Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα vigor 120 bridged σε Asus rt ac66u και η ερώτηση μου είναι αν γίνεται να συνδέσω οτε tv μέσω του ρουτερ;

Γενικά γίνεται να ορίσεις stb θύρα σε ρουτερ ή πρέπει να είναι modem/router;

Λογικά θα μου δώσουν ένα zte αλλά από όσα διάβασα εδώ μέσα είναι για τα σκυλιά και σκέφτομαι αν δεν μπορώ μέσω του ρουτερ να αλλάξω το vigor 120 με vigor 2710e

Δημοσ.

Έχω ένα vigor 120 bridged σε Asus rt ac66u και η ερώτηση μου είναι αν γίνεται να συνδέσω οτε tv μέσω του ρουτερ;

Γενικά γίνεται να ορίσεις stb θύρα σε ρουτερ ή πρέπει να είναι modem/router;

Λογικά θα μου δώσουν ένα zte αλλά από όσα διάβασα εδώ μέσα είναι για τα σκυλιά και σκέφτομαι αν δεν μπορώ μέσω του ρουτερ να αλλάξω το vigor 120 με vigor 2710e

καλη απορια.το Iptv παιζει 8/36 οποτε εφοσον μιλαμε για pvc θα πρεπει να φτιαχτει σιγουρα μεσα στο draytek 120.δεν ξερω ομως πως αυτο το pvc θα το περασεις στο asus για να βγει στην Lan που θες.ισως με καποιο vlan?ναι zte θα σου δωσουν που πραγματι ειναι για κλαμματα.γιατι δεν ζητας αντι για iptv να στο δωσουν σαν δορυφορικο που ουτε bandwidh θα σου τρωει αλλα ουτε θα μπλεξεις σε ιστοριες το πως θα κανεις παραμετροποιηση το ρουτερ.στο 2710n λογικα θα μπορεις να φτιαξεις αλλο pvc σε μια lan θυρα αλλα ελπιζω να μην εχεις καμια ασυμβατοτητα.απλα αν ειναι να παρεις το 2710n τοτε θα σου λεγα να παιρνες το 2760n(delight) που ειναι και vdsl ωσε να μην χρειαστει αργοτερα να παρεις vdsl router αν αποφασισεις να βαλεις vdsl.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση καταρχάς η λύση του δορυφόρου είναι η ιδανική αλλά έχω είδη νοβα και δεν θέλω 2ο πιάτο στο μπαλκόνι.

Αναφέρθηκα στο 2710e που δεν έχει WiFi σε σχέση με το 2710n που είπες με το πρώτο να κοστίζει 75 ευρώ. Όσο για το 2760n που προτείνεις σε πολύ κόσμο έρχεται στα 180€ και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει σε σχέση με αυτά που προσφέρει για τόσα λεφτά σε σύγκριση πάντα με τον ανταγωνισμό.

Επειδή με την vdsl που ανέφερες μπήκα σε σκέψεις και ψαχτικα αρκετά και στο forum και γενικά λέω να δοκιμάσω το tp link 9980 που δίνει και vdsl μαζί με πολλά άλλα στα 80€ και από ότι διάβασα εδώ μέσα κάποιος κατάφερε να συνδέσει και την τηλεόραση σε παλιότερο μοντέλο της ίδιας σειράς.

Αυτά είχα να συμπληρώσω θα περιμένω λίγο ακόμα μήπως προκειψει κάτι άλλο στο θέμα και αν όχι το αγοράζω και βλέπουμε.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση καταρχάς η λύση του δορυφόρου είναι η ιδανική αλλά έχω είδη νοβα και δεν θέλω 2ο πιάτο στο μπαλκόνι.

Αναφέρθηκα στο 2710e που δεν έχει WiFi σε σχέση με το 2710n που είπες με το πρώτο να κοστίζει 75 ευρώ. Όσο για το 2760n που προτείνεις σε πολύ κόσμο έρχεται στα 180€ και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει σε σχέση με αυτά που προσφέρει για τόσα λεφτά σε σύγκριση πάντα με τον ανταγωνισμό.

Επειδή με την vdsl που ανέφερες μπήκα σε σκέψεις και ψαχτικα αρκετά και στο forum και γενικά λέω να δοκιμάσω το tp link 9980 που δίνει και vdsl μαζί με πολλά άλλα στα 80€ και από ότι διάβασα εδώ μέσα κάποιος κατάφερε να συνδέσει και την τηλεόραση σε παλιότερο μοντέλο της ίδιας σειράς.

Αυτά είχα να συμπληρώσω θα περιμένω λίγο ακόμα μήπως προκειψει κάτι άλλο στο θέμα και αν όχι το αγοράζω και βλέπουμε.

αν θυμαμαι καλα καποιοι με ενα λιγο μεγαλυτερο πιατο βαζουν 2 lnb και πιανουν και τα 2 ταυτοχρονα.

διαβασα 2710n οχι το e.το e ειναι πιο φτηνο και δεν εχει wireless αλλα υπαρχει και το 2710 ne που απλα εχει μια κεραια αντι για 3 συν καποια αλλα πραγματα μειον που μπορει να μην σε ενδιαφερουν.τα draytek αξιζουν αλλα ναι μπορει να σου φαινεται ακριβο για αυτα που δινει με σχεση τον ανταγωνισμο αλλα ισχυει και οτι πληρωνεις παιρνεις.αν σε καλυπτει καποιο αλλο ναι παιρνεις το αλλο αν δεν θες να δωσεις τοσα λεφτα.το tp link ειναι μια καλη φαση και ναι πολυς κοσμος εχει καταφερει να κανει Iptv να παιξει με αυτο.

http://www.insomnia.gr/topic/516547-tp-link-td-w8970-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-hol-tv/

http://www.tp-link.com/kz/article/?faqid=314

http://www.insomnia.gr/topic/508581-hol-tv-%CF%83%CE%B5-tp-link/

οσο ξερω και τα vigor φτιαχνουν διαφορετικα Pvc και μπορεις να το δεις και στο manual.σιγουρα πολυ καλυτερα απο tp link που ειναι vfm αλλα διπλα λεφτα.απο εκει και περα δεν ξερω αν μπορεις να φτιαξεις 2 pvc στο vigor 120 και μετα να τα περασεις στο netgear με κατι σαν vlan.θελει να το ψαξεις γιατι θα μου φαινεται λιγο παραξενο να μην γινεται.απλα δεν ξερω πως.απλα τα draytek ειναι μια ακριβη λυση μεν αλλα σιγουρα ψιλο εκτος ανταγωνισμου απο αλλα ρουτερ ειδικα για professional Καταστασεις.επισης κοιτα το manual του tp link που θες να δεις αν μπορεις να κανεις pvc και να τα κανεις assign εκει που θες μετα(ethernet)

Δημοσ.

Τελικά ακολούθησα την συμβουλή σου και πήρα το vigor 2760 το απλό ήταν 40€ ποιο φθηνό μιας και WiFi παίρνω από το Asus και όλα δούλεψαν ρολόι συχγρονισα στα 14100 από τα 13200 που είχα πετύχει μέγιστο ως τώρα αποσυνδεσεις 0 εκεί που είχα 1 την μέρα στο νερό ευχαριστώ για την βοήθεια φίλος.

Δημοσ.

Τελικά ακολούθησα την συμβουλή σου και πήρα το vigor 2760 το απλό ήταν 40€ ποιο φθηνό μιας και WiFi παίρνω από το Asus και όλα δούλεψαν ρολόι συχγρονισα στα 14100 από τα 13200 που είχα πετύχει μέγιστο ως τώρα αποσυνδεσεις 0 εκεί που είχα 1 την μέρα στο νερό ευχαριστώ για την βοήθεια φίλος.

μια χαρα αψογος.και κερδισες σε συγχρονισμο και εχεις κατι που ειναι και vdsl.ελπιζω να πηρες την εκδοση delight>μην ξεχνας που και που να κοιτας και για firmware update διοτι βγαινουν κατα καιρους.

ναι γενικα ειναι πολυ καλα ρουτερ.

σκεφτομουν για το vigor 120 τι μπορεις να κανεις αλλα επειδη εχει μονο μια ethernet πανω μονο vlan μπορω να σκεφτω.αν ηταν adsl router που ειχε 4 και απλα το εκανες bridge εκει ναι το ιντερνετ θα εβγαινε απο το asus πχ που θαπαιζε σαν ρουτερ ενω το iptv απευθειας πανω απο το adsl router αφου θα ειχε γινει assign σε μια lan συγκεκριμενα.εκτος αν με switch αλλαζε κατι αλλα παλι πως θα διαχωριζονταν τα pvc?αυτοματα δυσκολο.anyway.

τωρα για το 2760 υπαρχουν 2 λυσεις.η μια ειναι να το αφησεις να παιζει σαν modem/router και απλα το asus να το κανεις σαν access point ή να βαλεις το draytek bridge και να βαλεις το asus να παιζει σαν ρουτερ.μαλλον το πρωτο θα θεωρουσα καλυτερη λυση για να εκμεταλευτεις ολα αυτα που δινει πανω το draytek (πχ bandwidth manager).απλα ετσι θα χασεις ολα τα feautures του asus.θα μπορουσες να βαλεις και τα 2 σαν ρουτερ απλα ετσι θα εχεις 2 nat και μετα θες διπλα port forward οποτε μπλεκει το πραγμα.ή να υπαρχει One to one nat αλλα παλι θα χασεις feautures.παντως αν ειχες παρει τo draytak 2760n θα μπορουσες να ειχες βγαλει το asus να το πουλαγες κιολας για να βγαλεις αυτα τα παραπανω χρηματα που εδωσες για το 2760n αντι για το 2760 και να ειχες μια συσκευη.απλα ναι δεν θα ηταν ac το ρουτερ αλλα n.αν θες να το κανεις σαν access point τοτε αν το draytek ειναι 192.168.1.1 βαζεις το Netgear 192.168.1.254 και κλεινεις dhcp.και τα συνδεεις Lan to lan αντι για lan to wan/internet.ετσι υπαρχει μονο ενα nat.αλλιως παμε στην λυση του να ειναι bridged το draytek και ολα τα αλλα να τα κανει το asus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...