chrispap7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα παιδια, θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη. εχω ενα home cinema sony dav-sa30 και θελω να συνδεσω σε αυτο ωστε να εχω ηχο ps3 και tv lg47lb670v. συνδεοντας την tv με to h/c με scart ακουω κανονικα τον ηχο απο τα καναλια αλλα οταν συνδεω usb στην tv για να δω καποια ταινια τοτε δεν εχω ηχο. επισης δεν εχω ηχο απο το ps3. εχω δοκιμασει τα παντα απο ρυθμiσεις στην tv και στο ps3 αλλα δν βλεπω φως! ξερει καποιος τη ρυθμισεις πρεπει να κανω και τι καλωδια να χρησιμοποιησω? ευχαριστω...
trebelas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα παιδια, θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη. εχω ενα home cinema sony dav-sa30 και θελω να συνδεσω σε αυτο ωστε να εχω ηχο ps3 και tv lg47lb670v. συνδεοντας την tv με to h/c με scart ακουω κανονικα τον ηχο απο τα καναλια αλλα οταν συνδεω usb στην tv για να δω καποια ταινια τοτε δεν εχω ηχο. επισης δεν εχω ηχο απο το ps3. εχω δοκιμασει τα παντα απο ρυθμiσεις στην tv και στο ps3 αλλα δν βλεπω φως! ξερει καποιος τη ρυθμισεις πρεπει να κανω και τι καλωδια να χρησιμοποιησω? ευχαριστω... Πρέπει να βάλεις 2 καλώδια στο ps3.Πες τι καλώδια χρησιμοποιείς να σου πώ ποια να βάλεις. Το πιο καλό άν έχεις είναι με ενα optical(digital out) απο το ps3 στο home cinema και επιλογή απο τις ρυθμίσεις ήχου στο ps3. Το άλλο που γίνεται είναι hdmi απο ps3 σε TV και component(κιτρινο-κοκκινο-ασπρο) απο PS3 σε home cinema αλλα θα συνδέσεις μόνο το κόκκινο-άσπρο.Με αυτόν τον τρόπο όμως δεν νομίζω να έχεις ήχο 5,1. Αυτό με το usb που είπες δεν κατάλαβα τι εννοείς.
black adder Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Αν δεν δίνει η τηλεόραση έξοδο για ήχο,πως θα έχεις; Τα κανάλια τα ακούς από τα ηχεία της τηλεόρασης,το scart δεν νομίζω να μεταφέρει τον ήχο στο h/c.,εκτός και αν έχει scart out η tv και scart in το h/c. Βγάλε μια καλή φωτογραφία τις εισόδους/εξόδους από το h/c ,και από την τηλεόραση,γιατί δεν βρήκα το back panel της.
chrispap7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 για το usb εννοω οτι οταν συνδεω στην tv ενα usb για να δω ταινια δεν εχω ηχο της ταινιας στο h/c
chrispap7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Αν δεν δίνει η τηλεόραση έξοδο για ήχο,πως θα έχεις; Τα κανάλια τα ακούς από τα ηχεία της τηλεόρασης,το scart δεν νομίζω να μεταφέρει τον ήχο στο h/c.,εκτός και αν έχει scart out η tv και scart in το h/c. Βγάλε μια καλή φωτογραφία τις εισόδους/εξόδους από το h/c ,και από την τηλεόραση,γιατί δεν βρήκα το back panel της.
trebelas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 ok απο οτι βλέπω το h/c σου δεν έχει οπτική. Για το ps3 πας στη δεύτερη λύση που σου είπα ή πέρνεις ενα (optical to rca cable). Για το usb θες καλώδιο να στείλεις τον ήχο απο την tv στο home cinema.Oπότε θες ενα ίδιο καλώδιο με αυτό που σου είπα πρίν(optical to rca cable) ή ένα 3.5 το rca για να το βάλεις απο την έξοδο των ακουστικών της tv στο h/c(κανονικά θα λειτουργεί αλλα δεν ειμαι σίγουρος γιατί δεν το χω δοκιμάσει σε tv)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα