Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον το πισι γενικα μου βαρουσε μπλε οθονες οταν εκανα alt+tab σε παιχνιδι που ετρεχε full screen. Χθες το βραδυ λοιπον το κλεινω για να παω για υπνο, ξυπναω σημερα και ανοιγει και λεει οτι δεν τερματισε κανονικα ενω δεν ειδα κατι στο κλεισιμο το . Αργοτερα παρατηρω πως δεν διαβαζει τον δευτερο σκληρο που ειναι hdd και ολα στην ουσια τα βαζω εκει, και τα παιχνιδια. Δεν προλαβαινω να κανω κατι το κλεινω και φευγω. Γυριζω και παλι τα ιδια, δεν τερματισε κανονικα, πουθενα ο d. Το κλεινω, το βγαζω απο μπριζα, το φυσαω με ενα πιστολακι παντο . Τωρα δεν ανοιγει κα . Κολλαει στο welcome. Τι κανουμε; Να το πεταξω: :-P

Α το pc γενικα ειναι καινουργιο. Περσυ το εφτιαξα κομματι κομματι με τη βοηθεια τεχνικου, αυτος το εστησε δηλαδη.

Δημοσ.

Και γώ για δίσκο το κόβω.

Δοκίμασε το εξής: βγάλε μόνο το sata καλώδιο του δεύτερου δίσκου και δοκίμασε να κάνεις boot. Το πιό πιθανό είναι οτι τα Windows προσπαθούν να διαβάσουν το δίσκο και δέν μπορούν και γι αυτό κολλάει στο welcome.

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που δεν φορτωνει καν τα windows πως να τρεξω το hdd sentinel? Τα windows ειναι σε ssd. Εβγαλα το καλωδιο sata του δευτερου δισκου και παλι τιποτα, κολλαει στο welcome μεχρι που κλεινει μονο του μετα. Το ετρεξα σε safe mode και ανοιγει βεβαια εκει και βλεπει και τον δευτερο σκληρο, να το τρεξω απο safe mode το hdd sentinel? Το προβλημα μου βεβαια ειναι να μην χασω τα αρχεια μου στον hdd γιατι την γαμησα :P 

Δημοσ.

Βρεθηκε, νομιζω κι ελπιζω, το προβλημα. Πρεπει να ειναι κατι με τις θυρες usb γιατι εχω πανω ενα στικακι για ιντερνετ και μολις το εβγαλα ανοιξε, οταν το ξανα εβαλα παλι τις ιδιες μαλακιες και τωρα το αλλαξα θεση και λειτουργει. Δεν ξερω τι παιζει βεβαια με τις θυρες αν και αν θυμαμαι καλα με πετουσε μπλε οθονη οταν ειχα σε 2 συγκεκριμενες θυρες κατι συνδεμενο. Επισης, εχετε να μου προτεινετε ενα καλο προγραμμα να ψαχνει drivers? Για καρτα γραφικων πχ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...