kostasdg Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 1. Στον σκληρό μου δίσκο έχω κάνει 3 διαμερίσματα,με την εξης σειρά :C,M,K. Στόν 1 έχω τα win 7 ( εξυπηρετούν την γυναίκα μου ),στον 2 τα έγγραφα μου και στον 3 έχω τα win 8. Στό 3 διαμέρισμα κατεβάζω ταινίες, ιους καμία φορα κλπ . Θέλω τώρα να αυξήσω τον χώρο του 3 διαμερίσματος διοτι συνέχεια είναι στο κόκκινο.Μπορώ να κάνω συμπτηξη του 2 διαμ. και ένα μέρος απο τον χώρο να τον δώσω στον Κ ; 2. Αν σβήσω τα αρχεία εφαρμογών ,θα εξακολουθήσουν να δουλεύουν ; Σας ευχαριστώ Κώστας
VampireKiSS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Αν αυτά που κατεβάζεις πήγαιναν απ' ευθείας στο 2 έτσι ώστε στα 1 και 3 να σου έμεναν μόνο τα λειτουργικά, θα είχες πάλι πρόβλημα χώρου? Αν θες να προστατέψεις τα έγγραφα μπορείς να τα μετακινήσεις στο 1 ή 3. Mια φορά που χρειάστηκε να το κάνω ήταν με το Paragon partition manager σε δίσκο 2 διαμερισμάτων. Άδειασα το 2ο σε κάποιον εξωτερικό και αφού έκανα resize τα επανέφερα.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 πριν κάνεις οτιδήποτε κράτα backup απο τα αρχεία σου σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Το ξαναλέω backup, backup. Υπάρχει ένας οδηγός εδώ αν θες τον βλέπεις.
actorgr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 AOMEI Partition Assistant Standard Edition 5.5 ειναι δωρεαν,κανει αυτο που θελεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα