Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδιά.Εχω το εξής προβληματακι.Ενω τον βαζω σε αναστολη λειτουργιας(υπολογιστης) το βραδυ πχ.το πρωι ειναι ανοιχτος απο μονος του...Τι ρυθμιση να κανω ,ωστε μονο οταν παταω ενα πληκτρο να ανοιγει;Ευχαριστω.

Δημοσ.

Πήγαινε Start - Programs - Accessories -Scheduled Tasks και κοίτα μήπως υπάρχει κάποια επιλογή εκεί για να ενεργοποιείται ο υπολογιστής σε μια προκαθορισμένη στιγμή. 

Επίσης στα BIOS στο power management, τσέκαρε μήπως είναι προεπιλεγμένη καμια επιλογή wake up on LAN/USB/TIME  κλπ

Δημοσ.

Για να ανοίγεις τον Η/Υ με το πληκτρολόγιο.

Αν η μητρική είναι αυτή της υπογραφής σου τότε κοίτα εδώ στην σελ 49 σε ενδιαφέρει τα κομμάτια power on by keyboard και Power On Password. Υπόψιν ο κωδικός πρέπει να είναι μέχρι 5 χαρακτήρες και λειτουργεί μόνο σε ps/2 πληκτρολόγια όχι σε πληκτρολόγια με βύσμα usb.

Για να μην ανοίγει μόνος του ο υπολογιστής στα καλά καθούμενα κοίτα εδώ στην σελ.49 πάλι, το κομμάτι Resume by Alarm να είναι disabled και το κομμάτι AC BACK να είναι always off.

Δημοσ.

Αν σου το ξανακάνει, άνοιξε γραμμή εντολών και δώσε

powercfg -lastwake

να δεις από τι «ξύπνησε». Συνήθως είναι από την κάρτα δικτύου. Αν ναι, πας στη Διαχείριση συσκευών > βρίσκεις την κάρτα στους προσαρμογείς δικτύου > δεξί κλικ > Ιδιότητες > Διαχείριση ενέργειας και αφαιρείς την επιλογή «Να επιτρέπεται η επανενεργοποίηση του υπολογιστή από αυτήν τη συσκευή».

Δημοσ.

Αν σου το ξανακάνει, άνοιξε γραμμή εντολών και δώσε

powercfg -lastwake

να δεις από τι «ξύπνησε». Συνήθως είναι από την κάρτα δικτύου. Αν ναι, πας στη Διαχείριση συσκευών > βρίσκεις την κάρτα στους προσαρμογείς δικτύου > δεξί κλικ > Ιδιότητες > Διαχείριση ενέργειας και αφαιρείς την επιλογή «Να επιτρέπεται η επανενεργοποίηση του υπολογιστή από αυτήν τη συσκευή».

To εκανα κ αυτο φιλε μου για να ειμαι καλυμμένος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...