναι κομπλέ!!Τώρα δοκιμάζω παιχνίδια...Ψάχνω και κάνα κατάστημα με αυθεντικά παιχνίδια αλλά να έχει λογικές τιμές και κατά προτίμηση δωρεάν μεταφορικά (γιατί δεν λέει να δίνω 7 ευρώ για μεταφορικά ενώ κάνει 3 ευρώ το παιχνίδι,ξέρω γω).Αν έχει κανείς να προτείνει κάτι...ας το πει...  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...