Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα.απο crazy sundays το crypto πως το βλεπετε;; πιστευω για 59 ευρω με τετραπυρηνο-1gb ram-7αρα οθονη με 1024χ600 καλο δεν ειναι για δευτερο να υπαρχει για λιγο ιντερνετ και καμια ταινια;;δεν νομιζω να εχει κολληματα η αλλα θεματα...

εχει και hdmi out kai otg. πιστευω καλη ευκαιρια ειναι.για πειτε αν ειναι να πεσει μια παραγγελια...αν το εχει ηδη κανεις ας πει την γνωμη του.

και το λινκ:

http://www.e-shop.gr/crypto-novapad-q7000-7-quad-core-10ghz-8gb-dual-camera-wi-fi-android-42-black-p-PER.902428

ευχαριστω.

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Πεταμενα λεφτα....εγω ειχα παρει το crypto novapad Q10100 10.1" και το πουλησα σε 3 μερες απο την αγορα του..

1. Η οθόνη του ηταν χαμηλής ανάλυσης και με ζαλιζε στην κυριολεξία..παραπανω απο δεκα λεπτα ζαλιζομουν

2. Όταν είσαι στο ίντερνετ και ταυτόχρονα πας να κατεβάσεις αρχεία από τορρεντ site θα φας κάτι άθλια κολλήματα που μόνο με επανεκκίνηση τα ξεπερνάς.. Να τα κάνει και τα 2 (σερφαρισμα και κατέβασμα αρχείων τορρεντ)ταυτόχρονα αδύνατον...

3. Όταν το αγόρασα είχε ένα πολύ μεγάλο σημάδι στην οθόνη..το πήγα για αλλαγή με ένα ακριβώς ίδιας μάρκας (δυστυχώς) και όταν το άνοιξα σπίτι διαπίστωσα ότι είχε καμένα 2 πιξελς.. νέο προϊόν να αγοράζετε και να έχει καμένα πιξελς?

4. Δεν έχειτο play store και δεν έχει gps

οποτε καταλαβαινεις το πιο κατωτερο μοντελο που λες σε τι ακομα πιο τραγικα χαλια θα ειναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καταλαβα....οποτε δεν αξιζει τον κοπο...ναι το εχω ακουσει και απο αλλους οτι τα παιρνεις κλειστα και εχουν θεματα παρολο που ειναι ολοκαινουργια...μαλλον δεν κανουν κανενα quality control πριν τα βγαλουν στην παραγωγη....οποτε δινω κανα 30αρι παραπανω για κατι καλυτερο και ας το θελω για δευτερο..βασικα η μαρκα δεν μου γεμιζει το ματι η crypto γιατι ειχα παρει παλια μια καμερα και ενα usb hub και μετα απο 1 μηνα χαλασαν γ αυτο το σκεφτομουν τωρα αν αξιζει....δεν ειναι και η πιο αξιοπιστη μαρκα γ αυτο ανοιξα και θεμα αλλιως θα εκανα επιτοπου παραγγελια...ευχαριστω για την απαντηση παντως.

(παντως το δικο σου ειχε 10'' οθονη και η αναλυση ηταν τραγικη μικρη...για την 7'' που λεω εγω πιστευω αρκετη ειναι η αναλυση 1024χ600 βεβαια υπαρχουν πολυ καλυτερες και εννοειτε οτι δεν αλλαζει τιποτα σε ολα τα αλλα που ειπαμε..)

Δημοσ.

Το πουλησα και αγορασα ενα samsung note 12.2 και βρηκα την υγεια μου...καλυτερα να αγορασεις κατι ποιοτικο και ας περιμενεις λιγο για τα λεφτα παρα να βιαστεις και να παρεις σκαρτο πραμα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποιοτικο εχω ηδη εχω ενα galaxy note 10.1 2014 edition και ειναι φοβερο απλα ηθελα ενα δευτερο για τελειως απλη χρηση και ελεγα μπας και εκανε αυτο αλλα τελικα δεν...θα βαλω αν ειναι κανα 40αρι ακομα να παρω κανενα lenovo ideatab 3500.... που το εχουν ποσα ατομα και ειναι μια χαρα. σαν δευτερο μια χαρα θα κανει την δουλεια του αξιοπιστα και ομορφα. 

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ ή κάπου αλλού.Εχω ενα crypto nova pad 7' .Καλό είναι και το εχω 3 μήνες.Εχω όμως ενα προβλημα.Δεν ανοιγει οταν δεν ειναι στο ρεύμα.Οταν ανοιγει το βγαζω απο το ρευμα και ειναι ολα καλα.Η μπαταρια του δειχνει οτι ειναι φωρτησμενη.Τι μπορει να συμβαίνει ? Αν ξερει καποιος ας μου απαντήσει.Ευχαριστώ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...