Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το λαπτοπ ενος φιλου http://www.e-shop.gr/acer-aspire-e5-511g-c7fl-156-intel-quad-core-n2930-4gb-1tb-nvidia-gt-810m-free-dos-p-PER.902913και προσπαθω να του περασω Win 7 64bit αλλα μολις τελειωνει η εγκατασταση πεταει bluescreen και μετα δεν μπορει να μπουταρει.Δοκιμασα διαφορετικα cd τιποτα,δοκιμασα start up repair τιποτα ως που λεω αντε να δοκιμασω 32bit τα οποια εγκατασταθηκαν κανονικα!! Αλλα το προβλημα ειναι οτι στα 32αρα βλεπει μονο 1,89 GB RAΜ απο τα 3,89 που βλεπει κανονικα.Καμια ιδεα ρε παιδια γιατι εχω φαει 2 μερες και δεν βρισκω λυση

ΥΓ:Τα 8.1 64 bit που δοκιμασα μια φορα τα περασε κανονικα

Δημοσ.

Δοκίμασες απο το bios setup μήπως είναι σε uefi να το γυρίσεις σε legacy αν και λογικά δεν θα εγκαθιστούσε ούτε τα 32bit, αλλά δεν χάνεις τίποτα

Δημοσ.

Φιλε δεν θυμαμαι που ακριβως ειναι στην BIOS αλλαξε απο ACHI Σε SATA ή το αναποδο και δοκιμασε παλι να κανεις εγκατασταση .... ακομα για τις ραμ που ανεφερες κατεβασε ενα MemTest86+ και τσεκαρε τις ραμ σου ....

το blue screen αφου φορτωσει τα αρχεια στο σημειο που αναγνωριζει τον δισκο οφειλεται πολλες φορες σε ενα απο τους αραπανω λογους....

προσωπικα θα ξεκινουσα απο το ACHI ... δες και πες μας!!!

Δημοσ.

Αφού τελειώνει η εγκατάσταση δεν έχει σχέση  με ahci/legacy κάτι από το υλικό έχει πρόβλημα ,με κεντρικό ύποπτο την μνήμη μιας και βλέπει μόνο 2gb...έπρεπε να σου βγάζει έστω 3,κάτι λόγου του 32bit οπότε ίσως η μια μνήμη (αν έχει δυο) έχει πρόβλημα.

Αν βαριέσαι να κάτσεις να κάνεις memtest δοκίμασε βγάζοντας μια μια της μνήμες, με τα 32bit που δουλεύουν, να δεις αν βγάλει πρόβλημα με το ένα dim και δεν βγάζει με το άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και το laptop ειναι καινουριο δεν θελω να το ανοιξω(δεν ειναι κ δικο μου) οποτε...Οπως και να εχει περασα Win 8.1 64 bit και ειναι μια χαρα αν εξαιρεσουμε το θεμα με το touchpad

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...