Προς το περιεχόμενο

Πολυμηχάνημα (γνώμες)


j0hnn1e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, ψάχνω για καινούργιο πολυμηχάνημα απο 100-150 ευρώ. Το έυρος είναι μεγάλο θεωρώ.

 

Εν μέρη κλίνω προς τους officejet της ΗP (μοντέλα 6600-6700 περίπου 120ευρώ). Η χρήση του είναι οικιακή, όχι πολλές εκτυπώσεις αλλα θέλω να είναι γρήγορες, απαραίτητο το scanner-fax-wifi. 

 

Κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα ή επειδή δεν έχω ιδέα απο εκτυπωτές, να αποφύγω κάποια εταιρία, κόστος μελανιών, τι συμφέρει κλπ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το HP Officejet Pro 6830

http://www.skroutz.gr/s/5344492/HP-Officejet-Pro-6830-All-in-One.html

[Εκτυπώστε επαγγελματικά έγχρωμα έγγραφα για επιχειρήσεις με έως 50% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σε σύγκριση με τους laser]

και επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια, με εγγραφη στο

https://h41201.www4.hp.com/WMCF.Web/gr/el/promotion/4220/NewProducts/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να πω κι εγώ την προσωπική  μου εμπειρία για τα πολυμηχανήματα hp. Έιχα μέχρι πριν λίγες μέρες το hp officejet pro 8600. H εγγύηση του ήταν ένα χρόνο. Στον 1.5 χρόνο, πριν μια εβδομάδα δηλαδή η touch screen οθόνη άρχισε να είναι πολύ φωτεινή σε σημείο να μη βλέπεις τίποτα. Ψάχνοντας στο google, το φαινόμενο αυτό ήταν πολύ συνήθες. Επικοινώνησα με την hp και ο τεχνικός μου ζήτησε να κάνω επαναφορά με συνδυασμό κουμπιών, αφού σύμφωνα με την αναφορά κατάστασης που εκτυπώθηκε, ο εκτυπωτής είχε ήδη περασμένο το τελευταίο firmware. Μετά την επαναφορά απλά δεν ξανάνοιξε. Οπότε η λύση ήταν να στο στείλω σε service εκτός εγγύησης στη Θεσσαλονίκη, για να μου δοθεί το ίδιο μοντέλο ανακατασκευασμένο και να πληρώσω κάποιο ποσό. (Συνολικά στον 1.5 χρόνο είχα εκτυπώσει 1700 σελίδες, το μηχάνημα ήταν πραγματικά καινούργιο)

Αν θέλεις hp πάρε κάποιο μοντέλο που τρέχει προσφορά για επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια, όπως είπε και ο φίλος από πάνω. Μου τα έλεγαν και εμένα πριν την αγορά αλλά δεν το έδωσα σημασία γιατί ποτέ δεν μου έχει χαλάσει εκτυπωτής.

υ.γ. Τα μελανάκια είναι πραγματικά οικονομικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...