departed Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 παιδιά θέλω να γράψει εδώ καποιος την εμπειρία του με service μέσα στην εγγύηση έχοντας γυρίσει σε stock rom και χρησιμοποιοντας το triangle away άλλα με knox flag 0x1 αν είχε κανένα πρόβλημα , αν του την ακύρωσαν την εγγύηση κλπ γιατι εχω διαβάσει σε κάποια forum ότι σε μερικές χώρες δε την ακυρώνουν και σε κάποιες την ακυρωνουν
euxoulhs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 αν εχεις 0x1 τον knox απλα στο επιστρεφουν πισω και σε διαγραφουν απο την εγγυηση. nothing more,nothing less
departed Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 και γω αυτό φαντάζομαι άλλα κοιτά εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2517816τα post των asbanoglou dimkit οποτε τι παιζει ακριβως?? δε εχουν τετοια ενημερωση στην ελλαδα?
euxoulhs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 αυτο τοτε πρεπει να ρωτησεις στην ιδια την samsung hellas να δεις τι παιζει, οτι και να σου λεμε ειναι αερολογιες τοτε, την στιγμη που δεν ειμαστε μεσα στην samsung
vrwmiaris Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Άλλοι το βλέπουν άλλοι Όχι, τώρα Εγώ από το ίντερνετ δεν μπορώ να σε πω σίγουρα ότι θα σε το περάσουν στην εγγύηση.50/50 είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα