Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας παιδια, Προσφατως αγορασα ενα pc με ι3 3250, motherboard foxconn H61MXV και 4gb ram.Αγορασα λοιπον και μια καρτα γραφικων Palit GeForce GTX 750 1gb OC για να παιζω και παιχνιδια. Συνδεσα λοιπον την vga στην motherboard και το καλωδιο με την οθονη και δυστυχως οταν ανοιγω το pc το μονιτορ μου λεει "No signal" που σημαινει για καποιο λογο δε μπορει να δει τη vga.Τι φταιει?
Xristaras12 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 την κάρτα γραφικών με την οθόνη πρέπει να συνδέσεις όχι με την μητρική. 2
Apoll Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Το PC δούλευε με άλλη κάρτα πριν; Δουλεύει με την IGP του i3; Έχεις το τελευταίο BIOS της μητρικής; Έχεις συνδέσει την κάρτα στην σωστή θύρα;
dobro Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 πρεπει να ρυθμισεις απο το bios να παιζει απο την καρτα σου και οχι απο την ενσωματωμενη της μητρικης.βαλε το καλωδιο στην θυρα της ενσωματωμενης,κανε την ρυθμιση,επανεκινηση και αλλαγη του καλωδιου στη θυρα της καρτα σου...και καλα παιχνιδια.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον τα καλωδια και ολα τα εχω βαλει σωστα.Κανονικα στο Bios ειναι auto, οποτε επρεπε αυτοματα να βρει τη καρτα.Παρολαυτα, το εβαλα να βρει στο PEG slot και παλι τιποτα.To PC δουλευει με την integrated καρτα, το δοκιμασα και με αλλη καρτα, την amd radeon 6450 και παλι τιποτα "no signal" λεει στο μονιτορ.Τωρα για τη version της BIOS εχω του 2012 και εχει βγει μια του 2014. Ενα update της BIOS θα λυσει το προβλημα λετε? Α και εχω windows 8.1
Apoll Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ναι κάνε update το BIOS. Επίσης ποιά έξοδο χρησιμοποιείς στην κάρτα για την οθόνη; Συνδέεις την κάρτα στην σωστή PCI-e θύρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα