newtech Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μου ηρθε το μαιλ αυτο https://www.ashampoo.com/en/usd/mar?utm_source=ashampoo&utm_medium=newschannel&utm_content=sales_gross%20-%20Buynow%20UNI&utm_term=http://www.ashampoo.com/frontend/linktarget/php/marketplace.php?&utm_campaign=newschannel& Το burner 2014 ειναι αρκετα καλο και αξιζει.. για αλλους φυσικα μπορει να αξιζουν αλλα πραγματα. 2
newtech Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 το WinOptimizer αξίζει; Αρκετα.. το εχω καιρο στο pc μου και κανει δουλεια!
Guerriero4 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Σε όλα τους τα προϊόντα βάζουν σχεδόν παντα την προηγούμενη έκδοση free.. δεν χρειάζεται να αγοράσεις, κάνε κανένα search στο google
newtech Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Σε όλα τους τα προϊόντα βάζουν σχεδόν παντα την προηγούμενη έκδοση free.. δεν χρειάζεται να αγοράσεις, κάνε κανένα search στο google Εχουν τεραστιες διαφορες. Το Burner δεν υπαρχει free στην νεα έκδοση και το καινουριο ειναι υπερπληρες!
dobro Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 υπηρχε στο sharewareonsale πριν κανενα 2-3 μηνες...........και ναι,ειναι εκπληκτικο!
newtech Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 υπηρχε στο sharewareonsale πριν κανενα 2-3 μηνες...........και ναι,ειναι εκπληκτικο! Αυτη που μπορεις να κλειδωσεις με password? Γιατι εχει 2 εκδοσεις 14αρες.. μια απλη και μια (αυτη στο σιτε) την pro.
gregdel Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Νομίζω τα burner τα απλά που δίνουν έχουν τη χρονολογία μπροστά... πχ εχω το 2014, ενώ στο site πουλάνε το Burnng Studio 14... που είναι η πλήρης έκδοση. Πάντως μπορείς να τα εγκαταστήσεις όλα για 1 μήνα νομίζω και μετά σου ζητάει να τα αγοράσεις. ... και γενικά βγάζουν τα προϊόντα τους σε προσφορές συχνά... πχ - έχουν το deal of the week - δωρεάν παλιότερες εκδόσεις (μια χαρά είναι και αυτές) - αν βάλεις μια καινούρια (δοκιμαστικά) σου προτείνει να την αγοράσεις με έκπτωση. απλά με το που δηλώσεις το mail σου έρχονται αρκετά mail από αυτούς... οπότε τα φιλτράρεις να πάνε σε κάποιο άλλο φάκελο... καλό είναι βέβαια να δηλώσεις αληθινό mail καθώς τα κλειδιά συνδέονται με το λογαριασμό σου εκεί... ή κάποιο mail που έχεις μόνο για τέτοιου είδους προσφορές. Επίσης για τώρα έχει το snap7 δωρεάν... που είναι πολύ καλό πρόγραμμα για capture οθόνης... το χρησιμοποιώ από την έκδοση 4... νομίζω ότι έτσι γνώρισα και την ashampoo. http://sharewareonsale.com/s/free-ashampoo-snap-6-19-99-value Τέλος, για να το κλείσω... το Burning Studio 14, το έχουν στα 50ευρώ... αν κάνεις Login στο myashampoo με το λογαριασμό σου αμέσως βγαίνει προσφορά στα 8!! Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2014 από gregdel 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα