Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έκανα καθαρισμό για θερμκρασία στο λαπτοπ μου (σιλικόνες αλαγή και καθρισμός από χνούδια) Acer Aspire 5740dg και αφού το έδεσα, ενώ ανάβει το pc δεν ανάβει η οθόνη. 

Πρίν κάνω την κίνηση να το καθαρίσω μου είχε βγάλει μπλε οθόνη και μετά δεν έμπαινε στα windows ουτε με safe mode. Εκανε μόνο του restart. Δοκίμασα εξωτερική οθόνη απο το vga αλλα πάλι τίποτα.

Παρατηρώ ότι η οθόνη μια είναι μαύρη μια είναι άσπρη αλλά όλα αυτά χωρίς φως. Δλδ δεν είναι θέμα λάμπας 100%. Άλλαξα και καλωδιοταινία και πάλι τα ίδια. Μια αλλαγή από άσπρο σε μαύρο χωρίς να φαίνονται δεδομένα στην οθόνη. Ξαναλέω ότι το άσπρο-μαύρο το παρατηρώ από πολύ κοντα και ίσα ίσα που γίνεται αντιληπτό.

Αν ηταν θέμα κάρτας γραφικών τουλάιστον δεν θα φώτιζε?

Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα bios?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γιάννης

Δημοσ.

Δηλαδη ειχες τα ιδια συμπτωματα με εμεανα?

Το εκανα αλλη μια φορα προσεκτικα αλλα τιποτα. δεν υπαρχει ρε γαμωτο κατι που που μπορει να  μην ειναι οκ ολα ειναι πολυ απλα. 

Θα ξαναπροσπαθησω παλι ευχαριστω.

Δημοσ.

και εδω μετα απο λυσιμο προβλημα με ram

δεν ανοιγε εβγαλα την μια δουλεψε και τελικα μετα απο βγαλε βαλε δουλεψε και με τις δυο

υποθετω προβλημα στις επαφες αλλα δεν το πολυεψαξα μετα αφου δουλεψε τελικα 

Δηλαδη ειχες τα ιδια συμπτωματα με εμεανα?

Το εκανα αλλη μια φορα προσεκτικα αλλα τιποτα. δεν υπαρχει ρε γαμωτο κατι που που μπορει να  μην ειναι οκ ολα ειναι πολυ απλα. 

Θα ξαναπροσπαθησω παλι ευχαριστω.

Δημοσ.

Είχα το ίδιο προβλημα ακριβώς κ είχε ξηλωθεί 1 πυκνωτακι πάνω στην μητρική κ ίσα που έκανε επαφή κ μια έδειχνε μια δεν έδειχνε. Μου το έφτιαξε ένας Φιλος που είχε μικροσκόπιο. Αν χρειαστείς βοήθεια στείλε inbox

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

ακυρο

Παντως ναι με την ραμ μου εχει γινει οπως σου ειπα. Και εγινε μετα απο 1 βδομαδα απο το καθαρισμα στα καλά καθούμενα!!! Εβγαλα της ραμ φυσηξα τις επαφες καθαρισα τις ραμ και τις ξαναεβαλα. Απο τοτε μια χαρα.

Ε τωρα τι να αλλο να σκεφτω; Καλωδιοταινια ειπες αλλαξες (πρωτα εκει παει το μυαλο προφανώς). Ασε που αν ηταν απλα προβλημα με την οθονη θα επαιζε λογικα σε εξωτερικη. Αλλά τώρα ξαναδιάβασα αυτό

Πρίν κάνω την κίνηση να το καθαρίσω μου είχε βγάλει μπλε οθόνη και μετά δεν έμπαινε στα windows ουτε με safe mode. Εκανε μόνο του restart. Δοκίμασα εξωτερική οθόνη απο το vga αλλα πάλι τίποτα.

μήπως απλά είχε έρθει η ώρα του; (κάρτα γραφικών ή μητρική; ) Κάρτα γραφικών δεν ειναι onboard ε; Αυτη την εβγαλες και να την ξαναβαλεις παλι καθαριζοντας τις επαφες της;

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι μαλλον για ram μου ελεγε η μπλε οθονη. Αφου αναψω το pc μετα απο λιγο παντως οι ενδιξεις caps kai num lock παιζουυν κανονικα.

Αρα το θεμα με τα bios το ξεχναω μαλλον.

Το προβλημα τωρα ομως με παει σε καρτα γραφικων. Δυστυχως ειναι κολημενη.... 

Καμια ιδεα πως να τσεκαρω?

Δημοσ.

Το άκυρο που έγραψα στο προηγούμενο ποστ έμεινε καταλάθος εκεί :P (Μη παρεξηγηθεί κανείς)

Δε νομίζω τότε πως μπορείς να δεις αν φταίει η κάρτα γραφικών ή η μητρική. Επίσης δε μπορώ να καταλάβω αν το λαπτοπ bootarei (το ότι ανάβουν caps lock κλπ δε δείχνει κάτι νομίζω.) Βλέπεις το φωτάκι του δίσκου να αναβοσβήνει σα να φορτώνει windows και να ανοίγει κανονικά; 

Αν η κάρτα ήταν χαλασμενη ίσως άνοιγε αλλα ίσως δεν άνοιγε καν (όπως του κάτσει είναι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...