audiopain Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα στην παρέα...έχω ενα θέμα απ τη στιγμή που έφτιαξα το pc μου, και νομίζω ότι οφείλεται στην gpu. Έχω πάνω τα εξής: ASUS P6T, i7 920@2,66, 6GB RAM DDR3@1333,ATI 4800HD ,750W τροφοδοτικό. Αν και δεν είμαι φαν των παιχνιδιών, έχω μια αγάπη για το COD.. Ειχα βάλει το COD4 τότε που είχε βγει κ το πισί κρασαρε σε μη συγκεκριμένα σημεία και όσο χαμηλές ρυθμίσεις και αναλύσεις κ αν το έβαζα... Πλέον εδω κ χρόνια έχω παραιτηθεί του θέματος... Πλέον μου βγάζει μπλε οθόνη οταν ανοίγω το πισί,μεσα στα πρώτα 10 λεπτά....μετα ανοίγει κανονικά κ λειτουργεί για ώρες.εχω γκουγκλάρει το μήνυμα που μου βγάζει μετα την επανεκκίνηση,(windows recovered from a serious κλπ) κ διαβάζω ότι ειναι θέμα hardware. Πως μπορώ να σιγουρεψω ότι ειναι η gpu και όχι κάτι αλλο; Sent from my iPad using Insomnia
Demon Lord Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα φίλε μου. Δοκίμασε με άλλη gpu...
Xristaras12 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 η μπλε οθόνη τι κωδικό σφάλματος βγάζει; κατέβασε το bluescreenview και κάνε ένα σκανάρισμα. επίσης ποιτ 750άρι έχεις; (μάρκα) τρίτον,memtest έχει γίνει στο σύστημα; όταν δεν παίζεις αλλά το ζορίζεις κρασάρει κάτι;
duffyduck Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ποιες ειναι οι θερμοκρασιες του επεξεργαστη οταν παιζεις παιχνιδια? Ο i7 920 ειναι αρκετα ζεστος σε full load, οποτε ισως χρειαστει αλλαγη ψυκτρας αν υπερθερμενεται.. Το τροφοδοτικο επισης αν ειναι κινεζια και οχι καποιο αξιοπιστο μοντελο, ισως και αυτο δημιουργει προβλημα. Συμπερασμα: Το πρωτο πραγμα που πρεπει να δεις ειναι θερμοκρασιες cpu και gpu σε full load, δηλαδη σε βαρια παιχνιδια ή stress tests.
Apoll Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα στην παρέα...έχω ενα θέμα απ τη στιγμή που έφτιαξα το pc μου, και νομίζω ότι οφείλεται στην gpu. Έχω πάνω τα εξής: ASUS P6T, i7 920@2,66, 6GB RAM DDR3@1333,ATI 4800HD ,750W τροφοδοτικό. Αν και δεν είμαι φαν των παιχνιδιών, έχω μια αγάπη για το COD.. Ειχα βάλει το COD4 τότε που είχε βγει κ το πισί κρασαρε σε μη συγκεκριμένα σημεία και όσο χαμηλές ρυθμίσεις και αναλύσεις κ αν το έβαζα... Πλέον εδω κ χρόνια έχω παραιτηθεί του θέματος... Πλέον μου βγάζει μπλε οθόνη οταν ανοίγω το πισί,μεσα στα πρώτα 10 λεπτά....μετα ανοίγει κανονικά κ λειτουργεί για ώρες.εχω γκουγκλάρει το μήνυμα που μου βγάζει μετα την επανεκκίνηση,(windows recovered from a serious κλπ) κ διαβάζω ότι ειναι θέμα hardware. Πως μπορώ να σιγουρεψω ότι ειναι η gpu και όχι κάτι αλλο; Sent from my iPad using Insomnia Δες πρώτα εδώ και πες μας τί βρήκες. http://www.insomnia.gr/topic/541899-%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα