Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες θελω την βοηθεια για να αντικαταστησω ενα ΤΟΥΒΛΟ τροφοδοτικο 450w αφου το συγκεκριμενο δεν συκωνει μια καρτουλα R7 250.

Τρεις ημερες εσπαζα το κεφαλι μου γιατι ο υπολογιστης (χαρακτηριστικα φωτο) δεν δινει σημα στην οθονη ...Εδω υπαρχει και το αντίστοιχο θεμα   δεν-εχω-εικονα-μετα-απο-αλλαγη-καρτας .

Το κουτι ειναι δυστυχώς παλι Turbo x .

Ξαχνω ενα τροφοδοτικο 450w  και επανω (να με καλυπτει γενικα....) με τιμη απο 40 εως 45 ευρω.

Αν πιστευτε οτι πρεπει να δωσουμε λιγα παραπανω ευρω χαλαλι του αρκει το συγκεκριμένο να με καλυψει ωστε  αν βαλω μια ποιο δυνατη καρτα απο την R7250 να μην εχω θεμα.

Θα προτιμουσα καταστηματα που μπορω να το παραλαβω απο την πολη μου (Λαρισα) ωστε να γλωτωσο τα μεταφορικα - αντικαταβολη.Eshop , public , you.

Σας ανεφερα και το κουτι που εχω γιατι δεν ξερω αν ολα τα τροφοδοτικα μπαινουν σε αυτο.

Ακομα θελω να μου πειτε αν η διαδικασια αλλαγης τροφοδοτικου ειναι δυσκολη για καποιον σαν και εμενα ,με λιγες γνωσεις επανω στους υπολογιστες(αντε καμια καρτουλα - μνημη αλλαζω μεχρι τωρα)

Περιμενω της προτασεις σας.

Ευχαριστω

Αν υπαρχει καποιος φιλος απο Λαρισα να βοηθησει .....

post-177457-0-67295800-1414320881_thumb.jpg

Δημοσ.

Παιδες θελω την βοηθεια για να αντικαταστησω ενα ΤΟΥΒΛΟ τροφοδοτικο 450w αφου το συγκεκριμενο δεν συκωνει μια καρτουλα R7 250.

Τρεις ημερες εσπαζα το κεφαλι μου γιατι ο υπολογιστης (χαρακτηριστικα φωτο) δεν δινει σημα στην οθονη ...Εδω υπαρχει και το αντίστοιχο θεμα   δεν-εχω-εικονα-μετα-απο-αλλαγη-καρτας .

Το κουτι ειναι δυστυχώς παλι Turbo x .

Ξαχνω ενα τροφοδοτικο 450w  και επανω (να με καλυπτει γενικα....) με τιμη απο 40 εως 45 ευρω.

Αν πιστευτε οτι πρεπει να δωσουμε λιγα παραπανω ευρω χαλαλι του αρκει το συγκεκριμένο να με καλυψει ωστε  αν βαλω μια ποιο δυνατη καρτα απο την R7250 να μην εχω θεμα.

Θα προτιμουσα καταστηματα που μπορω να το παραλαβω απο την πολη μου (Λαρισα) ωστε να γλωτωσο τα μεταφορικα - αντικαταβολη.Eshop , public , you.

Σας ανεφερα και το κουτι που εχω γιατι δεν ξερω αν ολα τα τροφοδοτικα μπαινουν σε αυτο.

Ακομα θελω να μου πειτε αν η διαδικασια αλλαγης τροφοδοτικου ειναι δυσκολη για καποιον σαν και εμενα ,με λιγες γνωσεις επανω στους υπολογιστες(αντε καμια καρτουλα - μνημη αλλαζω μεχρι τωρα)

Περιμενω της προτασεις σας.

Ευχαριστω

Αν υπαρχει καποιος φιλος απο Λαρισα να βοηθησει .....

http://www.e-shop.gr/corsair-vs-series-vs450-450w-power-supply-p-PER.641161

δεν ειναι δυσκολο να αλλαξεις τροφοδοτικο.δες βιντεο στο you-tube.οτι βοηθεια θες πες μου και αν μπορω θα σε βοηθησω.

