Προς το περιεχόμενο

Corsair Vengeance K70 Cherry MX RGB Blue Switch Mechanical Gaming Keyboard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το πληκτρολογιο αυτο . Ποια η διαφορα περα απο τα χρωματα που μπορεις να βαλεισ οποιο θελεις με το απλο που δεν ειναι RGB . Ηθελα να αγορασω το κ70 cherry blue αλλα διαβασα οτι βγηκε το RGB και δεν ξερω τις διαφορες τους

Δημοσ.

Καλησπερα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το πληκτρολογιο αυτο . Ποια η διαφορα περα απο τα χρωματα που μπορεις να βαλεισ οποιο θελεις με το απλο που δεν ειναι RGB . Ηθελα να αγορασω το κ70 cherry blue αλλα διαβασα οτι βγηκε το RGB και δεν ξερω τις διαφορες τους

Νομιζω η διαφορα ειναι στα χρωματα του backlight. (οπως και το razer blackwidow chroma πως λεγεται)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το εχω αγορασει από αμαζον πριν 1μιση μηνα περιπου.Δεν εχω λογια είναι απλα υπεροχο.εχει λογισμικο που σου επιτρεπει να κανεις ότι θες με τα λεντ.επισης στο σιτε της κορσερ κατεβάζεις ετοιμα πρισετς από χρηστες και εχουν κανει πραγματικα φοβερη δουλεια.κατά ταλλα δεν εχει διαφορα με το απλο.καμια συγκριση με το ραζερ παντος είναι πολύ ανωτερο.αυτό που εχω είναι με τα τσερι Ρεντ πληκτρα και για παιχνίδια είναι ότι πρεπει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...