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/corsair-vs-series-vs450-450w-power-supply-p-PER.641161

δεν ειναι δυσκολο να αλλαξεις τροφοδοτικο.δες βιντεο στο you-tube.οτι βοηθεια θες πες μου και αν μπορω θα σε βοηθησω.

Ευχαριστω ρε φιλε γιατην απαντηση σου.

Αυτο το τροφοδοτικο κοιτουσα (μαλιστα το εχω σε αλλον υπολογιστη) αλλα το βλεπω κατοπιν παραγγελιας.

Θα το κοιταξω και σε κανενα αλλο.

Σιγουρα βοηθεια θα χρειαστω κατα την τοποθετηση του. 

Edit

Τωρα που κοιταξα δεν το βλεπω σε αλλο καταστημα...μηπως ειναι παλιο μοντελο?

Δημοσ.

Τελικα παιδες παω πλαισιο* και περνω το τροφοδοτικο Corsair-VS-Series-450W .

Νομιζω οτι ειναι αυτο που σύστησε ο φιλος,και ανεφερα οτι το εχω στον αλλον υπολογιστη με 7770 2gb χωρις κανενα προβλημμα.

Τωρα μενει η τοποθετηση του :unsure:

Ο λογος που θα γινει η αγορα απο το καταστημα πλαισιο ειναι λογου ενα μικρου πιστωτικού που πηρα απο το Τουβλο τροφοδοτικο που με πωλησανε. 

Ααα στο τηλ ο πουλητης επεμενε για κοιταξω για το Turbo -x 550w ,κανει παπαδες μου ειπε...

Αστο ρε φιλε του λεω ειναι πολλα τα watt και θα καιω πολυ ρευμα ,αστο να παει στο καλο :-D

• Like 2
Δημοσ.

Ολα καλα παιδια με την εγκατασταση του καινουργιου τροφοδοτικου.

Καμια σχεση ποιοτητας κατασκευης το ενα με το αλλο.

Βαζουμε ρευμα παταμε star και φορτωνουν τα windows.

Αμεσως λυσιμο παλι το καπακι,εξω η 5450 μεσα η r7250 ρευμα στο τροφοδοτικο....και :shock:  τιποτα .Σημα μηδεν στην οθονη,ο υπολογιστης δεν μπουταρει δεν ακουγεται καν το μπιπ κατα της εκκίνηση του υπολογιστη...

Στην παρουσα φαση τζαμπα το 40ευρω  :fear: για την αγορα τροφοδοτικου.

Συνεχεια εδω

Δημοσ.

Ολα καλα παιδια με την εγκατασταση του καινουργιου τροφοδοτικου.

Καμια σχεση ποιοτητας κατασκευης το ενα με το αλλο.

Βαζουμε ρευμα παταμε star και φορτωνουν τα windows.

Αμεσως λυσιμο παλι το καπακι,εξω η 5450 μεσα η r7250 ρευμα στο τροφοδοτικο....και :shock:  τιποτα .Σημα μηδεν στην οθονη,ο υπολογιστης δεν μπουταρει δεν ακουγεται καν το μπιπ κατα της εκκίνηση του υπολογιστη...

Στην παρουσα φαση τζαμπα το 40ευρω  :fear: για την αγορα τροφοδοτικου.

Συνεχεια εδω

θα το ειχα γραψει πιο νωρίς οτι δεν ειναι το τροφοδοτικό αλλά δεν θα με άκουγε κανείς, το μαξ που χρειάζεται να εκκινήσει ενας υπολογιστής δεν είναι ούτε 100w.

Προκειμένου λοιπόν να πετάς τα λεφτά σου πήγαινε το σε ενα εργαστήριο, εφ' όσον δεν εχεις την εμπειρία που χρειάζεται

• Like 1
Δημοσ.

Τα λεμε τα ξαναλεμε,οτι πρωτα πρεπει  να αποκλειστουν ανταλλακτικα που μας φαινονται υποπτα αλλα δεν εισακουγομαστε.

Αντιθετως ειναι ευκολο να λεμε ,ολοι οι τεχνικοι ειναι κλεφτες.

πήγαινε το σε ενα εργαστήριο,εφ' όσον δεν εχεις την εμπειρία 

Δημοσ.

θα το ειχα γραψει πιο νωρίς οτι δεν ειναι το τροφοδοτικό αλλά δεν θα με άκουγε κανείς, το μαξ που χρειάζεται να εκκινήσει ενας υπολογιστής δεν είναι ούτε 100w.

Προκειμένου λοιπόν να πετάς τα λεφτά σου πήγαινε το σε ενα εργαστήριο, εφ' όσον δεν εχεις την εμπειρία που χρειάζεται

Φιλε μου Εγω προσωπικα ακουω τους παντες ,γιατι εδω μεσα ειμαι  στην εντεκάδα με τους ασχετους με υπολογιστες ...

Ωραια δεν φταει το τροφοδοτικο ,εσυ προσωπικα τι θα κοιτουσες , τι θα εκανες?

Εχω εναν φιλο που εχει καποιες βασικες γνωσεις.

Τα λεμε τα ξαναλεμε,οτι πρωτα πρεπει  να αποκλειστουν ανταλλακτικα που μας φαινονται υποπτα αλλα δεν εισακουγομαστε.

Αντιθετως ειναι ευκολο να λεμε ,ολοι οι τεχνικοι ειναι κλεφτες.

πήγαινε το σε ενα εργαστήριο,εφ' όσον δεν εχεις την εμπειρία 

Ποιος ειπε φιλε μου οτι η τεχνικοι ειναι κλεφτες?

Μιλας γενικα για τεχνικους η για τους τεχνικους του καταστηματος πλαισιο?

Παιδια οπως ειπα και στο προηγουμενο ποστ η συνεχεια με το μυστηριο της καρτας r7250 εδω

Το προβλημμα που εχω ειναι δυνατον να καλύπτετε απο την εγγυηση που εχω,στα περιφερειακα,γενικα στον υπολογιστη?

Δημοσ.

Παρε μια γνωμη απο καποιον που γνωριζει,εστω απο τον φιλο σου.Ειναι κριμα να δωσεις πεταμενα λεφτα σε ανταλλακτικα που δεν χρειαζονται αλλαγη.

Αυτο τονιζουμε και λεμε παντα.

Δημοσ.

Να το παμε λιγο απο την αρχη (δεν διάβασα ολο το διπλανό θέμα) απο οτι διάβασα παντως ειδα οτι το πρόβλημα προέκυψε οταν άλλαξες καρτα

1. έβαλες την 5450 πισω και να ξανα δοκιμάσεις?

2. Αν δεν δουλεύει τώρα με την παλια ειναι σίγουρο οτι κάπου έκανες ζημια

3. Μια καλη δοκιμή ειναι να σηκώσεις τον υπολογιστή απο usb με ενα linux για να εισαι σίγουρος οτι δουλεύει ή δεν δουλευει και με την παλιά και με την νεο κάρτα

Δημοσ.

Να το παμε λιγο απο την αρχη (δεν διάβασα ολο το διπλανό θέμα) απο οτι διάβασα παντως ειδα οτι το πρόβλημα προέκυψε οταν άλλαξες καρτα

1. έβαλες την 5450 πισω και να ξανα δοκιμάσεις?

2. Αν δεν δουλεύει τώρα με την παλια ειναι σίγουρο οτι κάπου έκανες ζημια

3. Μια καλη δοκιμή ειναι να σηκώσεις τον υπολογιστή απο usb με ενα linux για να εισαι σίγουρος οτι δουλεύει ή δεν δουλευει και με την παλιά και με την νεο κάρτα

Φιλε μου το προβλημμα προκυπτει μολις βαλω την καινουργια καρτα επανω στον υπολογιστη r7250.

Και πριν αλλαξω τροφοδοτικο και τωρα με το καινουργιο μολις αλλαξω την καρτα 5450 και βαλω την r7250 ο υπολογιστης δεν δινει σημα στην οθονη και δεν γενικα δεν κανει το κλασικο μπιμ που κανουν η υπολογιστες κατα την εκκινηση τους.

Τωρα αυτην την στιγμη ο υπολογιστης δουλευει μια χαρα με το καινουργιο τροφοδοτικο και την 5450.

Ολα τα προβλημματα δημιουργουνται μολις τοποθετησω την r7250 

και οπως ειπα η R7250 δεν εχει καποιο προβλημμα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...